perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Thu May 07, 2009 2:22 pm

hmmm... sbnrnye x tau nak nak cite camner...ok...camnilah...
korang semua penah tengok DORAEMON yg comel n chubby warna biru yang ada poket ajaib kan, pastu dia selalu penin ngan peel NOBITA yang x tau nak jaga diri (seleng sket2) n slalu dibuli ngn GIANT n SINYU (yeke aku eja ni...cam salah je,btolkan ee lau salah)
haaaa....senyumla tu...teringat zaman2 dak2 dulu... pastu kita pun kdg2 terpikir nak gak ada brg cmtu kan (lau ada la, coz lau salju dia akan jawab dia redha dgn apa yg ada n itu dh cukup wat dia,,,zuhud sungguh salju ni...jgn mara aaa)

ok,camni...luv nak korang share pe dia brg yg korang penah terpikir nak ada kat pasaran..selain brg2 yg ada skunk ni...yang ada function la...bole guna pelbagai (multifunction la)

- brg yg x penah jumpa
- xpenah ada kt pasaran
- xpenah dibuat orang
- ape2 jela, yg penting berguna la...

* x semestinya gajet, bole jadi brg2 umah,hardware,brg2 dining,garden n pe2 je la...penin lak pale

SO, PE LAK YG KORANG NAK? GITAU LA EEE...SHARE SAME2..NI PUN KIRA TLG LUV GAK NI.. (Lau 3 kali luv mintak tlg maknenye mintak sngt2 ni)

*salju....tq coz bg idea kat luv nak tulis n mntak pndpt kt kwn2 ni..syg salju...muahh seket...

*lipanx...tq bagi smua maklumat tu..neh bg bunga kat ko...

luv all


Last edited by luvfama on Thu May 07, 2009 4:04 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : hehehe...silap sudah...)
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Thu May 07, 2009 3:18 pm

pen macam ko nak ni..kat ebay..kat lelong..kat mudah pun ada juai la luv jgn marah...

kalau aku aku nak mesin duit yang buat note rm50...supaya aku ari2 leh ada duit

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Thu May 07, 2009 7:12 pm

brg pe yg ko nk ni luv ngah pikir brg pe yg blum kuar lg dri poket doreamon wat masa ni......ermmmm....klu macan nk pil yg leh wat macan sentiasa muda je smpi bila2 x tua2.....jap ye macan nk rokok jap cari idea klu2 de brg2 yg x de dlm dunia yg di inginkn leh kuar dml pale hotak ni
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Thu May 07, 2009 7:16 pm

tu la aku dah cakap dah...kan ramai yg keliru apa yg ko nak luv

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Thu May 07, 2009 7:34 pm

aah la panx,,,
xpela redah je la brg2 pe pun,,,impian ke...khayalan ke,,kenyataan ke..ikotla ape je yg korang nak...yg penting ada kegunaan la...lau bole yg logik n diterima akal..(lau bole) lau khayalan cnfirm pelik2 kan...
ok jela...redah jer,,,x kisah la ape2 je...just nak tengok sejauhmana kita berfikir di luar kotak fikiran...

ok x lipanx camni?


lepak jap la kot2 ada idea.. berak
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Thu May 07, 2009 8:40 pm

aku nak beg duit yang siap sume ade..
dalam beg duit tu tak payah ade kad2 dah..
tempat simpan duit tu perlu lah ade kan..
tapi cam kad pengenalan ke.
kad kredit ke..
kad atm ke..
dah siap leh set dalam beg duit jek..
senang nak bawak.. pastu siap ade security password gik..
wahahahahaha...
super power beg duit...
leh simpan gamba-ade skrin la..
hehehe....
pastu leh wat call truss....
beg duit serba guna tu..
wakakakakkk...
hebat.... hebat...



_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Thu May 07, 2009 8:59 pm

aku nak remote control yg bole control segala brg kat umah aku.. huhu supaya aku tak letih mengemas adeh
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Thu May 07, 2009 9:35 pm

em luvfama... ko nak kami berfikir dluar kotak fikiran atau luar kotak penalti,atau luar kawalan? atau lebeh tepat nye ko nak tau kan kitorang ni tringin sangat nak satu bnde tu..tp bnde tu tak djual kat memane..
kan2? klu aku la kan... klu aku...
.....
.....
.....
.....
penin la... kotak fikiran aku besar,susah nak kua..
ha.. aku nak mesin basuh yg kite leh campak jer baju lam tue...
3 minit pastu die kua dlm keadaan da dcuci,bersih,kering ,dan siap lipat lagi.. pastu aku nak dapur yg aku letak bahan mentah
dgn mase 3 minit tu jugak die dah siapkan tuk kite makanan..
huu... best2
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Sat May 23, 2009 10:57 am

ok...thanks kat semua yg dh berfikir di luar kotak pikiran...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Today at 7:18 pm

Back to top Go down
 
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.