perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Apabila Lelaki ke dapur..hohoho..., tp kalo masak mmg sedap...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Apabila Lelaki ke dapur..hohoho..., tp kalo masak mmg sedap...   Thu May 07, 2009 11:25 pm

"lelaki
ramai menjadi chef sbb lelaki ni daya pengagak dia sangat bagus. dia
mampu mengagak dengan tepat kuantiti makanan yang perlu dimasak dalam
jangkamasa tertentu. kalo pempuan ni ada terlebih sudah, terkurang
sudah. (ini pendapat peribadi aku ler)"

aku stuju pendapat salju ni...
klu korg prasan la.. dlm bab menjahit ni pon laki gak yg terer,
senang kate laki ni klu wat keje pompuan,
sume lagi best laa... nasib bek x sume laki camtue,
klu tak pompuan xleh caik mkn laa..
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: Apabila Lelaki ke dapur..hohoho..., tp kalo masak mmg sedap...   Fri May 08, 2009 3:20 am

arb wrote wrote:
aku stuju pendapat salju ni...
klu korg prasan la.. dlm bab menjahit ni pon laki gak yg terer,
senang kate laki ni klu wat keje pompuan,
sume lagi best laa... nasib bek x sume laki camtue,
klu tak pompuan xleh caik mkn laa..

sbenarnyer lelaki smua cm tu....
pandai masak... menjahit.... kemas rumah... segala2nyer lah...
lelaki mmg punya cita rasa dan kelebihan dari wanita....
sbb itu... Allah swt ciptakan wanita dari rusuk lelaki...
cuma... rasa ego buat mereka malu nk buat smua kerja itu...
mereka lebih senang agar wanita atau isteri yg buat...

Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Apabila Lelaki ke dapur..hohoho..., tp kalo masak mmg sedap...   Fri May 08, 2009 3:30 am

btul tu uncle... yg tu bru satu rusuk,
da macam2 tau.. camne klu kte test buah pinggang,
jantung..pankreas..
uiii.. lagi terer la laki ni
huhuhu lol!
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: Apabila Lelaki ke dapur..hohoho..., tp kalo masak mmg sedap...   Fri May 08, 2009 5:43 am

tau x per..!!!

Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Apabila Lelaki ke dapur..hohoho..., tp kalo masak mmg sedap...   Fri May 08, 2009 5:52 am

ni aku nak cter sal budak umah aku ni ha,,

nmg best ar... sume de resipi masing2,

untung sangat la aku dpt dok ngan diorg nie,

mlm tadi mkn nasik tomato,

aku gheti gak masak...

aku paling suke masak ayam masak minyak boh kicap,

aku pon taktau name die pe, tp ni resipi mak aku,

mmg best... tp sini payah dpt kicap,

mase mule aku dok sini de ar 3 4 kali aku wat,

skang ni aku rajin wat kari,ayam brempah,ngan masak pedas...

meleleh....

dan wat pengetahuan korang2 sume..

aku adalah LELAKI

HAR HAR HAR
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Apabila Lelaki ke dapur..hohoho..., tp kalo masak mmg sedap...   Mon May 11, 2009 6:32 am

uishhh terer gak laki2 dalam ni masak ek ..cam ne hangpa hafal resepi..aku bab2 masak ni fail !..sbb ssh betui nak ingat resepi2...mesti lupa nye...takat masak nasik goreng bubuh perencah seri aji aku boleh laaa .....eniway..sri bila nak masakkan tuk abg ni..opsss abg lak ..eieieieieee

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Apabila Lelaki ke dapur..hohoho..., tp kalo masak mmg sedap...   Wed May 13, 2009 3:05 am

aku dulu mase dok kampung mmg aku ader gak skali skala lepak dapur,, tolong mak aku masak,,, tp tolong tgk je la,,,huhuhu

bukan pe,,, mak aku ckp aku ni basuh ayam pon lambat,, hahaha

klu time cuti skolah atau time raye mmg aku suke lepak dapur ngan kakak2 aku,, dengo diorg mnyembang rancak gile,, kalah laki2 ni ha,, smbil2 tu tlg la potong pe2 yg patut, ni ble aku da blaja lik ni,, kene masak sendiri la plak,,, nak taknak kene la masak,, so aku de gak ingat mak aku ckp sal masak kari,, masak itu msak ini,, konsep lebih kurg jer,, cume kdg2 yg ni boh awal, yg ni boh lambat, masak kene btoi2,, klu tak masak makan sakit perut,, kite nak hidang utk org kene la wat lek lok, klu ari2 masak,, mmg terer la,, tp aku seminggu skali jer,, tak terer lagi la,, tp cara ko tu panx mmg mudah ringkas dan sedap,, boh cabai burung lak,,, mmg mletop
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Apabila Lelaki ke dapur..hohoho..., tp kalo masak mmg sedap...   Wed May 13, 2009 8:16 am

HAHAHAHAHA.....PANX...NASI GORENG FAV AKU 2...KLU KO BLEH MASAK 2...AKU PON MST LA BLEH...ALA...BESE LA BUJANG KN...KLU X BUJANG...DOK MELENGKOR JER...BINI MASAK KN...HUAHUAHUA...ARB,KO KRE OK LA DPT MASAK KARI....AKU KARI PON TATAWU MASAK...TAWU MKN JER....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: Apabila Lelaki ke dapur..hohoho..., tp kalo masak mmg sedap...   Today at 10:57 am

Back to top Go down
 
Apabila Lelaki ke dapur..hohoho..., tp kalo masak mmg sedap...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» HoHoHo Merry Christmas? Bringing Santa Claus To Mordheim!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.