perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Sep 16, 2009 10:18 am

Lambat tul nk bbuka ni..
nak la..
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Thu Sep 17, 2009 4:27 am

adess letih letih..
dari changkat lada ke tamanb maju seri iskandar
pastu g kuala kangsar lak 3 hari
pastu balik taman maju
pastu baru balik changkat lada
rindu nya kat dia
3 hari spent time together then now i feel so lonely kecewa
aduyai raya ni habiskan masa buat asigment yg melambak je lah kat umah sewa ni
aduyai serabut nya


_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Thu Sep 17, 2009 4:38 am

hmm mmg serabut
tp aku sayang dia...
aku sayang dia.... kecewa
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Thu Sep 17, 2009 4:42 am

yeah aku jugak sayang si "dia"
erghhh mengapa asyik bercinta dengan si "dia" yang jauh
apa pun aku akan mencuba tuk setia pada nya

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Mr.rainzz
Moderator
Moderator


Posts : 72
Join date : 2009-06-26
Age : 32
Location : ^subang+KL+manjung^

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat Sep 19, 2009 11:25 pm

luahan hati??@ luahan cinta nih?? oit...anis...wat pe dok cngkt lada tuh..meh raya umah rain kt manjung nih...dpt gak mkn kueh raya...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/rainloves4eva
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sun Sep 20, 2009 6:58 am

~ Di hari raya terkenang daku pada si dia ~
Rainz..luahan hati pun bleh luahan cinta pun bleh.. nak lambak wet raya, kuih raya, baju raya pun bleh cabuttttttttttttttt
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sun Oct 18, 2009 9:24 pm

sedey2....mildan dah x de...
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Oct 19, 2009 2:40 pm

luv mmg sedih pun terasa kehilanganya

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Oct 19, 2009 5:06 pm

menghitung hari ...

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Oct 20, 2009 10:21 am

mas mildan.. sedih
ku berdoa dikau aman di SANA sedih
....... no word i can say anymore.......
....... kesedihan menyelubungi hati.....
kecewa kecewa kecewa



_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Oct 27, 2009 5:31 am

mildan mana mati lagi...arrr dia tipu kita semua..cisss

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Oct 27, 2009 9:52 am

hoi..
ko ni mana ha aku dok kol2 ko tak angkat
lagi satu..
dia bg pesan jgn heboh2 ssh

fiq angkat arr aku dok kol tu
nak tanya sal bisnes aku

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Oct 28, 2009 4:30 am

oiks anis...maaf kerana x nak nak angkat fon ko....hemm kenapa dgn bisnes ko?huh..meh kol aku sekarang...

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Oct 28, 2009 5:41 pm

seminggu RM400 top up

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat Oct 31, 2009 8:48 am

anda berdua ditangkap... masuk ke bilik kaunseling..... ha.... apa ni??? ni ruangan luahan hati.. bukan nak menyembang...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri Nov 06, 2009 5:02 pm

admin kene tangkap.. tutup forum
aku rindu... rindu kat sume kwn2 yg aktif cam dulu.. mana pergi sumenya..
huh.. aku sndri pun hilang kecewa
aku hilang bab forum xde teman kecewa
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri Nov 06, 2009 6:22 pm

tara..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri Nov 06, 2009 6:38 pm

aucakkk
we will back soon sri..
dont worry

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri Nov 06, 2009 6:40 pm

awat anis muka laki ?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sun Nov 22, 2009 11:09 am

hmmm lama tak masuk section ni
mcm mana nak mula kan aek..
rindu nyer pada nya
kau di penang aku di perak
i love you so much
mustahil aku di duakan dan mustahil aku mendua kan
rindu...
beberapa hari ni asyik mimpi indah jer
tenangnya

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Nov 24, 2009 11:28 am


bila aku terfikir sal calling.. mesti pertanyaan ni ada dan takkan missing lah.
:asalamualaikum
:buat apa?
:sehat ker?
:dah makan belum?
:dah mandi belum?
:tak keluar ker?
:ape citer ari ni?
:ade kat maner tu?
:nape tak itu/nape tak ini?
busan sungguh
takde mende lagi ker nak cakap?
lau itu di selitkan dengan citer lain takpe.. ni pas habis semua soklan tu mesti jd senyap..
pastu leh lak tanya.. "nape tak cakap?" taknak cakap dah ker?? "
padahal die yg takde idea


......................................................

hari ini 23/11/09.... (selasa)

aku terima surat "cinta" dari pensyarah aku..
nak tau pe bunyi nyer..
.......................................
mcm ni....

NAMA : HANISAH BINTI TALIP
No.PENDAFTARAN: A05STM07F5??

TIDAK HADIR KULIAH AMALI (AMARAN2)
blablabla.......

seronok nya dapat surat cinta (sebenarnya tekanan yang tak terkata sebab sejak akhir2 ni kuarga aku seorang pon tapenah calling amik tau sal aku ni n bila aku de prob n mengadu, baru cakap sikit dah kata "oklah ngah bz ni wat keje" sabar jer lah.. tahan je berapa minggu jer lagi" ) jadi nya aku takde mood untuk study.. aku buat apa pun kat sini dorang tak tahu..
penah sekali aku terfikir.. lau lah aku kuar negeri atau negara masuk lik singapor wat pasport pe semua n keje tanpa dorang tau.. mungkin dorang takkan tau sikit pon sebab selama ni pon dorang tapenah amik tau melainkan aku kol bg tau.. tu pun lau aku bg tau.. lau tak.. takkan amik tau nyer lah.. aku ok ker sakit ker ade prob ker
aku terasa amat bosan sangat
bila housemate aku, mak apak diorang kol tanya kabar anak2nyer yg jauh dr dorang sedangkan baru dr ipoh ke changkat lada jer atau titi gantung changkat lada jer taiping ker.. aku jd sebak sangat.. kecewa
aku ni jauh nyer daripada sabah.. tp sorang pn family tak amik tau kecewa
aku tau ini ujian dari NYA.. aku harus sabar n tabah.. tp aku juga manusia biasa yang lemah kecewa
hmmmm entah lah... ape2 jer la
just luahan hati jer... tetiba hari ni aku sedih sangat..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Nov 24, 2009 3:14 pm

auuu cakk hahaha

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue Nov 24, 2009 3:18 pm

yeah yeah yie is back

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed Nov 25, 2009 1:37 pm

anis... meh akak peluk... muahs! takperlah anis.. luahkanlah perasaan hati anis tu.. moga Allah s.w.t akan memberikan ilham dan kekuatan kepada anis selepas anis luahkan perasaan tu...
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Mon Nov 30, 2009 8:09 pm

sri ini hari aku macam aki-aki ompong sedih kurasa bila ku kenang di..
awak ku merasa bergetar ..sedih kurasakan hampa hatiku aku kehilangan nya..
kemanakah dia pergi bawakan hatiku separoh..........
tulungkan pada kawan jika menemukan nya suruhlah bersua pada ku. berak
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Today at 8:58 am

Back to top Go down
 
PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.