perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue May 12, 2009 10:46 am

taklah... saje je wat icon nari pas sume tu..

webcam...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue May 12, 2009 10:48 am

hari ini aku bengang,,yang sah dah di haram kan...yang haram dah di harus kan kat negeri aku niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... bg yang haram....56%^$6465%^$%$%



hari ni jugak aku hepi..dapat no fon sesorang ...no fon sapa?? hehehe..no fon sape ek anis abg dpt ?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 13, 2009 2:34 am

polis klu hepi mmg camtu,, baik jer,,, ce try time nak tutup buku,,, laju jer carik salaah org,, die kire nak tutup buku die cepat,, kasi saman penuh,,, aku mmg lamer da bengkeke ngan polis ni,, bukan polis yg jaga keamanan tue,, dan bukan polis forum(panx),, tapi polis yg mmg keje die saaman org,, dlu penah skali tu aku nak kene saman, aku punye la mrayu2 kat polis tue, skali die ckp ngan slamba,, nak wat camne keje polis saman org,,,
aku punye la hangin,, lepas dari kes tue,, klu aku kene saman je aku malas nak rayu2 dah,, lantak ko la nak saman ke tak,, ko makan duit haram ,,aku tak haalal,, akhirat besok ko caik la aku,, mntg2 korg se kuase,, salah gune,, tggu,,, korg tggu la,,
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 13, 2009 7:25 am

happy hr ni...suka tgk thank's 2 him..erm nak declare ape ek..kekasih?? xleh huhu.. teman tp mesra kut anyway sri hargai apa yg dia buat kat sri..
namun sri kena bersedia kehilangan teman ni satu hr ni...


ni utk dia thank you
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 13, 2009 7:28 am

ehem ehem.. sri.. dgn saper tuh? dgn ker? wah.. ada gosip baru nih!
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 13, 2009 7:30 am

wakaka...tembak tak kena la salju
gossip jgn itu bukan panx lol!
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 13, 2009 7:41 am

oit salju..apesal lak ngan aku?...ishhh ( sambil betul kan bra yang longgar ..baru beli kat pasar malam semalam )

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Thu May 14, 2009 6:21 pm

rindu...
hadirnya di malam sepi..
bagaimana harus kuluahkan...?
kerana hatinya tiada lg di sini...

Hidup tak sllnya indah..
tapi...yg indah itu hidup dlm kenangan..

hidup ini indah jika kita tahu menghargainya..
tapi ia amat menyakitkan
andai..
kita melaluinya sambil lewa...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 15, 2009 10:13 am

bateri kereta kong pulak hari ni...abeh duit

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 15, 2009 10:18 am

adesss... sian panx... meh salju fluk skrin jap..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon May 18, 2009 5:38 pm

maafkan aku..
ada rindu utkmu tapi siapalah aku...
bkn marah cuma.....
aku umpama melukut di tepi gantang..
ku hargai apa yg telah terjadi..
andai menghindar diri dariku memberi kebahagiaan buatmu..
aku terima.. terima kasih atas segalanya...
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon May 18, 2009 6:13 pm

aku rasa cam tak nak jadi super mod la..

sesaper leh bagi aku jadi rakyat jelata...
lol! lol! lol! lol!
:group:

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon May 18, 2009 7:18 pm

PNT DOWH KEJE HR NI...WARGHHHHHHHHHHHHH!!!!!!

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 20, 2009 7:10 am

kelmarin aku hepi, sbb jumpa gak ustaz hermanto. (dari aritu tak nampak2 ustaz kat kolej).

semalam aku hepi, sbb dapat gak bawak motor scooter aku.. yes yes!

arini camner ek.. aku hepi gak ker?
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 20, 2009 7:44 am

kecewa abang..mana abg ni kecewa
senyap aje kecewa pm takmo apa takmo kecewa
kite ade wat salah ker? kecewa mintak maaflah lau kite de wat salah silap kecewa
tp bgtaulah ape yg kite wat sampai abg senyap je ni ? sodih
risau tau sodih plis gtau la lau abg ade rase tersinggung ke terkilan ke atau ape hati sedih la lau abg terus sepi takmo tegur
otak celaru ni sodih

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 20, 2009 8:55 am

abang manakah yang anis maksudkan ni? lock kah?

kalau lock yang anis maksudkan.. anis toksah riso ler. lock tu mmg bz orangnyer. kalo dia pm kita tu maksudnya dia tengah free ler. kalo tak.. ada je macam2 projek dia tu. almaklumlah.. orang berkerjaya...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 20, 2009 9:41 am

ni ade satu sri nak kongsi
Silence..doesn't mean i'm gone,
Quiet...doesn't mean i'm dead,
but deep in my heart anywhere u are..
always remembered
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 20, 2009 9:48 am

abg ade ni ha sini meh sini
dah jgn sedih lagi ye miss-lady..
entah abg mana lah yg di mksudkan nye ni

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 20, 2009 10:05 am

ad.... tu sri nampak ko plok miss..
hehehe...


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 20, 2009 11:34 am

ok dah
abg hai la badan hai la nyawa
kau lah saksi yg si dia la pengarang jantung hati ini
meh sni semua kengkawan anis nak feluk yg lelaki lak p main
jejauh diamlah abg meh sini jom jom abg

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 20, 2009 12:28 pm

hari ni pi pejabat pos....bengang gilaa...org punya la ramai..kaunter bukak 2 je ....dekat 2.. jam tunggu giliran no aku...buang masa sungguh

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Thu May 21, 2009 11:58 am

hari ni aku letih
asal la aku xleh buka forum perak1 kat pc ofis
rupa2nya byk bende aku tak install br siap satu pc je
ade lg 5.. ni lg satu hal..laptop aku..pun sama gak..
klu buka kat umah, aku fhm la line slow..tp kat ofis, guna streamyx pun hang gak
sume plug in aku dh install tp msh hang gak lg takat buka homepage forum je..bila klik topik nak reply..jd hang sian aku
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Thu May 21, 2009 12:15 pm

alah siannya sri meh sini meh sabar la sri
tp kan aku kat opis laju je ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 22, 2009 3:40 am

sedih nya bila memikirkan bulan 7 nanti mesti anis akan jarang on9 dah sedih nye... sebab akan sambung belajar sem4 nanti ....umah sewa takde tenet harap nak p cc mesti takde mse nanti sedangkan baru dua hari takde pc kat umah sebab di baiki pon anis dah rasa erghh bosan giler ni kan lg lau dah takde tenet uwaaaa mama pliz kasi la aku pakai broadband celcom mama tu pliz mama kan dah ada streamyx huh mesti mama akan kata diamlah jgn harap

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 22, 2009 6:04 pm

sabar anis ye.. setiap kesulitan pasti ada kemudahan.. jauh lg bulan 7 tu insyaallah akan ade caranya nnt jgn fikir sgt2
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Today at 10:21 pm

Back to top Go down
 
PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.