perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 BACA JGN SEGAN2

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: BACA JGN SEGAN2   Thu May 07, 2009 7:26 pm

Seorang banduan baru saja berjaya melarikan diri dari penjara setelah
dipenjarakan selama 20 tahun. Dalam perjalanannya, dia terjumpa sebuah
rumah dan memecah masuk kedalamnya untuk mencari duit. Tetapi yang
ditemukan hanyalah sepasang pengantin baru yang sedang tidur di atas
katil mereka.

Banduan itu mengarahkan pengantin lelaki turun dari katil dan
mengikatnya dikerusi. Kemudian sambil mengikat pengantin perempuan di
katil, banduan itu mencium lehernya, dan terus bergegas ke bilik mandi.

Sementara banduan berada di bilik mandi, pengantin lelaki berbisik
kepada isterinya: "Isteriku, dia adalah banduan yang melarikan diri
dari penjara. Lihat saja baju yang dipakainya, dia mungkin sudah lama
dipenjara dan tentu sudah lama tidak menyentuh wanita. Dari cara aku
lihat dia mencium lehermu, dia ingin melakukan hubungan seks denganmu,
jangan menolak, jangan mengeluh, lakukan sesuai dengan keinginannya,
berikan kepuasan. Orang ini merbahaya, jika marah, dia pasti membunuh
kita. Jadi bertahanlah sayang.. Abang cintakan ayang.."

Sambil tersenyum, pengantin perempuan membalas, "Dia bukannya mencium
leherku. Tapi dia berbisik ke telingaku. Dia cakap, dia ni homo dan
katanyanya abang seksi sekali dan dia bertanya dimana saya simpan body
lotion? Saya jawab di bilik mandi. Bertahanlah sayang. Ayang cintakan
abang juga
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: BACA JGN SEGAN2   Thu May 07, 2009 7:52 pm

dea...nak gelak dulu bole tak?

luv pun pk dia nak kat bini...alih2 homo...

ni la kan umat akhir zaman...

zaman dah berubah...
dunia makin maju...
maksiat makin bertambah..
adoyai,,,tak lalu...

tapi lawak la dea...

nah untuk dea...
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: BACA JGN SEGAN2   Thu May 07, 2009 10:32 pm

wakakakakkkk...


wakakaka wakakaka wakakaka wakakaka
seram aku dengar...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: BACA JGN SEGAN2   Thu May 07, 2009 11:17 pm

laki die jahat gler... slambe suwh bini die cantu,
klu diorg mati tnpa redha ngan perbuatan jahat banduan tue..
mati syahid kecik wooo... masuk syurga,
tapi memandangkn banduan tu homo...
ar padan muke laki die..
klu aku jadi bini die aku glak spanjang hayat beb
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: BACA JGN SEGAN2   Today at 8:57 am

Back to top Go down
 
BACA JGN SEGAN2
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Latest Naruto Shippuden episode's Naruhina moment
» NaruHina Chronicles
» Your Desktop/Mobile/iPad/Console Background :3
» NATSU, GRAY, LUCY , ERZS VS NARUTO, SASUKE, SAKURA, HENATA VS LUFFY, ZORO, NAMI, ROBIN
» Claim your Anime/Manga couples thread!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.