perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Thu May 07, 2009 4:36 pm

Index Cemburu Lelaki
Mengikut Horoskop

Setiap insan yang dilahirkan pasti mempunyai perasaan cemburu.
Tidak kira semasa zaman kanak-kanak, remaja mahupun di kala usia mencecah batas
dewasa, perasaan cemburu tetap wujud dalam sanubari manusia. Bagi pasangan yang
bercinta, cemburu sentiasa mewarnai hubungan kasih yang disemai bersama.

Cemburu sering dikaitkan dengan kaum Hawa. Percaya atau
tidak, lelaki juga mempunyai perasaan cemburu yang terselindung di sebalik
egonya. Malah tanpa disedari lelaki zaman ini juga ada kalanya menyimpan
perasaan cemburu yang mengatasi kaum perempuan.

Jom kita lihat indeks
cemburu kaum lelaki menurut bintang kelahiran...

Aquarius
Lelaki Aquarius
biasanya akan menggunakan ayat-ayat yang memerli untuk menunjukkan cemburunya.
Jangan ingat dia sedang bergurau. Apabila topik perbualannya hanya tertumpu pada
seseorang saja, maka ternyatalah bahawa dia sedang cemburu.
Indeks:
xxx

Pisces
Lelaki yang
paling mulia dan baik hati, lagi kuat cemburunya. Tak lain dan tak bukan adalah
lelaki Pisces. Indeks cemburunya amat memeranjatkan. Kalau kekasihnya menderhaka
kepadanya, dia akan menjadi seperti wanita meraung-raung. Air matanya juga akan
tenggelamkan anda.
Indeks: xxxxx

Aries
Lelaki Aries
mempunyai sifat diktator secara semulajadi. Selain seorang yang memerintah, dia
juga suka mengawal orang lain. Tidak kira dalam apa jua perkara, dia juga
berharap menggunakan tenaga dan kuasanya untuk menyelesaikannya. Apabila
berhadapan dengan musuh kekasih, dia akan segera mengambil tindakan untuk
menyebabkan pihak lawan undur dari mengurat kekasihnnya.
Indeks:
xx

Taurus
Lelaki Taurus
adalah lelaki yang peramah dan sangat jujur. Tapi jangan ingat dia tidak tahu
cemburu. Dia tidak dapat terima kekasihnya menderhaka kepadanya. sekiranya dia
dapat tahu anda keluar makan malam dengan lelaki lain, buatlah persediaan untuk
memberi penjelasan kepadanya.
Indeks: xxxx

Gemini
Lelaki Gemini
hanya menganggap cemburu itu sebagai satu permainan saja. Dia ialah seorang yang
suka bermain-main. Oleh itu, dia paling benci akan cinta secara paksa. Malah dia
tidak akan mungkin melepaskan peluang untuk berkenalan dengan wanita lain
walaupun sudah memiliki kekasih. Jadi, indeks cemburu lelaki Gemini adalah
kurang berbanding dengan lelaki Zodiak lain.
Indeks: xxxx

Cancer
Secara kebetulan
lelaki cancer terbalik dengan lelaki Gemini. Dia tidak akan berjauhan dengan
kekasih malah selalu berhimpit dengan kekasih. Ini adalah kerana dia mempunyai
perasaan kekosongan dan juga perasaan tidak selamat. ( jangan ingat hanya
perempuan saja yang mempunyai perasaan tidak selamat.) Bayangkan kalau
kekasihnya meninggalkanya, cemburu pasti akan menghuru-harakan dunia
ini.
Indeks: xxxxx

Leo
Lelaki Leo sangat
ego dan juga sangat tabah. Dia tidak akan cemburu kerana perkara yang remeh
temeh. Dia tidak akan menyebabkan air muka dirinya jatuh kerana cemburu.
Walaupun kekasihnya telah melakukan perkara yang membuatkannya marah, namun dia
tetap akan mengekalkan perasaan yang tenang untuk berbincang dengan
kekasihnya.
Indeks: xx

Virgo
Cemburu lelaki
Virgo amat memeranjatkan. Lelaki Virgo tidak mempunyai hati yang lapang dan juga
pemikiran yang luas. Cemburu telah menjadi perkara biasa dalam kehidupan
pasangan ini. Walaupun dia amat mencintai kekasihnya, namun tetap bergaduh besar
dengan kekasih kerana cemburu.
Indeks: xxxx

Libra
Lelaki Libra
mementingkan imejnya yang bertatatertib. Disebabkan cemburu akan menjejaskan
imejnya, maka dia rela mengekalkan penampilan yang baik. Sebenarnya dia tidak
ingin menimbulkan perselisihan dengan kekasih akibat cemburu yang akan
menjejaskan hubungan mereka.
Indeks:x

Scorpio
Semakin mendalam
cinta terhadap kekasih semakin kuat cemburu. Inilah yang boleh menggambarkan
lelaki scorpio. Dia menghormati dan cinta sepenuhnya terhadap kekasih. Tetapi
cemburunya juga tidak kurang. Sekiranya kekasihnya menunjukkan sebarang
kemusykilan, maka dia akan menunjukkan cemburunya.
Indeks: xxxx

Sagitarius
Lelaki
Sagitarius juga boleh cemburu. Namun cemburunya datang dengan cepat, pergi juga
cepat. Dia selalunya cemburu sebelum mengenal pasti perkara sebenarnya. Apabila
mengetahui hal sebenarnya cemburu pun reda. Tapi, apabila dia ada matlamat baru
dia akan meninggalkan kekasih yang sering membuatnya cemburu.
Indeks:
xxx

Capricorn
Lelaki
Capricorn mempunyai sikap yang pesimistik. Dia merasa rendah diri di dalam
kehidupan. Apabila dia berasa cemburu, dia tidak akan tunjukkan pada kekasihnya
sebaliknya akan mengeluarkan ketidakpuasan ini pada tempat lain seperti sukan
atau di tempat kerja
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Thu May 07, 2009 4:42 pm

Cancer
Secara kebetulan
lelaki cancer terbalik dengan lelaki Gemini. Dia tidak akan berjauhan dengan
kekasih malah selalu berhimpit dengan kekasih. Ini adalah kerana dia mempunyai
perasaan kekosongan dan juga perasaan tidak selamat. ( jangan ingat hanya
perempuan saja yang mempunyai perasaan tidak selamat.) Bayangkan kalau
kekasihnya meninggalkanya, cemburu pasti akan menghuru-harakan dunia
ini.
Indeks: xxxxx

Leo
Lelaki Leo sangat
ego dan juga sangat tabah. Dia tidak akan cemburu kerana perkara yang remeh
temeh. Dia tidak akan menyebabkan air muka dirinya jatuh kerana cemburu.
Walaupun kekasihnya telah melakukan perkara yang membuatkannya marah, namun dia
tetap akan mengekalkan perasaan yang tenang untuk berbincang dengan
kekasihnya.
Indeks: xx
-------------------------------------------------------------------------------------
yg cancer ni cam tak sama je..
tapi leo ni ade yg sama..
cam ne tu.....
boleh pilih tak..
huhuuuhuu..


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Thu May 07, 2009 4:46 pm

leh je pilih sbb xda org tau pn
msti slalu bekepit je ni kn
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Thu May 07, 2009 5:45 pm

le.. cancer tak sama la..
huhu..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Thu May 07, 2009 5:51 pm

Virgo
Cemburu lelaki
Virgo amat memeranjatkan. Lelaki Virgo tidak mempunyai hati yang lapang dan juga
pemikiran yang luas. Cemburu telah menjadi perkara biasa dalam kehidupan
pasangan ini. Walaupun dia amat mencintai kekasihnya, namun tetap bergaduh besar
dengan kekasih kerana cemburu.
Indeks: xxxx

tak percaya takpercaya

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Thu May 07, 2009 6:24 pm


virgo hepi go lucky jew k

_______________________________________________________________________________________


Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Thu May 07, 2009 7:06 pm

laki virgo x cmburu ek..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Thu May 07, 2009 7:12 pm

lu virgo jugak ke lie

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Thu May 07, 2009 7:15 pm

korg sama bln kot..
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Thu May 07, 2009 7:34 pm

a'ah panx wa virgo

_______________________________________________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Thu May 07, 2009 7:43 pm

org yg mghidu lg truk effect nye dr yg mghisap..rasa rungsing lak tgk asap rkok 2 .. x baik tuk ibu yg mgandung..
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Thu May 07, 2009 7:48 pm

maya lari topik la muahahaha
sori to say


Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Fri May 08, 2009 5:26 am

Virgo
Cemburu lelaki
Virgo amat memeranjatkan. Lelaki Virgo tidak mempunyai hati yang lapang dan juga
pemikiran yang luas. Cemburu telah menjadi perkara biasa dalam kehidupan
pasangan ini. Walaupun dia amat mencintai kekasihnya, namun tetap bergaduh besar
dengan kekasih kerana cemburu.
Indeks: xxxx


yg ni nmpk cam kene je la panx

aku ni mmg kuat cemburu,tp stakat ni xpenah la prang besar sbb tue,

sbb aku kan understanding orgnye... berak

tp sume jgn takut...jgn takut,

de 3 krusi kosong lagi kat blakang nu ha!!

Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Fri May 08, 2009 10:57 pm

Leo
Lelaki Leo sangat
ego dan juga sangat tabah. Dia tidak akan cemburu kerana perkara yang remeh
temeh. Dia tidak akan menyebabkan air muka dirinya jatuh kerana cemburu.
Walaupun kekasihnya telah melakukan perkara yang membuatkannya marah, namun dia
tetap akan mengekalkan perasaan yang tenang untuk berbincang dengan
kekasihnya.
Indeks: xx

tu la aku macan......rokok dulu
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Sat May 09, 2009 4:48 am

ye ke macan? aku nak tanya isteri ko ler nanti untuk dapatkan kepastian.

amboi arb, 3 kerusi kosong? nak cukupkan 4 ker? dalam surah annisa' (kalo tak silap aku ler) ada mengatakan yang lebih kurang maksudnya begini,

"kahwinlah kamu 2, 3, dan 4. tetapi apabila kamu takut berlaku adil, memadailah dengan satu sahaja."

kalo tak mampu, jangan nak cuba2 arb. bunyi kawen ramai nih macam best, tapi tanggungjawab banyak tau. kalo ko takleh handle, nanti isteri2 ko semua heret ko masuk neraka sbb tak adil dalam memberi nafkah. jgn eh lari tajuk plak.. jangan marah panx.

erm.. lelaki cemburu. aku sebenornya sukabuat lelaki cemburu.
nakal tak aku nih?

sbb pada pendapat peribadi aku, kalo teman idup aku tak cemburu, aku akan ragu2 kat dia. "betoi ker dia sayang aku nih? aku selamber cakap dgn lelaki lain dia buat bodo je." dan kadang2 aku up lagi cara aku bercakap kasi dia terbakor skit.

bukannya apa... aku nak tengok setakat mana tahap dia leh tahan cemburu. kalo dia takleh tahan, aku akan kawal ler cara aku bercakap dan cara aku bergaul. disebabkan aku nih species manje, aku nak tengok setakat mana yang aku boleh nak manje mesra dgn orang len. kalo teman idup aku nampak macam hangin je.. maksudnya aku perlu lebih bijak mengawal diri aku.

tapi tu ler.. buat orang cemburu pandai. kalo teman idup sendiri sembang dgn pempuan lain.. dah terbakor ati aku. kuat cemburu aku nih sebenornya.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop   Today at 1:35 pm

Back to top Go down
 
Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The RTD Era Wrinkly Appreciation Index
» ST70 and Speakers
» web sites
» After the Fact Revelation
» New engine ID plate needed

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.