perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 menggunakan barang2 terpakai

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: menggunakan barang2 terpakai   Wed May 06, 2009 7:37 pm





amacam? hebat x budak ni? menggunakan barang2 terpakai sebaiknya. nk elak jd camni pape pun, lyn rokok dulu........................... dapnye dpt sedut.
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: menggunakan barang2 terpakai   Wed May 06, 2009 8:24 pm


sape nye dia tibai..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: menggunakan barang2 terpakai   Wed May 06, 2009 8:56 pm

bdk laki2 tu pakai baju mandi yg dia wat dr plastik pasaraya mn tah..... wakakaka rokok dulu :rokok:
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: menggunakan barang2 terpakai   Thu May 07, 2009 4:23 am

uik? ini macam punya worang pun ada ka?

aku takleh bayangkan kalo 'baju' tu kena rentap. adoi....

tapi pape pun, kesian gak kat budak tu. mungkin idupnyer susah sangat, sampai takleh nak beli baju mandi sendiri. uwaaaa...


Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: menggunakan barang2 terpakai   Fri May 08, 2009 3:37 am

bagus gak tue... mengamalkan sistem pakai buang
ala2 pampers kls gtuuu
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: menggunakan barang2 terpakai   Fri May 08, 2009 4:08 pm

ni rase2 plastik beras 10 kilo nye muahahaha kreatif

_______________________________________________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: menggunakan barang2 terpakai   Sat May 16, 2009 6:11 am

kreatif betoi bdak neh hahahaha



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: menggunakan barang2 terpakai   Sat May 16, 2009 6:30 am

kalau ada plastik potongan ala2 g-string nak try lah

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: menggunakan barang2 terpakai   Sat May 16, 2009 6:45 am

panx.. nak ko pakai g-string... adoi...

eh.. aritu aku pernah tengok citer kat tv, art attack. macam mana dia buat pakaian daripada plastik. daripada plastik, cikgu dalam art attack tu buat dinner dress, gown pakai pergi dinner tu. lawa beb!

tapi aku takdelah pic dia.. kalo ada leh tunjuk kat korang.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: menggunakan barang2 terpakai   Today at 2:53 am

Back to top Go down
 
menggunakan barang2 terpakai
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.