perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Wed May 06, 2009 10:07 am

Kalau perempuan lawa pendiam
Lelaki akan cakap:: woow, ciri-ciri isteri idaman...
kalau perempuan tak lawa pendiam
Lelaki akan cakap: eh tak reti komunikasi

kalau perempuan lawa berbuat jahat
Lelaki akan kata: musti ada krisis dalaman
nih...kesian
kalau perempuan tak lawa berbuat jahat
Lelaki akan cakap: dah la tak lawa, perangai pulak
huduh...

kalau perempuan lawa menolong Lelaki yg
diganggu
Lelaki akan cakap: heroin sejati...!
kalau perempuan tak lawa menolong Lelaki yang
diganggu
Lelaki akan kata: taktik nak ngorat le tu...

kalau perempuan lawa dapat Lelaki hensem
Lelaki akan kata: ok gak la....
kalau perempuan tak lawa dapat Lelaki hensem
Lelaki akan kata: kesian..mesti kena bomoh lelaki
tuh!

kalau perempuan lawa ditinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu betul mamat tu....
kalau perempuan tak lawa ditinggal kekasih
Lelaki akan kata:...patut pun kena reject...

kalau perempuan lawa penyayang binatang
Lelaki akan cakap: perasaannya halus...penuh
kasih sayang
kalau perempuan tak lawa penyayang binatang
Lelaki akan cakap: sesama keluarga memang
harus menyayangi.. .

kalau perempuan lawa bawa BMW
Lelaki akan cakap: ntah dato' mana bela nih....
kalau perempuan tak lawa bawa BMW
Lelaki akan cakap: musti anak org kaya nih.....

kalau perempuan lawa tak mau bergambar
Lelaki akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya
tersebar
kalau perempuan tak lawa tak mau bergambar
Lelaki akan kata: sedar pun diri...

kalau perempuan lawa menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan cakap: caring sungguh....
kalau perempuan tak lawa menuang air ke gelas
lelaki
Lelaki akan cakap: nak tunjuk caring le tu....

kalau perempuan lawa bersedih hati
Lelaki akan cakap: dont worry..i will make u happy
forever
kalau perempuan tak lawa bersedih hati
Lelaki akan kata: sikit2 nak nangis!! mengada2...

kalau perempuan lawa masak
Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak pulak
tu...
kalau perempuan tak lawa masak
Lelaki akan cakap: ntah sedap ke tak????

kalau perempuan lawa main2 miss call
Lelaki akan kata: takpe...
kalau perempuan tak lawa main2 miss call
Lelaki akan cakap: ko ni takde keja lain ke... sibuk
ni tau..

kalau perempuan lawa hantar2 email
Lelaki akan kata: sukenya....
kalau perempuan tak lawa hantar2 email
Lelaki akan cakap: balik2 email dia...boring aku

KENYATAANnye kn? kn?

KETAHUiLAH LELAKi..
SESUNGGUHNYe..
SETiAP WANiTA iTU CANTiK..


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Wed May 06, 2009 10:37 am

lelaki mane yg dimaksudkan di atas tu?
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Wed May 06, 2009 11:00 am

kepada yang terasa...
hahahahahahaha..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Wed May 06, 2009 11:21 am

Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Wed May 06, 2009 12:06 pm

HAHAHAHAHA...CILI DI MULUT PEDAS TERASA..HAHAHAHA..


:rules:
_________________________________________________________________________________________
KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Wed May 06, 2009 12:55 pm

aku tak terasa pun..percaya lah

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Wed May 06, 2009 1:16 pm

aku pn sama la x terasa....aku hati bewak ko lak hati pe panx ...bagi aku aku pilih ppun yg x beberapa nk cantik sngt la...janji dia leh jga mkn minum serta tanggungjwp yg perlu dia wat tu dh memadai.....ni yg paling penting sekali dlm mencari seorg isteri yg bagus...mak kita tu dh di anggap mcm mak dia sendiri .....ni pengalaman aku la aku pnh ckp kat bini aku org 1st aku syg ialah mak aku sendiri ko jatuh no 2....tp x la aku ambik kesmpatan dlm ckp aku tu la...aku ttp syg bini aku gak ......meh rokok dlu semetara komen2 seterusnya :rokok:
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Thu May 07, 2009 2:48 am

eleh macan.. ko sembang lebih.. aku tengok isteri ko tu teramatlah cantik orangnya. sampaikan adik beradik aku pun cakap, walaupun tengah mengandung masih nampak cantiknya.
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Thu May 07, 2009 3:16 am

LAWA KE XLAWA KER...SYUKUR APE YG ADE....ASAL KN IKHLAS PD DRI N ORG..



______________________________________________________________________________________
KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Thu May 07, 2009 8:18 pm

setiap wanita dilahirkan cantik tari
kdg2 kecantikan mendatangkan kesusahan
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Thu May 07, 2009 10:57 pm

btul ckp sri tue.... kdg2 cantik ni mndatangkan ksusahan gak pada diri,
buruk pon samer gak,tp sume nikan ujian dr Allah, andai baik amalan kita didunia, cantik la wajah kita diakhirat,camtu lah jugak sebaliknya,tak kire la atas dunia ni die lawa ke tak?
fitrah manusia mmg djadikan suke pd yg cantik,tak kire cantik tue dr segi muke die ke,body ke,akhlak ke... msti org nak nye lah.. ade ke org suke pd bnde2 hodoh nie?
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Thu May 07, 2009 11:16 pm

mst la de ard_mtq dlm dunia ni org kn mua aneh2 de org yg suka yg cantik je,de gak org yg suka yg huduh je mua tu de yg tersirat....allah tu maha adil...rokok dulu la
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Fri May 08, 2009 1:10 am

nmpk dari segi zahir mmg la huduh... tp bg org yg suke tue..bg die cantik.. tu la yg aku maksudkan..
kirenye die suke cantik gak la,,
nah rokok sbatang macan :rokok:
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Fri May 08, 2009 3:27 am

uncle lagi tak terasa...
coz... uncle dh dapat isteri yg cantik....

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!   Today at 5:13 am

Back to top Go down
 
perempuan cantik dan perempuan tak cantik!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.