perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 7:49 am

[img][/img][img][/img]mse time lik kursus letrik..penat seh
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 7:54 am

hmm..lebih kurang le muka ko ni..hmmm sama2
btul la tu..
aku caye..aku caye
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 7:56 am

eleh....mcm bgus jer muke ko....mcm muke orang dh ada anak 5 r bakor...huhuhu

ko bersedia la untuk dingorat nati...

pic atas ok la...pic bwh cam renungkan some1 je..ehem3
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 8:29 am

ye la tu... ko ngan sri samer jek..pompuan zaman la ni gatai no
Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 9:56 am

muka skang mcm mn arb? mcm ni ker

Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 10:04 am

arb_mtq wrote:
ye la tu... ko ngan sri samer jek..pompuan zaman la ni gatai no
lol! gatal ek.. sory bro.. muka ko same ngn seseorg..
aku xde niat nak ngorat ko pun ..xde maknanya lol!
Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 10:06 am

sm ngan seseorg? ex ke? huehuehue
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 10:10 am

mmg la... org suke samerkan muke aku ngan org len,
ramai sangat ke muke aku ni,
luvfama pon ckp camtu
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 10:29 am

thnx 4 da share bakar...hope u can share more k...


______________________________________________________________________________________
KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 10:40 am

leh jek
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 10:49 am

saje aku letak tempat kamu arb..
hehehe...



ngah tunggu tempat keje buka.. (gamba lama)



ambik feel... hahahaha..





aku lukis gambar ni time boring...

_________________________________________________






Last edited by peace on Wed May 06, 2009 6:26 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
ejaa88
junior
junior


Posts : 33
Join date : 2009-05-02
Age : 28

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 10:57 am

hehe suke ngushar gambo owg..


icon salah


Last edited by ejaa88 on Wed May 06, 2009 11:01 am; edited 1 time in total (Reason for editing : wakaka :p)
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 10:57 am

huhuhu

kenangan tuuu!!!!

pagi yg gelap kini sudah trang

aku adikmu dan ngkau abang :group:

:group: :group: :group:
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 11:21 am

ha..arb..tu la org yg aku kata same ngn muka ko.. b4 aku tak caye ko berdua adk bradik.. dh tgk gmbo..aku npk persamaannya lol! anyway pis.. gbr yg last tu..bakal wife ek :topikclosed: paklong.. slh tekaan anda asal same muka kata ex mental
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 11:34 am

hahaha... tgk gmba nmpk persamaan yek.. nnti ko jumpe depn2 msti ko kate tak samer lak
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 11:37 am

tu gamba aku lukis lama dah..
bertahun2 dah...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 11:50 am

Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 12:13 pm

lol! ok..ok ..
dah2.. back to topik..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 1:13 pm

warning back to topik



<,---bila lak ada ikon ni

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Wed May 06, 2009 6:55 pm



ni ke arb???? malu ler plak salju. kalo camni ler rupa arb, biler kiter jumpa nanti kompem salju merah je... malunyer... jujur cakap dari dalam ati... Allah kurniakan wajah yang cool buat arb. thanks for the pic...
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Thu May 07, 2009 11:30 pm

oh ni arb muda2 skrg dh tua ke?? jom merokok dulu arb biar nmpk muda sepanjang hayat
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Fri May 08, 2009 1:20 am

halamak..... salju puji aku laa....

bukan merah da muke aku ni ha... da nek biruu dah ,

hhik3

tapi ni gamba pose paling baik yg aku pilih,

klu aku bg gmba besa2 ni... jato la saham aku..

huhuhu

toi x macan

p/s: tenQ salju
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Sat May 09, 2009 12:57 am

ewah2...arb...ko ken main ag eee,,,pe pun ok la...mmg muke korang sama..nme adik bradik ek... lau ada gmbr x brape ensem pun letak jela....leh aku bahan 1 bakul kat ko...jgn mara aaa..
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Sat May 09, 2009 8:17 am

ko jgn mintak luvfama,,,

kang ko makan pasir lak sbb ko tgk muke aku yg tak bape ensem tue,,,

merana ko nnti,,, aku tak suke kawan2 kau merana,,,

tp kan,,, pujian salju tu masih terngiang2 lagi la kat telinga aku,,

oh bahagiaaa nya!!
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Fri May 15, 2009 4:03 pm

nice,stylo,great artwork hehe


Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah   Today at 2:55 pm

Back to top Go down
 
ni mase umo aku mude2 dlu,skang tak cmni dah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.