perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 luvfama pic..tuk semua...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: luvfama pic..tuk semua...   Mon May 25, 2009 1:43 pm



nak share pic family sy ni...leh x kengkawan...
terasa rindu sngt kt depa...dah lama x alik kampung...ct lmbt agi...

ni la la org yang paling sy sayang...

anak2 buah yg senget2 mcm maksu..penat nak layan karenah...
tapi syg giler kat diorang...

* ehem2... miss tu abg luv...
encem tak?
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: luvfama pic..tuk semua...   Mon May 25, 2009 2:28 pm

Quote :
kuyie...aku cm cikgu tadika?? mmg pun...ptt mcm penah nmpk ko kt kelas ku tu...pe2 pun tq eee coz kutuk2 manja...yerk....geli lak aku..

eleh geli tapi mahu

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: luvfama pic..tuk semua...   Mon May 25, 2009 3:00 pm

luvfama wrote:


* ehem2... miss tu abg luv.. encem tak?

erk tu abg aek encem la luv ermm sampai kan salam ermm salam ermm isk isk sampai kan salam je lah ye kat abg tu hehe thanks for sharing the pic luv

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: luvfama pic..tuk semua...   Tue May 26, 2009 12:48 pm

mahu,tapi malu... mahu apa kuyie??


encem ker? ...x la bise2 jer..smpi salam eee..i'allah...sama2 tq..saja nak share ngan kwn2 dlm ni...ilang gak rasa rindu tu kan...


Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: luvfama pic..tuk semua...   Mon Jul 27, 2009 10:02 am

salam..luv
untuk teddy bear tu.
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: luvfama pic..tuk semua...   Wed Jul 29, 2009 1:44 pm

salam gak enni....

la...tuk teddy bear jer...ok..tq
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: luv kembali ngn pic anak2 buah tomey...   Wed Jan 06, 2010 9:49 pm

Nik Muhammad Rifqi

Sabri n Nadia

Iman ngn rifqi botak
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: luvfama pic..tuk semua...   Wed Jan 06, 2010 10:05 pm

alahai tomey nye sayam.. kirim slam cium pipi pada mereka yer.. nanti soh dengar anis DJ sebut2 nama mereka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
dracula
junior
junior


Posts : 3
Join date : 2009-12-15
Location : ElEphAnt RawKs!~

PostSubject: Re: luvfama pic..tuk semua...   Fri Jan 08, 2010 7:50 am

fama... lol!

ehem2..
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: luvfama pic..tuk semua...   Sun Jan 10, 2010 9:53 pm

anis...luv dah ciom diorg tuk anis dah...

dracula...uhuk...uhuk...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: luvfama pic..tuk semua...   Mon Jan 11, 2010 3:26 pm

nice n cute
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: luvfama pic..tuk semua...   Tue Jan 12, 2010 5:46 am

bila wa nak ada anak sendiri ni

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: luvfama pic..tuk semua...   Tue Feb 01, 2011 2:32 pm

lie...



kalo ada pic anak sendiri nanti share la macam luvfama share pic anak2 buah dia ni...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: luvfama pic..tuk semua...   Tue Feb 08, 2011 2:32 pm

saya ada anak benih je..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: luvfama pic..tuk semua...   Today at 10:19 pm

Back to top Go down
 
luvfama pic..tuk semua...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» blackberry 8520 APP ERROR 523..DONE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.