perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 22, 2009 6:24 pm

adik akak.. namo susah2 ati ek?

aritu akak ada terbaca.. tapi tak tahu ler rasmi ataupun tidak ni. celcom broadband bagi tawaran harga pada pelajar IPT. kiranya, kalo pelajar IPT umo 18-25 tahun, dapat murah pakai celcom broadband. daripada RM68 jadi RM50.

leh ler adik anis akak nih pakai celcom broadband...

tapi akak tak pasti ler betoi ker tak. try tanya kat celcom.
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 22, 2009 7:45 pm

pakai hp 3g?...beli la celcom broadband prepaid..murah je..rm29..pastu dah leh pakai...line pun ok jek... madu byk2 kan sabar ye madu

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 22, 2009 8:02 pm

kat kolej ade wireless..
bli jek tempat wireless tu.. dia cam pendrive..
baru bape ringgit jek...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 22, 2009 8:21 pm

paklong cadangkan wat colection tuk anis ni spya dpt beli broadband ke, laptop de wireless ke.. apa2 la.. bak org kata hulurkan tgn, ringan kn beban.. anis kn org kuat, kalo xde anis x meriah la forum ni.. so mcm mn? paklong bg cdg je hehe..
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat May 23, 2009 9:29 am

hepy,lega,ilang beban,x payah nak pk byk dah...

tapi dlm msa yg sama, rasa kesian,rasa cm penting diri,

baik ke wat mcm tu...tapi kdg2 rasa bengang,benci,sakit hati,

ahh...lantakla...yg penting itu jalan terbaik...

pentingkan yang penting, kerana yang penting lebih penting dari yang penting...
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat May 23, 2009 9:44 am

paklong_baek wrote:
paklong cadangkan wat colection tuk anis ni spya dpt beli broadband ke, laptop de wireless ke.. apa2 la.. bak org kata hulurkan tgn, ringan kn beban.. anis kn org kuat, kalo xde anis x meriah la forum ni.. so mcm mn? paklong bg cdg je hehe..

alahai..paklong_baek..huhu ade lak smpai mcm tu..wat sesusah je..anis takmo la nyusah kan korang semua..anis takmo jd admin yg menyusahkan forumer..huhu cukup tgk korang semua happy berforum sudah memadai tuk anis..duhai paklong,huhu terasa terharu hati ni bila membaca cdgn paklong ni..tp rasa mcm semacam pon ade..ase huhu entah la mcm mana nak kata..sampai mcm tu sekali?haha..mekasih lah paklong..just kekalkan je forum ni..anis org kuat? ish ish ish..sesengguhnya anis ni hanyalah sorang insan yg lemah yg tak tahu apa2 dan serba kekurangan dalam ilmu pengetahuan..ermm skg dah ade yg leh tolong jagakan forum ni so hati rasa terubat la jugak.. hope happy2 la selalu dan elakkan sengketa antara user..k..apa yg penting?kerja sama..apa yg penting?kerja sama..kami tak kuat dan kami tak besar bila bekerja sama semua jd mudah :group:

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat May 23, 2009 10:03 am

Quote :
paklong_baek wrote:
paklong cadangkan wat colection tuk anis ni spya dpt beli broadband ke, laptop de wireless ke.. apa2 la.. bak org kata hulurkan tgn, ringan kn beban.. anis kn org kuat, kalo xde anis x meriah la forum ni.. so mcm mn? paklong bg cdg je hehe..

Quote :


alahai..paklong_baek..huhu
ade lak smpai mcm tu..wat sesusah je..anis takmo la nyusah kan korang
semua..anis takmo jd admin yg menyusahkan forumer..huhu cukup tgk
korang semua happy berforum sudah memadai tuk anis..duhai paklong,huhu
terasa terharu hati ni bila membaca cdgn paklong ni..tp rasa mcm
semacam pon ade..ase huhu entah la mcm mana nak kata..sampai mcm tu
sekali?haha..mekasih lah paklong..just kekalkan je forum ni..anis org
kuat? ish ish ish..sesengguhnya anis ni hanyalah sorang insan yg lemah
yg tak tahu apa2 dan serba kekurangan dalam ilmu pengetahuan..ermm skg
dah ade yg leh tolong jagakan forum ni so hati rasa terubat la jugak..
hope happy2 la selalu dan elakkan sengketa antara user..k..apa yg
penting?kerja sama..apa yg penting?kerja sama..kami tak kuat dan kami
tak besar bila bekerja sama semua jd mudah

paklong mmg baik...anis mmg org penting...ni la dinamakn kasih sayang kan...berat sama dipikul,ringan sama dijinjing...ai cewahhh...

ni tuk paklong n anis..
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat May 23, 2009 5:55 pm

hr ni asik hang jer kom aku....agrhhhh...klu hang 5min tape...ni 1/2 jam...tension...asal nk cpt jer hang...asal hang jer nk cpt...aduyai...mic nk bli akn dtg...sbb ngah main wit kutu..huhu

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat May 23, 2009 6:07 pm

ape ek aku nk luah....
tapi tak terluah....
hhmmm.... kecewa kecewa kecewa

tak tau nak watpe dah..

sodih sodih sodih sodih sodih

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sun May 24, 2009 7:50 am






_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sun May 24, 2009 10:33 am

penat balik dr outstation tak ilang lg..letihnya
pagi ni ingat nak bgn lewat...nak rehat lama skit, alih2 pg2 lg dah de org call salah nombor lak tu.,.yg bengangnya tak kan la sp 5,6x salah nombornya ganggu btul aku nak tido.. slh aku gak..sll off handphone bila nak tido, smlm lupa... lupa ker
dah terbantut tido aku..ngn muka toya..aku bgn la..pas tu ibu senyum2 la sbb smlm aku gak gatai janji ngn dia nak anta g umah akak... adeh malasnya nak taknak aku buat la juga..g umah akak..aku lepak je..online pun ada2 tidak..pastu ibu mula bising2 katanya tak de mende lain ke nak buat...keje tgk komputer, blk tgk komputer, bertandang tgk komputer..esok2 kawen ngn komputer adeh ibu ni... aku bosan la huhu..sudahnya aku jawap le.. "ibu..kawen ngn org kenal dlm komputer blh kan " ibu aku geleng pale je..coz dia bkn caye org dlm komputer ni.. jgn harus cakap kenal dlm chatting jgn mau pnjang syarahnya
ermm akibat sikap malas aku..aku buat kwn aku kecik ati kut ngn aku..dia ajak kuar tp aku...mmg mls sgt nak kuar, tambah ngn cuaca panas tahap hyper.. aku dh le sensitif ngn suasana panas huhu mudah sakit pale.. aku benar2 nak mnta maaf kat kwn aku tu..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon May 25, 2009 6:41 am

amboi...peminat ajak keluar la tu mungkin peminat fanatik ni

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 29, 2009 11:04 am

hari ini seluruh hari ku rasa bagai serba tak kena.. kecewa
hmm aku telah watkan mama aku nangis ter esak2 kecewa
derhaka nya aku ni kecewa skg ni aku kat office kecewa
td pg aku diam jer lepas wat mama ku nangis kecewa
ma aku mintak maaf..maafkan aku sebab aku telah derhaka
kat mama..aku tak tenang sepanjang aku kat office ni n aku tak tau mcm mana mau berdepan ngan org2 umah..terasa hati ni ingin pergi jauh untuk beberapa hari ni kecewa tenangkan diri yg di ulit rasa bersalah ni kecewa
terasa takmo balik umah ja hari ni.. kecewa maafkan aku ma kecewa
maafkan aku..sungguh hati aku tak tenang,.. kecewa
aku bawa ketawa2 dengan kwn2 n anak kak yatie penyelia aku di office ni tp hati ku tetap rasa tak tenang.. kecewa
sorry mama.. kecewa

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 29, 2009 11:16 am

lol kenape anis?? anis ckap something kt mama ek?

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Jun 03, 2009 4:23 pm

Ya Allah sakit nya kekecewaan kali ini Ya Allah
sakit sgt Ya Allah tolong kuatkan iman ku ini kuatkan hati ku ini menerima kenyataan ini ya Allah
aku sudah penat Ya Allah aku sudah penat menanggung kekecewaan.. sungguh sakit dan pedih ya Allah pilu dan sunggu menghiris hati
sungguh aku tidak mampu beri aku kekuatan untuk menempuh dugaan mu ini

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Jun 03, 2009 5:00 pm

anis.. sabar lah anis krn sabar itu indah..
"siapa yg dikehendaki Allah menjadi baik, nescaya Allah akan memberinya cubaan" (Al Hadith)


Syukur alhamdulillah
Allah telah memanjangkan usia aku...
Hari ni aku bw moto dgn keadaan mengantuk ..
kepala pun khayal je ms bw moto..yg aku tahu aku nak cepat sp umah..nak tido
sume jenis kenderaan aku potong..dlm ketika aku leka nak potong sebuah lori tetiba dtg bas xpress dr belakang potong aku hgga aku rs goyang, nasib baik aku tak hilang kawalan krn ketika tu aku berada di antara lori trailer ngn bas xpress, klu tak..mngkin aku dh ade bwh bas atau lori Alhamdullilah...syukur
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Jun 03, 2009 5:17 pm

awat ngantuk sri ? hanya jauhari mengenal manikam

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat Jun 06, 2009 4:59 am

kecewa kecewa kecewa

u took my heart away..
when my whole world was gray..
u gave me everthing
and a little bit more...

kecewa kecewa
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat Jun 06, 2009 5:05 am

michael learns to rock -You took my heart away

Staring at the moon so blue
Turning all my thoughts to you
I was without hopes or dreams
I tried to dull an inner scream but you
saw me through

Walking on a path of air
See your faces everywhere
As you melt this heart of stone
you take my hand to guide me home and now
I'm in love

[Chorus:]
You took my heart away
when my whole world was gray
You gave me everything
and a little bit more
And when it's cold at night
and you sleep by my side
you become the meaning of my life

Living in a world so cold
you are there to warm my soul
You came to mend a broken heart
You gave my life a brand new start and now
I'm in love

[Chorus:]
You took...

Holding your hand
I won't fear tomorrow
Here were we stand
we'll never be alone

lagu favourite aku

sedey aku bila dengar lagu ni
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Jun 08, 2009 5:18 am

berat nya rasa hati nak melangkah pergi kecewa
tetapi apakan daya aku terpaksa kecewa
sekali ku melangkah kecewa
biarlah kuteruskan perjalanan ini walaupun sendirian.. kecewa
...............................................

kiranya tempias membasahi jendela mu
itulah airmata yg jatuh di pipi ku
kira nya sang bayu ........ape dah lirik aku tak ingat... sedih

lagu lain lah..

tak pernah terfikir oleh ku kecewa
tak sedikit pun ku bayang kan kecewa
kau akan pergi tinggalkan ku sendiri kecewa

begitu sulit ku bayangkan kecewa
begitu sakit ku rasakan kecewa
kau akan pergi tinggalkan ku sendiri kecewa

di bawah batu nisan kini kau tlah sandarkan sedih
kasih sayang kamu begitu dalam sedih
sungguh ku tak sanggup ini terjadi kerna ku sangat cinta sedih
ini lah saat terakhirku melihat kamu sedih
jatuh air mata ku sedih menangis pilu sedih
hanya mampu ucapkan
slamat jalan kaaaasihhh... sedih
satu jam saja ku telah bisa cintai kamu kamu kamu di hati ku sedih
namun bagi ku melupakan mu butuh waktu ku seumur hidup sedih
satu jam saja ku telah bisa sayangi kamu sedih di hati ku kecewa
namun bagi ku lupakan mu butuh waktu ku seumur hiduuuupp ku sedih sedih
ada mkna di sebalik lagu ini dalam diri ku sedih sedih

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Jun 08, 2009 12:36 pm

dah jadi ruangan tempek lirik lagu la plk
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Jun 08, 2009 2:19 pm

haish sri ada makna tu aku luahkan lam bentuk lirik lagu tu

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Jun 09, 2009 9:07 pm

Macam2 aih hangpa ni

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Jun 10, 2009 3:50 am

nak tempek lirik lagu nasyid bule ke

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Jun 10, 2009 3:54 am

ta buleh jelir

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Today at 10:47 pm

Back to top Go down
 
PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.