perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 06, 2009 11:59 am


Sri buka topik ni utk kita kongsi perasaan kita dan ape yg berlaku..tak kira hr ni or smlm..
kongsi apa korang rasa..
marah??
sedih??
rindu??
mental??
jiwa??
sengal?? pape je la.. sbb sri tgk ramai sgt wat luahan.. cite le..luah kan agar rasa yg ade tu berkurang ok.. tari
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 06, 2009 12:31 pm

ari ni aku rasa marah sbb rokok seludup yg selalu aku beli dah tak de stok kena beli rokok tak seludup..mahai ...

boleh ke luahan cam ni? kan jekkkk....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 06, 2009 12:41 pm

SeMaLaMKu HiLaNg BaGai KaBus Di SuBuH HaRi,
MaLaMKu GeLaP TanPa BuLaN.. TanPa BinTaNg,
SiaNgKu MenDuNg HinGGa Ke PeTaNg,
Ke MaNa PerGinYa SiNarKu
Di MaNaKaH aRaH TuJuaNKu
KeNaPa JiWaKu HaRu BiRU
MeNgaPaKah SoaLaN iNi MuNcuL
MuNcuL TanPa JaWaPaN
MuNcuL DgN 1001 PeRsoaLaN
DuHai JiWa
DuHai JanTuNg
DuHai aKaL
LiHaTLaH PaDa PeLaNgi
CanTiK PaRasNya
InDah SuSuNaN PemBeRi
TaPi SekeTiKa WujuDNya
TerKeNaNg
TerPaHat
TerPaKu
Di Jiwa BuaT SeLaMa-LaMaNya
DuHai Hati YaNg MaTi
DuHai HaTI YaNg GeLap GeLiTa
KeTaHuiLaH..
NeRaKa TemPaT aKhiRMu
WiiL iTu NaMa TeMPaHaNMu
Api iTu SuaSaNaMu
DaN eNgKauLaH BaHaN BaKarNya
SeSaLMu HaNya Sia-Sia
TaPi TaHuKah eNgKau
PiNTu TauBaT MaSiH
TerBuKa BuaT HaMBa
TuHaN YaNg LaYak DiSeMBaH
MeLaiNKaN Ya AllaH
TeRiMaLah TauBaT KaMi
SeSuNgguHNya..
EngKauLaH YanG MaHa
PeNeRiMa TauBat
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Wed May 06, 2009 9:49 pm



sri.. aku dah buat luahan tadi.. jadi hari nih aku takde pape nak diluahkan lagi..

aku nak ambik exam muet nih..bahagian speaking. doakan aku berjaya yer..
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 08, 2009 1:58 am

Amiiin Ya Rob!!!
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 08, 2009 2:16 pm

smlm aku berurusan di bank..huh pnya la lama menunggu
dlm bank tu sdng aku dok menunggu giliran..ade la 1 mamat ni menegur..aku tak tau la tektik ngorat ke apa..
"ade pen tak?' tnya mamat tu..
aku yg blur2 ni jwp la.."tak de"
bkn ke stiap bank ade kaunter yg disediakan ade pen kan..kan..
dlm ms yg same aku pn terfikir la hal tu, spontan aku ckp "situ kan ade" smbil tunjuk ke kaunter isi borang
"oo.."jwb mamat td n dia blah ke kaunter aku tnjuk tu..
pstu dia dtg blik..n dlm ms yg sama aku pun dh nak gerak
"sy sbnrnya nak no tepon awk" mamat tu ckp..
adeh dgn selmba aku kata "g amik no dulu..nnt sy pggil " pstu aku blah

hari ni...
aku bengang rasa nak marah je
sepanjang pagi td aku try buka forum..byk kali aku kena sign in..tiap kali aku klik topik..msti automatik sign out, bila nak sign in blk..kena bt byk kali
nsib baik mlm ni ok lol!
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 08, 2009 2:58 pm

sian ko sri..macam2 jadi arini.. patut ar aku men dr mlm takder org,

upenye der masalah yg menimpa, sabar tu first aid.. jgn lupe!!

klu ko nak tau laki die macam2 care die leh dpt no tpon pompuan,

ko tau tak kdai top up yg kita bg no,nnti tup tup sampe msej kate

credit kte dah dmasukkan,kat situ pon jadi budak2 laki ni rembat,

nmpk pompuan cun jer diorg kol la mlm pas kejadian top up tu,

nak tau laki tu ckp pe,samer ar cam post peace tu,salah no la..

ape la.... mak aku cukup benci laki camni....
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 08, 2009 3:05 pm

huhuhu ha...baru balak tu tau...silap org la ko ngorat (sriteddy tu,bukan calang2)
baik nye taktik sri guna,,,kena blaja ngn sri ni...tunjuk ajar ku sifu...


mcm2 cara ngorat ek..

sbr2 sri..luv pun ada gak kena camtu...line kt hostel ni kdg2 mcm cipan je...kdg2 x dpt lngsung..tht y on je walopun xde kt bilik...tkt tputus...huhuhu


alah..ko ni arab nk cover line la tu...lelaki mmg la..pintar n belit..(ada org terasa x)
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 08, 2009 3:17 pm

marah??
sedih??
rindu??
mental??
jiwa??
sengal??............................bagi macan kn biasa dlm kehidupan kita mst de.....cuba sri bayangkn klu la semua perasaan tu lanagsung x de dlm kehidupan seharian sri mcmner????????????hidup kita akan sentiasa happy sllu bila sri sentiasa mengalami perasaan2 di atas tu...marah??sedih??rindu??mental??jiwa??sengal?? bila digabungkn mua ia adalah kehidupan manusia yg hidup di muka bumi ni.....ceh wah macan ni ckp mcm cikgu la



....rokok dulu
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 08, 2009 3:41 pm

hmm btul tu macan..tu sbb sri rasa kita perlu kongsi rasa tu.. bkn semua org ade tmpt mngadu..stiap hari kita ade rsa yg berlainan.. so syer kat sini..nak cite apa terjadi seharian dlm hidup pn ok gak
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 08, 2009 3:42 pm

sri, standardlah.. nama pun lelaki. mmg camtu ler cara mengoratnyer.

kalo dulu, orang ngorat camtu mungkin aku layan. sekarang ni malas dah. kalo ada orang salah nombor, aku cakap je.. tak kenal. biler dia orang lebih2.. aku diamkan aje. dia orang call banyak kali.. lalu ker? takkan nak call je kan?

pernah gak aku mengaku, aku takleh nak kawan dgn orang yang kenal dalam tepon. sampai pernah ada yang maki hamun aku tau?

siap cakap lagi..

"awak ingat awak cantik sangat? awak ingat awak bagus? saya beria2 nak kenal dgn awak., ikhlas. saya nak kawan dgn awak, sbb kawan saya cakap awak ni baek ati. tapi camni awak buat dgn saya. idup macam roda. jangan angkuh sangat. nanti awak akan jumpa saya gak.. masa tu baru awak tahu langit tinggi rendah."

wah! sampai gitu kata2 dia!

aku nanges aritu.. bengkak mata. macam aku ni hina sangat ker? semata2 aku ngaku jujur, aku tak boleh nak layan dia, dan aku sebolehnya tak mo kawan dgn orang yang main2 nombor tepon dgn aku ni.

pastu mak aku gelakkan aku.

"kamu nak nanges dgn orang camni buat pe? podah le lelaki camni. ini orang putih panggil sour grape. dah tak dapat, mengutuk. sebenarnya geram sbb tak dapat, sbb tu dia mengutuk. kalo betoi2 dapat.. senyap punyer. lelaki tarak guna camni." sedap je mak aku marah2 lelaki tu. hahaha..

aku setuju dgn macan tu. hidup kita ada masa naik turun. di situ kita kumpul sesuatu yang dipanggil pengalaman hidup. dari situ kita membina kekuatan. makin teruk kesakitan yang kita rasa, makin kita kebal dengan dugaan yang ada. nak luah masalah kat sini.. luah je. nama pun luahan perasaan kan? kami kawan2 akan terus bagi semangat, nasihat dan sokongan.
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 08, 2009 3:59 pm

btul tu macan,sri,salju..... klu kata xdak sume perasaan tuu... boring la idup ni, tak kalering la,tak warna warni, dgn warna warni la yg wat khidupan kite ni indah... tpkan salju aku try dlu awek aku tpon ari2 la..
lalu jek.... part paling tak best.. sedar2 kredit da abis, aku benci toi,padahal bru je tpo up td,mane tak nye tpon sampe brejam,
tp mmg tak patut ar laki tu wat salju camtu,bia arb jawabkan

"awak ingat awak cantik sangat? awak ingat
awak bagus? saya beria2 nak kenal dgn awak., ikhlas. saya nak kawan dgn
awak, sbb kawan saya cakap awak ni baek ati. tapi camni awak buat dgn
saya. idup macam roda. jangan angkuh sangat. nanti awak akan jumpa saya
gak.. masa tu baru awak tahu langit tinggi rendah."


mmg salju cantik sangat,mmg die bagus, ader aku kesah ko nak kawan ngan aku,ko iklhlas aku pduli hapa,ape kene mngena kawan ko ngan aku,tak kenal pon,...........ha..tau pon langit tu tinggi rendah,da tu p gatai2 tpon2 pasai pa,ni tak payah nnti2,sok aku juumpe mak bapak ko, aku nak repot anak makcik ni gatai nak menikah,pastu kaco idup org-gram aku


Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 08, 2009 5:05 pm

alahai arb.. rilek ler. cinta tu memerlukan pengorbanan. setiap pengorbanan ada kesakitan. kalo rasa tak mo sakit, takyah berkorban.. paling senang takyah bercinta. toi tak?

bagus ko nih.. nak mengayat punyer pasal.. sanggup abes kredit.

time kasih ler tolong marahkan lelaki tu untuk aku... terharu aku mendengornyer. ko mmg cucu angkat yang baek. meh datang kat embah..
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 08, 2009 5:16 pm

ni luahan ati aku

oh mbah salju kuuuu

Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Fri May 08, 2009 11:02 pm

aku tensen..

kenape tak bli webcam...
wargghhh....
bukan mahal pon... bape ringgit jek...
pastu menjawab...
sedih jek...
ape nak wat...
dah tak dapat..
terima je lah....
suratan takdir...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat May 09, 2009 5:36 am

peace...

rileklah peace. semua tu ada hikmahnya... bagus gak takde webcam. taklah ko leka je tengok webcam nanti. sampai lupa keje plak.. kan ke payah tu. dan juga, kalo lama tak tengok.. rindu makin membara kan? cinta makin dalam dan perasaan semakin bercambah.

wallahualam.

Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat May 09, 2009 5:49 am

nak buat luahan ni...ttg semalam...semalam member ajak pi makan ..pukul 2 pagi...mata dah mengantuk...aku cakap tak mau..member ejas2 aku ajak teman makan jugak....aku cakap kalau nak pi mai amek aku...pastu dia leh cakap kete aku rosak...aku pun dgn bengang nye start moto aku...pi amek dia....pastu lepas makan...dah nak balik ..moto aku lak tak leh start ...masa tu dah kul 3.30 pagi....bygkan la moto skoter kan pakai starter je...try start pakai tendang..pun tak mau....tendang punya tendang..kaki aku lak luka kena tepi moto aku...dah la badan letih..mata ngantok..moto lak tak leh start ..kaki lak luka ...mau tak mau..aku terpaksa tolak moto skooter aku..dalam 500 meter jugak laa....berpeluh peluh ...member aku leh rileks jalan kot belakang sambil cakap " tak pa..org jogging kul 6, 7 pagi...kita jogging kul 3 pagi " wakaka..rasa nak terajang je pusat member aku semalam...tensennnnnnnnnnnnnnnnnn je semalam....yang aku dapat semalam...bengang + badan letih + mata ngantuk + moto tak leh start + kaki luka ..sampai umah kul 4.30 pagi...kul 9 dah bgn pi keje kesimpulan nye...aku menyesallllllllllllllllllllllllllllllllllllll kuar makan semalam

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat May 09, 2009 5:59 am

alahai.. sian kat panx.....

ko dah sapu ubat ke kat kaki tu? ni dok keje kaki dah letak plaster ker? ish ish aku plak riso tengok ko nih. hmm.... sodih sodih
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat May 09, 2009 6:36 am

aku nk tnya ni panx kwn ko tu laki ke ppun????yg aku pelik npe kwn ko x tlg ko langsung???....sebelum g mkn pe niat ko tu???bnyk persolan bermain2 dlm minda aku ni panx x pe panx jom isap rokok dulu
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat May 09, 2009 6:39 am

kawan aku tu laki ...dia tolong macann...tolong tgk jek...sebelum pi makan niat aku..." haram betui la dia ni..nak makan mai la amek aku..ni macam2 la keta rosak la apa la "...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat May 09, 2009 7:10 am

4 peace.. sabarlah..my b ade hikmahnya awk tak dpt tgk webcam.. btul gak kata salju, nnt bertambah plk perasaan tu.. lol!
4 panx.. apa yg berlaku tak perlu dikesali.. wlupn ade mslh ( bermula dr keta kwn rosak ) awk tetap nak g juga ( usaha naik moto ) sedangkan waktu tu awk dah tak larat.. so jadi lah perkara tu 1 pengajaran, buat baik berpada2 hmm cmne ngn kaki tu..jgn lupa sapu ubat, nnt bengkak xleh jalan, ssh nak g keje
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Sat May 09, 2009 7:12 am

eeeee sri amek berat ... ..opssss lari topik lak kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue May 12, 2009 8:49 am

nak buat luahan hati..

hari nih aku rasa hepi sangat. rasa nak fluk semua kawan2 pempuan aku..

dan aku rasa nak tampo semua kawan2 laki aku..

wah... hepinyer... muaahsss...
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue May 12, 2009 9:52 am






kecewa kecewa kecewa
sodih sodih sodih
:rokok: :rokok: :rokok:
tari

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Tue May 12, 2009 10:13 am

apsal peace ni..rindu sri ke
sri bz skit ari ni..byk keje nak uruskan kat ofis..
actually sri happy hr ni coz dh dpt streamyx kat ofis.. dh hmpir setahun sri tggu..erm pnjng cite klu nak cite..so sri pendek kan cite...abis la jgn mare..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI   Today at 9:48 am

Back to top Go down
 
PUBLIK DIARI a.k.a LUAHAN HATI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 9Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.