perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 lelaki murahan?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: lelaki murahan?   Wed May 06, 2009 4:15 pm

Bukan seksis! Bukan seksa ! Bukan sinis !

Kita sering mendengar gelaran "perempuan murah".Malah sungguh murah gelaran ini diberi kepada sesetengah wanita.Andai kata boleh dibeli dengan dunia(duit,harta) semuanya murah.Apa kata wanita tentang lelaki murahan pula?Apa yang menyebabkan anda menggelarkan seseorang lelaki itu dengan tittle lelaki murahan?

Bagi saya ,lelaki murahan itu adalah yang sama standard dengan perempuan murah.Namun,,,,,


Apa kata anda mengenai lelaki murahan ini?

sebagai tuan tanah aku mula kan komen aku k ....Mungkin ada yg anggap lelaki murah..tetapi tak der lelaki murah...cuma mereka mengambil kesempatan pada peluang yang ader coz lelaki tak luak...hu..hu..hu...tu pandangan aku jer. komen2..panas panas panas

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: lelaki murahan?   Fri May 08, 2009 2:05 am

Pendapat ak ula panx sal lelaki murahan ni lebih kurang cam pompuan jela,konsep yg same iaitu takde maruah, ataupon ader maruah tp wat muke tebal jek ataupon maruah tu die simpan dalam kotak pastu kunci ketat dan campak trus dlm laut,
em sebab pe la diorg wat camtu ek?
aku cuba masuk dalam alam tu jap..
...............................................
aku rase sbb diorg wat tuk sesuatu kepentingan diri diorg,
bg diorg ni maruah tu kurg penting kot dr kepentingan yg diorg kejar2 kan sangat tue..
so.. kite panggil la die LELAKI MURAHAN
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: lelaki murahan?   Wed May 13, 2009 7:37 am

panx kata lelaki yang mintak duit tu (andai ini definisinya) lelaki murah. kalo itu definisi lelaki murah, dia mmg murah ler. sbb dia memurahkan harga diri dia. lelaki sepatutnya melidungi wanita, bukannya memohon perlindungan pada wanita. kalo mintak duit skit2 tu paham ler. tapi kalo dah sampai cukur... haish..

mmg nak kenalah..

tapi pape pun, takleh nak semudah tu label dia nih murah ker apa ker. mungkin dia murah dari sudut perangai dia yang camni. tapi ada gak orang yang jenis suka mintak duit nih, ada kelebihan yang lain. dia caring, ambik berat dan sebagainya. cuma.. yelah! manjang sengkek je. (ataupun dia buat baik tu sbb nak duit? )

papelah.... doakan dia insaf cepat lah. moga pasni dia jadi lelaki mahal plak.
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: lelaki murahan?   Wed May 13, 2009 8:06 am

erm lelaki murahan..lelaki yg jenis mnta duit kat pmpuan ek..
cmne klu lelaki yg bila jumpa je..nak wat seks..bila tepon je sembang sal seks.. tu jenis lelaki pe ek
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: lelaki murahan?   Wed May 13, 2009 8:28 am

eeee ape ni seks2 ni..lucah2 ni..eee tak suka tau..lipanx bukan cam tu tau...tak bese la nak lucah2 ni..nak taip lucah2 seks ni pun cam tak bese tau .....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: lelaki murahan?   Wed May 13, 2009 8:30 am

itu namanya lelaki sangap.

nak beli perkhidmatan seks daripada pelacur profesional tak mampu, nak yang murah punyer takot aids.

jadi.. cara yang paling senang, goda pempuan... bagi ayat2 cinta sampai pempuan bersetuju.. dah serah segala... dia puas ler. dah bosan nanti dia blah.. cari awek lain.

aduhai.. kawan2 pempuan.. kena hati2 dgn manusia yang camni. dan lelaki, janganlah salah guna kebaikan wanita ek? jgn
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: lelaki murahan?   Today at 5:29 pm

Back to top Go down
 
lelaki murahan?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.