perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Kenapa? Mengapa Pompuan suka pakaian ketat2...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Kenapa? Mengapa Pompuan suka pakaian ketat2...   Thu May 07, 2009 8:46 am

Mengikut pemandangan paklong la, ramai pompuan2 pakai pakaian ketat2. Kenapa Ye? mengapa?

Tp bg pandangan paklong mungkin:

1. xcukup duit nak beli kain/pakaian yang labuh
2. saje nk nunjuk2 kat org lain yg dorg xckp duit nk beli kain? (minx simpati)
3. x pon saje nk test keimanan pd pak2 lebai yg de kat situ... rasenye la..

setakat ni pe yg de pd kepala paklong nih tu jela, cuba korg kasi sket pandangan korg sumer huehue, jwb2... laki2 & pompuan di alu2 kn..huehue


berak <--pijam kok tang kat macan
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: Kenapa? Mengapa Pompuan suka pakaian ketat2...   Thu May 07, 2009 8:56 am

paklong...
nak bg... kita org lelaki tak tenteram iman lah....

Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: Kenapa? Mengapa Pompuan suka pakaian ketat2...   Thu May 07, 2009 9:05 am

alah uncle ni memang iman x tenteramm.. tp slh 1 nya ini la kot, pe yg uncle ckp mmg btol kn, kn, kn huehue
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Kenapa? Mengapa Pompuan suka pakaian ketat2...   Thu May 07, 2009 9:20 am

wahhh...
sebab nak tunjuk body la pak long..
kalau pakai bukak2 orang kata seksi sgt tak sesuai ngan ketimuran..
bile pkai ketat2 takde org kata bogel, tapi kasi body nampak..
ape beza ek..
wakakakakakkk..

tapi pkai baju ketat pon sebab nak cover depan mak bapak je..
bagi nampak pkai tu tutup la..
bila mak bapak takde, tak ketat dah pak long..
huhuuu...


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: Kenapa? Mengapa Pompuan suka pakaian ketat2...   Thu May 07, 2009 9:27 am

wakakaka...btoi..btoi..btoi.. peace mmg btoi
tp yg pelik nya knp mak bapak wat dono je bla ank dorg pkai cengitu? adakah itu akan mmbuatkn dorg berasa bangga dgn anak nya? hem...
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Kenapa? Mengapa Pompuan suka pakaian ketat2...   Thu May 07, 2009 7:35 pm

bagi aku la kan reason pompuan suke pakaian ketat2 ni satu je

ikut fesyen agar tak kolot........... btol kan

yang aku sedih tgok dan tegugat iman (kantoi muahahaha) ada yg pakai tudung pakai skirt takat lutut pendek ni style mana lak ni....



_______________________________________________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Kenapa? Mengapa Pompuan suka pakaian ketat2...   Thu May 07, 2009 8:13 pm

topik closed...reason...dah ada topik macam ni yg di post... http://perak1.forums2u.com/luahan-perasaan-f6/baju-ketat-seluar-sendat-t135.htm

:topikclosed:



*RAJIN2 BACA TOPIK SEBELUM POST...SEGALA JASA BAIK TUAN/PUAN SAYA UCAP KAN TQ TQ TQ

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kenapa? Mengapa Pompuan suka pakaian ketat2...   Today at 3:10 pm

Back to top Go down
 
Kenapa? Mengapa Pompuan suka pakaian ketat2...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.