perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat May 15, 2010 10:05 pm

tada!!!!!







sri..... peace.... anis.....

tidak sempurna iman seseorang itu selagi dia tidak mengasihi antara satu sama lain.

salam maaf..

salam rindu..

ikhlas....
norlina alfan a.k.a salju putih

aku hanya akan mencair bila tidak diperlukan, dan kini aku hadir kerana ada yang merindukan~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat May 15, 2010 10:17 pm

banyak sangat persoalan yang tak terjawab di sini..

hilangnya aku seketika bagaikan misteri..

sebenarnya aku sekadar ingin menjauhkan diri daripada konflik..

tetapi nampaknya ada masanya tali yang terus terbelit itu tidak dapat diuraikan langsung.

buat insan yang membenci, memusuhi... aku memohon ampun dan maaf. amarahmu yang meluap-luap menyebabkan sukar untuk aku berbual secara matang dan rasional dgn engkau. kau memarahiku, dan apabila aku memberikan penjelasan.. kau tetap menuduhku.

namun aku memahami... manusia tiada yang sempurna. seperti juga aku.. yang banyak membuat salah dan silap pada diri mu. maka itu menyebabkan kau terlalu marah pada aku.

aku tak sempurna.. tak pernah sempurna.. dan aku tak mampu menjadi sempurna.

namun aku memaafkan engkau..

kerana aku mengerti...

engkau juga berhak diberikan kemaafan, seperti mana aku menuntut salam maafku engkau sambut.

pergaduhan, perselisihan, tidak akan menyelesaikan apa2 masalah sekalipun dalam dunia ini.

yang berlalu aku anggap sebagai pengalaman, yang mengajarku tentang erti kehidupan.

moga..

kehadiranku dalam hidupmu memberi 1001 makna dalam hidupmu. walaupun engkau membenciku kini, sekurang-kurangnya aku pernah menggembirakan dirimu pada masa lalu.

sekali lagi..

salam maaf..

salju putih~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Aug 10, 2010 6:42 pm

rasa tak semangat tul ari ni..need someone 2 talk but.. nobody selamat berpuasa utk teman2 semua dan maafkan segala kesilapan aku
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sun Oct 24, 2010 6:24 am

to my love...
i want to be there...
to hold ur hand..
to hug u...
and says I LOVE YOU SO MUCH
~ kembali lah kasih ~

-----------------------------------------
Saat ku merindukan dirimu
Jiwa meronta kau ku damba
Oh gerhanalah seluruh pancaindera

Ku hilang dalam memori cinta
Membakar seluruh jiwa raga
Hanya kau untukku
Kau tiada dua

( korus 1 )
Bagaikan siang tiada mentari
Bagai malam tiada cahaya purnama
Tanpamu tiada erti hidup berdua
Ke akhir masa kau ku cinta

( korus 2 )
Bagaikan syurga tanpa bidadari
Kau ibarat hembusan nafas terakhir
Pulanglah sayang usah kau berpaling
Di sini ku pasrah menanti
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Thu Nov 04, 2010 6:55 pm

abang mana ni abang..
ayang rindu abang.. nak ikut abang..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat Nov 13, 2010 3:15 am

dah bosan.. dah penat.. perangai sama gak.. mengedik merata.. tak hormat perasaan aku pun.. huh.. bukan aku tak sedar selama ni tapi aku pun tak tau nape la ssh sgt nak blah.. skg ni pegi mamposss sume tu.. dan aku bersyukur krn belum terlajak jauh...
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat Nov 13, 2010 2:42 pm

ape 2 sri da bosan dgn sapa lak.
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Nov 17, 2010 4:42 am

bosan menghadapi kerenah..
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Nov 17, 2010 4:08 pm

ohhh..arap2 sri sabar jew la da lme xpakai icon nie. wakakaka
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Today at 5:21 pm

Back to top Go down
 
PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.