perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Dec 01, 2009 8:28 am

Aone.. saper yang awak maksudkan tu?

tapi kalo cakap pun mungkin salju tak kenal jugak
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Dec 01, 2009 8:51 am

salju wrote:
Aone.. saper yang awak maksudkan tu?

tapi kalo cakap pun mungkin salju tak kenal jugak

HAHAHAHA Mungkin salju tuwh yang aku cakap....
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Dec 02, 2009 3:01 pm

KENAPA LA ASYIK SAKIT HATI JA.!!!!
TAK PAHAM PAHAM!!!!!!!!!!!!!!!
TAK PAHAM PAHAM!!!!!!!!!!
TAK PAHAM PAHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AKU PECAH JUGA WEBCAM NI NANTI
KAWAN PINJAM KAWAN PINJAM LAH PAHAM TAK!!!
SELAGI AKU TAK MARAH SELAGI TU TAKMAU BERHENTI KAN.. KO NAK SANGAT KU MARAH

BAIK AKU MATI JA

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Dec 02, 2009 3:49 pm

anis tengah hangin.. namo kaco

Aone ni gatal sungguh.. salju tak kenal awak pun.. jgn
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Thu Dec 03, 2009 7:17 pm

@laddy kamu cakap mati hahahhahahha.......lalu bagaimana nanti perkawinan kami
Spoiler:
 
kamu gak hadiri hahahahahaha

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Thu Dec 10, 2009 8:09 pm

lol!
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri Dec 11, 2009 8:55 pm

sriteddy™ wrote:
lol!

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Dec 15, 2009 8:00 am

tepon aku rosak sume memori da kosong da..aku xde back up kat mana2 so pd kwn2 yg ade no tepon aku.. plz msg me ur num
Back to top Go down
View user profile
nash
junior
junior


Posts : 10
Join date : 2009-09-30
Location : Poland

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Dec 15, 2009 12:13 pm

ok seri
Back to top Go down
View user profile http://www.djnash.co.cc
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sun Dec 20, 2009 4:00 pm

fuh fuh

sri
untuk pengetahuan.. saya miss-lady a.k.a anis akan bercuti dr online mungkin dalam sebulan atau lebih atau beberapa minggu ni sebab ketersibukkan yang amat melampau dengan kursus,pindah rumah lagi.. cari kerja lagi.. perghhh memang agak sibuk
so pada sesapa yang berlevel atau ade jawatan dalam forum ni saya harap dapat beri kerja sama untuk sama2 menjaga forum perak1 kita ini bersama.. terima kasih lol!
sri welcome back.. aku dah bagi balik status kamu..
aku harap aku takdak nanti sama2 la ngan user lain aktifkan forum ni k
apa2 kol jer aku k sri aku dah bg no tepon aku

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sun Dec 20, 2009 5:55 pm

miss-lady wrote:
dah bg no tepon aku
Aku belum di Bagi nih.......

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Thu Dec 31, 2009 5:43 am

bbuuuuhhhhhhhhhhhhsssaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn................

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Thu Dec 31, 2009 6:00 am

ape kate pergi ke laman web rasmi raio dan dengarkanlah perak&kedah1..fm

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri Jan 01, 2010 6:38 am

ari tu kena kencing...dgn seseorang..tak pe..hari tu ari dia..esok2 hari aku lak kan kan ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sun Jan 03, 2010 9:45 pm

haaahalo.... ambe pun dah konon2 nak join balik...
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sun Jan 03, 2010 9:50 pm

sonok sngt dah dapat anak buah baru masa ct sem ari tu...so dah genapla anak2 buah ada 4 orang..ai...rindunya kat baby tuh...comei sngt2...hehehe
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sun Jan 03, 2010 11:18 pm

wah tahnia pada luv kongsi la pic anak buah yg tomey2 tu

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Jan 06, 2010 6:45 am

hmm kalau la sesapa yang pernah kenali aku dengan lebih rapat mesti die tau mcm mana aku n sifat ku ni
jangan la buat aku marah sebab aku takleh cakap ape2 jika aku dah marah jadi biarkan aku berdiam diri buat seketika
jangan buat aku terluka atau tersinggung kerna aku takkan tegur kamu lagi so biarkan aku sendiri seketika
dan jangan la buat hatiku betul2 dah merajuk dan tawar hati kerna bila ia berlaku, semua yg aku ade dan nakkan tu aku buang dan aku taknak dah so jangan di pujuk dan beri semula apa yang aku inginkan sebab hati ku dah tawar dan sakit.. jadi jangan la kau sengaja mengusik hati ku yang ketika ini sangat sensetif..
ye aku kuat merajuk abis tu kau rasa rimas, nape ko nak wat aku merajuk lagi ha pastu bila aku dah tak nak, tak yah dok paksa aku nakkan nye balik setan
ish geram

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Jan 06, 2010 9:49 am

takuuut kabur ach..........

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri Jan 08, 2010 9:30 am

kena balik teluk ensen... mak soh balik. kecewa kena siapkan report praktikum... arap2 dapat siapkan cepat. leh apply sambung belajar nanti. nak masuk IPTA mana ek? tak mo buat pape leh tak? (masalah betoi biler kaunselor dah mula mengom camni)
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri Jan 08, 2010 9:57 am

nape tu akak.. lama tak nmpk g mana? harap akak dengar kan radio leh ubat2 mengom akak tu hehe
gurau

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Jan 11, 2010 3:32 pm

aku ingin kembali tapi waktu membatasi bukan aku sekadar menabur janji tp maaf kerna aku tak sempurna..aku cuba memenuhi kehendak semua tapi aku tak mampu dan akhirnya...ini lah keputusan dan jawapannya.. adat dunia..ketika di sukai..segala perkara indah belaka tp bila ada rasa benci mula nampak segala cela dan hilang sudah kebaikan yg ditabur.. kecewa
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Jan 11, 2010 6:45 pm

sriteddy™ wrote:
aku ingin kembali tapi waktu membatasi bukan aku sekadar menabur janji tp maaf kerna aku tak sempurna..aku cuba memenuhi kehendak semua tapi aku tak mampu dan akhirnya...ini lah keputusan dan jawapannya.. adat dunia..ketika di sukai..segala perkara indah belaka tp bila ada rasa benci mula nampak segala cela dan hilang sudah kebaikan yg ditabur.. kecewa

ckp sal pe sri syg?
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Jan 18, 2010 12:20 pm

ehem.. anis.. akak ada je... tapi.. erm.. ehem... hehehe... tu pasal jarang masuk forum... erm... naper windu akak ek? cayang anis...
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Jan 18, 2010 12:26 pm

ya la rindu sal pa la bnyk yg tidoq la ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Today at 1:23 am

Back to top Go down
 
PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.