perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Pasal Rokok Kat Negara China

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Pasal Rokok Kat Negara China   Thu May 07, 2009 4:04 am

BEIJING - Semua kakitangan awam di daerah Gong'an, Hubei, tengah China
diarah menghisap rokok bagi melariskan jualan hampir suku juta kotak
rokok buatan tempatan setahun jika tidak mahu didenda.

Menurut akhbar Global Times, kerajaan di wilayah Hubei mengarahkan
kakitangannya menghisap rokok bagi meningkatkan pertumbuhan ekonomi.


ini macam punya gomen pon ada ka? dunia dunia...




_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Thu May 07, 2009 4:09 am

huehuehue mana macan nih? bab2 rokok ni bg kat macan je, pe pandangan macan? mesti best kan kalo duk kat beijing tuh, rokok kat sana mesti murah huehuehue, macan, mai kok tang huehuehue
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Thu May 07, 2009 4:19 am

adoi... kelakar ler berita nih peace.

macan tu memang... aku dah soh dia kunyah chewing gum kasi ganti rokok dia tak mo..

tapi menurut apa yang aku belajor kat kolej nih, orang yang suka isap rokok ni... ada sejarah silamnya. hahaha.. namo kasitau sini.. nanti orang kata aku lucas plak.


:salju:
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Thu May 07, 2009 4:25 am

sejarah silam.....
ape tu salju...


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Thu May 07, 2009 4:31 am

NEGARA CAMTU PON ADE KER...OWG NK SHT LG...NI NK KASI MATI LG ADE LA...HUAHUAHUA....


___________________________________________________________________________________
KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Thu May 07, 2009 4:39 am

ok... sbb ko nak tahu, aku taip kat sini. tapi namo cakap aku lucas ok? jgn

ada kajian yang dibuat oleh tokoh psikologi, yang mengatakan manusia yang merokok tu adalah jenis manusia yang mendapat kepuasan, kenikmatan dan kelazatan di mulutnya sendiri.

dipercayai manusia yang suka merokok nih, sejarah silamnya ialah... masa baby dulu sama ada dia kuat menyusu (susu ibu tau), tak pun dia sebenarnya tak puas menyusu. (cepat berhenti menyusu).

jadi, zon mulutnya adalah zon kenikmatan bagi dia. 'fixation' ataupun lekatan timbul dalam minda dia, menyebabkan dia selesa dengan keadaan itu, iaitu mendapat kepuasan dengan cara menghisap rokok.

erm, tak semestinyer penghisap rokok je tau. orang yang menikmati kenikmatan pada mulut ni kalaupun dia tak merokok, kemungkinan besar dia ni jenis kuat makan, kuat minum, banyak cakap, suka makan lolipop dan apa2 aktiviti yang melibatkan mulut.

dipercayai juga orang yang mengalami lekatan pada zaman perkembangan oral (ni menurut teori psikonalisis tu ler) gemarkan oral seks.

adoi.. aku rasa macam dah masuk bab seksologi plak.

:salju:
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Thu May 07, 2009 4:57 am

oooo..
camtu...
sape isap rokok.. kene balik tanye mak la..
hahahaha.....

camtu klu nak benti merokok..
kene kasi puting yang baby slalu isap tu..
bli kat pasaraya byk..

jgn maree....

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Thu May 07, 2009 5:04 am

hahaha.. peace..

aku tak kisah kalo ko beli puting baby tu peace. aku takot nanti ko berebut puting lain plak dgn anak ko nanti.. wakakaka... wakakaka

jangan mare peace, gurau manje je.

dan menurut pemerhatian aku pun, kalo lelaki tiba2 je isap rokok banyak2... ada ler yang menyerabotkan pale hotak dia orang. jadi, biler dia orang isap rokok banyak2.. rasa tenang sbb mulut dia orang dapat kenikmatan.

aku pun lebih kurang gak dgn kes perokok.. cuma bezanya aku tak merokok. aku ni jenis makan dan minum banyak. aku banyak cakap, dan aku suka isap lolipop. biler aku tanya mak aku, aku nih anak yang awal gak ler putus susu dgn mak. jadi masa kecik, aku tak puas menyusu. tu pasal masa besar2 nih mulut tu nak mengunyah je... hahaha... pasal tu badan bulat.


:salju:
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Thu May 07, 2009 5:20 am

ni klu panx ngan macan baca ni..
kompem suke..
wakakakakakk..

kene cepat2 kawin la sape yang tringin...

masuk seksologi nih..
lari tajuk la plak..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Thu May 07, 2009 7:13 am

kalo mcm ni baru la dpt menjana ekonomi sebab sume pakat beli puting susu huehuehue
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Thu May 07, 2009 10:43 pm

NNT KECOH 1 MALAYA....YG PUTEN CUCU HBS...CZ OWG DEWASA YG BLI...UTK BABY TADE...SIAN LA...HUAHUAHUAHUAHUAHUAHUA..


___________________________________________________________________________________________________________
KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Thu May 07, 2009 11:03 pm

mn panx ni meh tlg aku bg ujah2 psl merokok ni.... salju eh btl lak mmg aku dulu kecik2 x puas menyusu bab jarak ngan adik bwk aku cuma setahun je blum puas isap dh kena rampas lak ngan adik aku peace tau je aku suka post seksologi paklong pandangan aku tunggu kerajaan mewajibkn rakyatnya isap ganja baru aku berhasrat tukar kewarganegraan rokok dulu
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Thu May 07, 2009 11:40 pm

aku da berenti dah rokok,tp klu nak ikut sejarah aku mmg tak minum susu mak aku,
mak aku cakap aku tak suke,pastu aku tanye mak aku ble lak aku ckp?
hahaha... kami glak same2

dah2..

tp aku rase 3 minggu lepas kot,aku cirit muntah truk...
pastu aku sangap lagi nak isap,tp aku takut nak sep,
sudahnye aku brenti sbb ble tak sep kan rase rokok tu cam hampeh,busuk sume ader ar,aku byk kali dah try berenti,tp xleh..
kali ni Allah bantu aku la tu...

aku ni kuat gak isap okok dulu,aku demam ke sakit ke batuk ke,
rokok kene gak isap.. falsafah bangang namenye
so bile nak brenti payah la,
kan klu kite cirit,ble mkn kua balik,mkn kua balik, rokok la peneman aku, skang ni alhamdulillah.. aku dah merdeka
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Fri May 08, 2009 4:47 am

bagus2....
mak mesti bangga ngan kamu..


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Fri May 08, 2009 5:01 am

mak jugak bgga ngan peace

nasib bek da brenti..

klu tak jd keretapi laaa

lalalala
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Mon May 11, 2009 8:32 am


:rokok:

_________________________________________________






Last edited by peace on Mon May 11, 2009 9:22 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Mon May 11, 2009 8:58 am

cita ttg apa ni

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Pasal Rokok Kat Negara China   Today at 4:43 pm

Back to top Go down
 
Pasal Rokok Kat Negara China
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» China cream tea tray with two lions astride a shield
» Star China Company - renamed "Paragon" in 1919
» 22.05.2012 Air China 747
» Horse Made in China
» NEW birds figures from China :D

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.