perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Jan 18, 2010 12:42 pm

sorrylah anis.. akak kena siapkan repot praktikum kaunseling ni.. dari aritu tak siap2 lagi.. nak siapkan tetiba tangan gatal nak on YM plak.. ops... anis jaga diri yer sayang... sayang anis tau...
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Jan 18, 2010 1:14 pm

ok kak tq.. syg akak juga

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Jan 18, 2010 4:54 pm

eee.. takotnya anis marah...
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Jan 26, 2010 9:02 am



mmg byk yg nak syira luahkan..

marah?sakit ati?

gembira?sedey?

smua ada....huwaaaaaaaaa...

menci arr...tahun bru nie kte nk jd syira yg bru...

syira yg sntiasa tabah n senyum ble hadapi dugaan..doakan kte werr...

~weee


diamlah
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Jan 26, 2010 9:46 am

ok syira anis will always pray for you hope u success in ur life in this new year. with ur new life n new love insyaAllah.. redhakan dia pergi dan biar ALLAH yg balas kat dia terhadap ape yg dia buat kat syira.. kan tuhan tu maha adil stop crying k usah di buang air mata tu demi mengenangkan lelaki yg sudah bnyk kali melukakan hati syira
dia bukan la yg terbaik untuk syira..tuhan dah tetapkan ade lebih baik dan sesuai utk syira cuma syira kena berhati2 memilih dan menilai siapa lelaki itu.. jgn cepat jatuh.. ini sekadar nasihat saja.. bukan menunjukkan anis ni bagus tetapi cuma ingin memujuk hati mu yg luka









cewaaaahhhh jiwang dowh buleh tahan
alamak..
larriiikkkkkkkkkkk cabuttttttttttttttt

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
khairul.cinta_syira
senior
senior


Posts : 7
Join date : 2010-01-26
Age : 31

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Jan 26, 2010 10:39 am

:syira: wrote:


mmg byk yg nak syira luahkan..

marah?sakit ati?

gembira?sedey?

smua ada....huwaaaaaaaaa...

menci arr...tahun bru nie kte nk jd syira yg bru...

syira yg sntiasa tabah n senyum ble hadapi dugaan..doakan kte werr...

~weee


diamlah


hai sayang
b dah datang
syg jgn sedih2 tau
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Jan 26, 2010 12:45 pm

ok b..

muahhh...

syg b....

~weeee
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sun Jan 31, 2010 8:50 pm

hoi...nak bercinta pi department lain... !

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sun Jan 31, 2010 9:06 pm

abg jeles ar tu

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
adam
senior
senior


Posts : 35
Join date : 2009-08-25

PostSubject: juz kidding   Mon Feb 01, 2010 12:57 pm

lol! mak oiii...!! nak berkasih sayang pulak kat dalam nie...!!
jeolous i tau...!! tp u've to be careful bcoz takut ader yg over jeolous nanti...!! i mean takut ader org marah nanti..!!



jng marah aku plak, klu tak nampak nie


haha gurau jer...!!A
Back to top Go down
View user profile http://adams-sinclare.blogspot.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Feb 01, 2010 1:01 pm

adam ni.. dah la akak ni rabun mata skg ni.. buat lg font macam nak rak
juling akak nak baca tulisan adam

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Feb 01, 2010 3:33 pm

jeles? ewww plss....nak bercinta pi forum percintaan la...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Feb 03, 2010 3:29 pm

sedih...
makanan umah dah abis.. tgl je lg ikan masin... tak lalu nak makan time2 peyed ni.. nak makan berkuah.. tp bawang abes so cane nak masak goreng2 pon..
o jawapan nye tak makan la aku seharian ni.. dr pagi ke tengah hari sampai ke petang sampai ke malam tunggu pula menjelang hari esok
nak p kedai jauh sgt dr umah.. tak larat..
lg pun duit tarak.. ade pon duit syiling semua takkan nak bawak wit syiling sedih
mengharapkan si dia datang, tunggu punya tunggu tak kunjung tiba, sedih
dah malam2 kol 8 baru dia kol kata tak mai umah.. td alasan nya demam.. lepas tu bila kol lak alasan nya sakit kepala.. sedih
tahan je lah ni.. sedih
tak lalu la makan.. di sebabkan dah lemah dah badan ni,so skejap2 tertido n terbangun n tertido lik. sedih gastrik + senggugut + lapar +sakit pale +lemah badan tak larat + tak lalu makan = sedih sedih entah la..
harap2 la aku leh tahan.

anis kau boleh anis kau boleh bersabar anis sakit ni sekejap ja nanti ada hikmah yg tuhan janjikan untuk ko redha la atas ujian yg di berikan NYA terhadapa mu anis tak makan sehari kau takkan mati la anis..
dulu kau sakit 2 minggu sebab jarang makan, berat badan turun mendadak 10kg. tak mati pun kan..
so masa skg ni ko amik lg kesempatan.. sakit sikit ja,lemah sedikit ja..so tahan la ye
ingat.. ade lg yg lebih susah berbanding diri mu anis..tidur kan diri mu yang sedang lemah..

.....................
sambung tidur... ZzZzZzZzzz

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Feb 03, 2010 3:32 pm

mama anis

sabar yerr....

nnt syira dtg bwk KEPSI..nak tak?~wee...hehe

cabuttttttttttttttt
Back to top Go down
View user profile
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Feb 03, 2010 3:43 pm

kesianye kt anis...klu tipah dekat dh dtg dh banje mkn kepci...

seggugut
minum air masak byk2 biau wane kencing jernih...klu keruh lg maknanya makin teruk lew senggugut tu

sakit kepala
mkn panadol

demam
minum air asam jawa

lapar+gastrik
mkn telur tiga suku masak+kicap+sedikit jintan
x pun mkn nestum

lemah badan
minum kacip fatimah....

anis pasti boleh mulakan dengan sekuntum senyuman bukan dgn korek idung
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Feb 03, 2010 3:50 pm

adeh tipah
ok ok dah sihat semula dah
tak yah p buat semua tu .. baca petua dr tipah tu pon dah buat anis sehat sambil terbahak gelak

tq tipah wakakaka


..................................

syira..
tq syira..
ma dah sihat dah oleh tipah ni... hilang sakit sebab tercuit hati baca statement petua tipah ni wakakaka
adeh adeh..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Feb 03, 2010 3:57 pm

welcem....
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri Feb 05, 2010 2:30 am

uit awek cumil kat atas ni.. tak tidoq ka?
zZzZzZzZzZZZzZZzzzzZzZ......



_____________________________________

oh bulan
enggan melayan diri lagi
pabila..
air mata membasahi bumi

ehem ehem.. ..

oh bahagia menanti ku di hadapan
tak sabaq nak hidup bersama mu kasih ku


alamak..
jiwang aih..

sayang ku..... JEN...

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Mar 02, 2010 7:09 pm

nak luahkan perasaan kat sini...

skrg syira rs tension sgt2 bile ada owg maki syira mcm2..kutok syira mcm2..
pitnah syira mcm2..

salah ke syira nie?syira ada buat salah dgn die ke?ntah laa...hati nie mmg berat sgt..

TENSION!!!!!!!!!!!!!!!!

kalo kowg dtmpt syira apa kowg buat

rs nak tumbuk owg tu


oit2 nak meh sini?
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Thu Mar 04, 2010 8:04 am

garang syira ni..tak padan dgn kecik...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri Mar 05, 2010 5:07 am

oitt2 panx nie..adakah anda pasti syira nie kecik?hahaha..

xtgk syira lg?wekkkkk

panx meh cni
Back to top Go down
View user profile
nmdia
Moderator
Moderator


Posts : 19
Join date : 2010-02-22
Age : 27

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri Mar 19, 2010 5:54 pm



hari tanpa perasaan

s.e.d.i.h

henset dicuri dalam ktm

kenapa x curi dompet sy sekali.. &*%$

ambek terus beg sekali *&^%$#^&

sy sedekah da miskin sgt nk curi***

ampunkanlah dosa org yng mencuri itu..

semoga kau mencuri lagi...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon May 10, 2010 6:28 am

Di kedinginan malam ini
Ku melerai rindu dalam hati
Agar terubat resah rindu
Yang menyentuh kalbu

Mungkin kau tiada menyedari
Apa yang ku simpan di hati
Mungkin kau memahami
Segala yang terjadi

Ingin kuturuti jejak langkahmu
Walau ke mana saja kau pergi
Ingin aku menghambakan diri
Untuk engkau mengasihi

Sedalam mana lautan api
Pasti aku cuba mengharungi
Itulah ketulusan hatiku
Moga kau kan mengerti

Semakin aku megingati
Semakin tebal rindu ini
Aku hanya mengemis rindu
Dari hati kecilmu sedih
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon May 10, 2010 11:16 am

walaupon aku rasa malas nak post kat forum ni dah..
tapi aku tak tau nape aku still duk tgk2 forum ni..
mmmmmmmmmmmmmmm.......................
ntah la.... aku pon tak tau ape aku pikir...
aku pon tak tau ape aku cari...
aku ni jahat sgt ke.... ek..

last post..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 12, 2010 11:47 am

byk kenangan kat sini.. bermula dari tiada apa2 hingga menjadi satu forum yg byk menyatukan ikatan perkenalan, persahabatan dan terbaru ni dgr ada perniagaan di forum ni
rindu kat teman2 yg pernah memeriahkan forum ni..ingin kembali seperti dulu tp apakan daya.. segalanya sudah berlalu dan smoga forum ni terus ada untuk teman2 yg lain
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Today at 11:00 am

Back to top Go down
 
PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.