perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Thu May 07, 2009 4:01 pm



JANGAN MARA YEEEEE
Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior
avatar

Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Thu May 07, 2009 4:13 pm

xkn byg je kot
Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Thu May 07, 2009 4:14 pm

byg jek udah..
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin
avatar

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 29
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Thu May 07, 2009 4:25 pm

ee jadah betul tecah ni
bikin hati gemuruh je td ye ye nak tgk rupenye bayang aje
sekeh kang haa

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
avatar

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Thu May 07, 2009 5:03 pm

aku rasa yang blah kiri tu awek ko kan..
aku dapat bayang kann....



_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Thu May 07, 2009 5:41 pm

hahahahahah.......
mmg la awek...xkan pake kot....
just teka jek...
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer
avatar

Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:20 pm

ai bang takkan bayang pon jadik??



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI





Last edited by kuyie on Fri May 15, 2009 4:47 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:23 pm

bayang jek udah...
xleh lelebih....
hahahha...
just imagine only...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
avatar

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:28 pm

pic di kategori kan pic menarik...sila edit atau post akan di locked

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:31 pm

huhuhuhu......
mak aihh....
garang la plak si lipan ni....
Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:39 pm



dah edit dah
Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:40 pm

alamak....
gmbo len yang aku uploads gmbo len plak yang kuar....
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
avatar

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:42 pm

haaa cam tu laa ...bukan ape setiap forum ada rules...nt tak syiokkk la ..nt users lain pun nak buat gak..tak best la kan.. ...thanks..kerjasama anda....janji gambor k ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 4:44 pm

orait......
mmg nak upload pun...
just cr yang sesuai jek....
tp tersalah la plak...
sowy unkle polis...
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
avatar

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Fri May 15, 2009 11:05 pm

TEACH KER KAT ATAS 2...?SENYUMAN YG MEMPESONA LA...

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer
avatar

Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   Mon May 25, 2009 7:07 am

putehnyee gg
ni musti lapan beleh kali gosok 1 ari kan

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu   

Back to top Go down
 
aku pun nak share gak pic ngan awek aku....huhuhuhu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Let's share our pics!
» Thank you your share ...
» How to share pictures, pdf and other files?
» Share a Coke!
» Share your wallpaper(s) Repeat

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.