perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Kekasih High Maintainance ....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Wed May 13, 2009 9:32 am

aku rse skunk ni bkn high mentenen taw...sbb ppuan 2 mmg di lahir kn utk cerewet...so ia akn tetap cerewet wlupon cerewet 2 kck jer...apetah lg yg btl2 cerewet...sederhana cmne pon(maaf ye salju) pompuan 2 or high mne pon...ia ttp bermula dr cerewet...ape kate korg(panx,uncle,macan)???
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Gearnob
junior
junior


Posts : 37
Join date : 2009-05-18

PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Sun Jun 21, 2009 12:16 pm


Awe cam ni kalo aku sanggup pakai BMW 5series lagi..... mmg maintainance tinggi.... tapi sekali dalam setahun... tapi aklo awek mau tiap2 bulan, paling tidak pun 2 bulan sekali nak kena berabih untuk senggaraan bulanan dia..... huhuhu
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Sun Jun 21, 2009 12:39 pm

kekasih high maintanance ni bukan nye ape..
saje nak menunjuk pada kawan2 jek..
diaorang bersaing ngan kawan2....
diaorang dah duduk dalam golongan camni..
akan saling tunjuk menunjuk...
kalau ade family lak jenis camni..
lagi la tunjuk menunjuk lagi nak...
lagi mahal, lagi bez nak tunjuk..
tul tak...


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Sat Aug 29, 2009 11:33 am

lama suda rase nye x bg komen...huhuhu

ak stuju dgn pndapat korang smua..

pmpuan yg high maintanance ni kene diajar...

bak kate kak salju..kene didik dia..

tu je lah nk komen...


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Today at 4:41 pm

Back to top Go down
 
Kekasih High Maintainance ....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Ouran High School Host Club!
» Blind high elf
» high voltage on speaker terminals of Mk4?...
» what is (or was) your least favorite part of high school?
» Calvin Klein Collection Presents The First Party On The High Line

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.