perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 perempuan cuci mata??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: perempuan cuci mata??   Wed May 06, 2009 4:25 pm

aku sebenar nya was2 nak up ke tak topik ni...macam sesuai ke tya kat sini...tapi dah kat sini topik luahan kan? so aku tya la k... lol!

aku tetiba terpikir..kalau laki pergi ke shoping kompleks ke atau ke mana2..cara dia cuci mata aku tak nafi kan..mesti pandang ke perempuan yg lawa2..dan yg pakai ketat2..dah yg seksi2...jgn lak ada laki kat sini yg akan kata aku bukan cam tu ok ...

tapi kalau perempuan cuci mata apa yg korang tgk kat laki tu? ensem? badan gagah perkasa? pipi licin? bibir bak brad pitt?...apa yg buat korang rasa best bila tertengok kat seseorang laki tu?...jawab tau perempuan2 di luar sana...jawapan tak mau yg streotaip atau subjektif ok

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: perempuan cuci mata??   Wed May 06, 2009 5:05 pm

wakakaka... panx.. panx.. lamo:
erm 1st..sri ni jarang lepak..klu setakat jd penunggu tu ade la ( kes kwn lmbt sp le nih )tp blh la sri bg komen skit..klu sri duduk2 tggu bas ke, kwn ke..mata ni tak lepas gak la pandang lelaki..then lelaki pn cmtu sri suka gaya jln lelaki tu, dressing dia.. lelaki yg suka buka butang baju npk dada..sory ..sri tak suka lol! ( panx..kancing blk bju tuh )hmm..leh ke cmni panx..menepati soklan tak tari wakakaka
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: perempuan cuci mata??   Wed May 06, 2009 5:10 pm

dah ttp dah butang baju ni sri... ...suka jawapan sri...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: perempuan cuci mata??   Wed May 06, 2009 5:44 pm

panx....

ko mmg saje nak perangkap pempuan ek panx?

ok, aku mengaku aku pun suka usha lelaki. kenapa? sbb kalo dia depan mata, kompem aku tengok lantai, tak tengok dia. jadi biler dia jauh dari aku.. masa tu ler ambik kesempatan nak tengok dia puas2.. (hahaha.. nakal tak aku nih?)

biasanya aku suka usha lelaki yang segak, kemas, mukanya bersih. (bukan maksud muka takde jerawat, tapi muka macam orang2 baik, orang2 alim camtu). aku lebih tertarik melihat lelaki yang pendiam, control, tetapi murah senyuman dengan orang lain.

suka usha lelaki lone ranger daripada lelaki yang berjalan dalam kumpulan, sbb kalo dia lone ranger, mungkin dia tak pasan kiter usha dia. kalo dia dgn kawan2.. takot kawan2 nampak.

pastu aku suka usha lelaki yang dukung baby, tak pun lelaki yang pimpin tangan anak dia. bukannya apa, rasa sejuk hati tengok lelaki yang bertanggungjawab dan rapat dgn anak2 dia.

dan satu lagi, kalo kat kolej.. aku suka usha orang yang aku admire. saje tengok dari jauh. sbb macam aku kata tadi, kalo dia cakap depan mata aku, kompem aku tengok lantai je.

Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: perempuan cuci mata??   Tue May 12, 2009 8:51 am

bukan perangkap la salju...ye laaa nak la jugak tau apa pompuan suka tgk kat laki ek...mesti ada kan..takkan la pompuan tu tak tgk laki kan kan kan ...hehehe...mana pompuan2 lain ni lol!

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: perempuan cuci mata??   Tue May 12, 2009 11:40 am

alah panx.. takkan ko tak tau.. kawan2 pempuan kat forum perak 1 nih semuanya pemalu.. mana nak ngaku apa yang dia orang usha... malulah nanti..

lainlah aku.. aku nih tak tau malu.


p/s teringat plak lawak p.ramlee dalam madu 3. "suami saya tu pemalu orangnya." rupa2nya yang pemalu tu yang kawen 3. hahaha... sekadar gurauan.
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: perempuan cuci mata??   Wed May 13, 2009 2:23 am

panx,, sory klu aku lari tajuk ni,, dluy time aku blaja kat klantan,aku penah denga sorg ustaz ni cramah pasal aurat,,, die citer die punye minat bab aurat ni sampaikan die sanggup tanye adik bradik die yg pompuan sal pompuan kan naik nafsu bile tgk anggota laki yg mane, ader la antara nya bulu kaki, nmpk dada, hensem tu besa la... body cantik,,, so sape2 yg mrasakan ader sifat yg dsebut,,, tolong jgn tayang,,, kang pompuan free2 cuci mata,, jgn kasi diorg can,, klu nak tgk,, masuk la minang
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: perempuan cuci mata??   Wed May 13, 2009 3:56 am

aku suka pakai baju butang atas x kancing.....tu la macan....klu kancing butang atas mcm ahli keparat la ....nk cuci mata erk blum pe2nya lg klu ppun ngok laki x kancing butang baju la rokok dulu la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: perempuan cuci mata??   Wed May 13, 2009 6:40 am

arb_mtq wrote:
panx,, sory klu aku lari tajuk ni,, dluy time aku blaja kat klantan,aku penah denga sorg ustaz ni cramah pasal aurat,,, die citer die punye minat bab aurat ni sampaikan die sanggup tanye adik bradik die yg pompuan sal pompuan kan naik nafsu bile tgk anggota laki yg mane, ader la antara nya bulu kaki, nmpk dada, hensem tu besa la... body cantik,,, so sape2 yg mrasakan ader sifat yg dsebut,,, tolong jgn tayang,,, kang pompuan free2 cuci mata,, jgn kasi diorg can,, klu nak tgk,, masuk la minang

haha...mmg setuju dgn kata2 ustaz arb tuh. sbb tu kalo lelaki bukak kancing baju biler nak cakap dgn aku.. aku akan.. haip haip! kalo rasa nak tunjuk romeo pergi tempat lain.

dan satu lagi panx, saje nak kongsi... pempuan yang paling pemalu itulah yang paling bahaye tau. kat depan malu, tapi belakang biler korang blah je.. mata pandang tak kedip. (nak share berdasarkan pengalaman sendiri).

pasal pe dia orang malu? hehehe.. tu kena tanya kat macan.. dia lagi tahu.
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: perempuan cuci mata??   Wed May 13, 2009 6:50 am

malu nak tentang mata sebenornya ..kan dr mata turun ke hati.. tp sri mmg tak suka la..tgk lelaki buka butang baju..tak sopan tp tak la plk sp butang kolar baju lol! dah mcm pengawas skolah rendah lak
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: perempuan cuci mata??   Wed May 13, 2009 7:03 am

maaf lari topik jap.

sri,

indahnya wanita melayu itu pada malunya. manisnya wanita melayu itu pada rendah dirinya. ayunya wanita melayu itu pada tutur kata dan budi bahasanya.

normal kalo wanita melayu tu ada sifat malu, kerana wanita melayu beriman kepada Allah s.w.t yang satu. di mana malu itu adalah sebahagian dari iman.

tapi mmg ler wei! lelaki yang bukak butang baju pastu tayang mulu2 nih buat aku malu ler! jangan plak tanya naper salju merah muka je pastu.. nanti dari salju putih terus tukar jadi sirap bandung plak.
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: perempuan cuci mata??   Thu May 14, 2009 11:25 am

eh salju!! nape muke merah tue?

p/s: pembaca diharap mncari inisiatif lain untuk cuci mata,,, dgalakkan mggunakan ubat seperti eye-mo dan sebagai nya

Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: perempuan cuci mata??   Fri May 29, 2009 10:30 am

ada tak pompuan yg suka tgk bontot lagi ek .. pompuan2 jawab jap

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: perempuan cuci mata??   Today at 9:47 am

Back to top Go down
 
perempuan cuci mata??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» WTS FRESH MATA FRESH DERMOND MAX VLAD
» S> Mata Tugba Adolph Sheryl
» Selling 3*s 4*s 5*s 6*s. lu bu/vlad/mata etc
» Devo Ke Dev - Mahadev written update 25th July 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.