perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 sok blik ipoh yahoo..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: sok blik ipoh yahoo..   Thu May 07, 2009 5:55 pm

lama dh aku perah otak kt sini exam wat pala aku pening .. adeh
pas2 stdy2 soklan cap ayam kuar... X-(
cina beng sapa la pilih soklan susah 2 aku xpnah blajar pn..
lecturer xajar pn ...
time sem aku soklan cap ayam sem lain ok je..
abis la pointer aku sem ni...
jgn repeat sudah ..

stgh hampir sbln aku mharungi llife yg mcm xda life ni..

akhirnye ari ni berakhir gak last paper.. blik2 je mcm nk demam lak..
ekon dlm dewan sejuk giler nasib la ku pkai bju sejuk..klu x mgigil la jwp exam..


lega giler 2 .. mlm ni online puas2 pas ni blik ipoh dh xdpt online dh..
mls nk g cc..
apala aku nk wat cuti 2 bln ni lama lak..
duk umah je bosan lak.. keje xda knderaan lak..
jd la aku ular sawa dlm umah 2..

lega dh abis exam tp risau gak result hampeh ..
blik umah xyah pk dh.. enjoy2... tari

so nk ucap kn slmt becuti tuk diri aku.. bye pada forum ni slama 2 bln..
bru je nk aktif dh kena cuti besalin lak..

mis u all...muaaah

Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: sok blik ipoh yahoo..   Thu May 07, 2009 6:28 pm

lama tu 2bulan..
huhu..
esok aku pon nak balik ipoh gak..
lagi lama..
selama 2 hari...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: sok blik ipoh yahoo..   Thu May 07, 2009 6:33 pm

wawawawa...
sabar ye maya...luv baru pas exam gak..pastu terus continue ngn short sem n
(LSP) Language Support Program khas untuk kami 1 year...
atleast maya leh balik kg jmpe family...elok2 yer perjalanan tu...
nah amik dr luv...
Back to top Go down
View user profile
master_devildeadnew
Police
Police


Posts : 7
Join date : 2009-04-14

PostSubject: Re: sok blik ipoh yahoo..   Thu May 07, 2009 6:54 pm

Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: sok blik ipoh yahoo..   Thu May 07, 2009 7:20 pm

2 la nk berehat kt umah puas2..
for luv gud luck hehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: sok blik ipoh yahoo..   Today at 2:54 pm

Back to top Go down
 
sok blik ipoh yahoo..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Whats VidyaBalan wearing? Yahoo OMG article.
» Skaven Clan Pestilens Rat Ogre Question
» JJ Gerard Butler and Michelle Monaghan: Preacher Pair
» Let's Goss Girls - Is that Kajal?
» IS THE UNITED STATES THE NEXT GREECE- DEFAULT ? OPNION ?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.