perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 muka versi terkejut....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: muka versi terkejut....   Thu May 07, 2009 3:50 pm



Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: muka versi terkejut....   Thu May 07, 2009 3:56 pm

abg senior
sy junior .... :group:
Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: muka versi terkejut....   Thu May 07, 2009 3:57 pm

junioer la sangat....
post dah bertimbun...patut tahap co-seniorita dah tu maya...
Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: muka versi terkejut....   Thu May 07, 2009 4:24 pm

mana ada btimbun lg hehe bru je lg
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: muka versi terkejut....   Thu May 07, 2009 4:35 pm

:O <--sebijik la tecah

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
teach
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-19

PostSubject: Re: muka versi terkejut....   Thu May 07, 2009 4:39 pm

sebijik ek....
hahahhaha.....
lama tu aku nak blajo buat cam dak kuning tu...
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: muka versi terkejut....   Sat May 16, 2009 2:48 am

hahahaha



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: muka versi terkejut....   Today at 8:18 pm

Back to top Go down
 
muka versi terkejut....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Neeco Temuka Mottled Vase
» An SN minecraft server?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.