perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Thu May 07, 2009 4:01 pm



JANGAN MARA YEEEEE
Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Thu May 07, 2009 4:13 pm

xkn byg je kot
Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Thu May 07, 2009 4:14 pm

byg jek udah..
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Thu May 07, 2009 4:25 pm

ee jadah betul tecah ni
bikin hati gemuruh je td ye ye nak tgk rupenye bayang aje
sekeh kang haa

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Thu May 07, 2009 5:03 pm

aku rasa yang blah kiri tu awek ko kan..
aku dapat bayang kann....



_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Thu May 07, 2009 5:41 pm

hahahahahah.......
mmg la awek...xkan pake kot....
just teka jek...
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:20 pm

ai bang takkan bayang pon jadik??



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI





Last edited by kuyie on Fri May 15, 2009 4:47 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:23 pm

bayang jek udah...
xleh lelebih....
hahahha...
just imagine only...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:28 pm

pic di kategori kan pic menarik...sila edit atau post akan di locked

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:31 pm

huhuhuhu......
mak aihh....
garang la plak si lipan ni....
Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:39 pm



dah edit dah
Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:40 pm

alamak....
gmbo len yang aku uploads gmbo len plak yang kuar....
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:42 pm

haaa cam tu laa ...bukan ape setiap forum ada rules...nt tak syiokkk la ..nt users lain pun nak buat gak..tak best la kan.. ...thanks..kerjasama anda....janji gambor k ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:44 pm

orait......
mmg nak upload pun...
just cr yang sesuai jek....
tp tersalah la plak...
sowy unkle polis...
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 11:05 pm

TEACH KER KAT ATAS 2...?SENYUMAN YG MEMPESONA LA...

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Mon May 25, 2009 7:07 am

putehnyee gg
ni musti lapan beleh kali gosok 1 ari kan

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Today at 7:23 pm

Back to top Go down
 
aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Let's share our pics!
» Thank you your share ...
» VIVIAN DSENA TELLS THINGS HE CAN NEVER SHARE
» Share in my madness: Some of my Conan projects...
» Aishwarya Rai & Jaya Bachchan share saree?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.