perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 kereta harian ku

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: kereta harian ku   Wed May 06, 2009 7:58 pm



ms dating



gi keje



dulu pakai ni, tp skrg x lg bb ada selsema babi



tempat aku dgn kekasih gelap... ops.. tempat aku meeting.



ni utk mancing, bb dia slow. tenang je. ala2 kamasutra lol!



masa perang perang yaah! tembak!



senang nk pgi shopping dgn isteri tercinta



pusing2 kampung smbil layan rokok byk br dap....
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: kereta harian ku   Wed May 06, 2009 8:35 pm

sempoi...
gile tahap kure2..
wakakakakakkakak..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: kereta harian ku   Thu May 07, 2009 2:44 am

macan, keta tuk pengantin baru xde ker...mai kok tang macan huehuehue
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: kereta harian ku   Fri May 08, 2009 11:47 am

keta tuk pengantin baru aku baru cipta la paklong ngah carik idea ni meterial pe nk digunakn ni...konsep keta pengantin baru ni katil yg aku wat khas mempunyai 4 roda supaya pengantin sng nk bermalam di mn2 sj wakakaka wakakaka keta g ketandas pn sedang dlm pembikinan ni berak nk taruk roda brpa ye kat keta tandas ni...rokok dulu la paklong mn tau idea dtg nnt
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: kereta harian ku   Wed May 27, 2009 3:21 am

wahahhaha lawa model kete!! ni mode tebaru ke mende

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: kereta harian ku   Today at 8:27 pm

Back to top Go down
 
kereta harian ku
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» There's a Prototype for Everything

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.