perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 FUNGKURFM KENA TUTUP ..... FUNKERFM KEMBALI MENCERIAKAN

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: FUNGKURFM KENA TUTUP ..... FUNKERFM KEMBALI MENCERIAKAN   Tue May 05, 2009 9:48 pm

Dukacitanya dimaklumkan bahawa pihak NON-PROFIT FungkurFM telah menerima notis amaran juga official letter dari pihak Recording Industry Association of Malaysia (RIM) supaya menutup operasi FungkurFM dalam masa 48 jam, otherwise pihak FungkurFM akan dikenakan tindakan berat!!! Bagi mengelak segala kemungkinan yang tidak baik pada ahli2nya, crew2 FungkurFM telah sebulat suara dengan hati yang sedih dan sayu untuk menutup operasi FungkurFM tepat pada pukul 12 a.m. 6 May 2009!!! hingga ke tarikh yang tidak diketahui...

Dengan arahan penutupan operasi FungkurFM ini , bermakna bahawa FungkurFM telah sampai ke satu tahap yang tidak disangka2 ( aku ni nak sedih ke nak bangga sebenarnya ni?? chait! ). Pihak pengurusan FungkurFM akan berusaha untuk mencari jalan supaya streaming FungkurFM ini dapat diteruskan pada saluran yang betul ( LEGAL .. konon )

Oleh itu pihak FungkurFM ingin memohon ribuan kemaafan di atas segala yang terjadi ini dan jutaan terima kasih kepada semua pendengar-pendengar FungkurFM yang banyak menyokong kami sejak awal penubuhannya. Sedih Syial!!

Kepada mereka yang mempunyai komen, cadangan, idea atau pon ingin memberi khidmat bantuan, sila emailkan ke

fungkur[at]gmail[dot]com

BUKAN SEKADAR BERHIBUR.. DENGARKAN SAMPAI TERSUNGKUR... amek ko tersungkur btol haa.. masin btul slogan nih.. SEDIHNYA...x dpt la aku nk ngar celoteh2 dj2 fungkurFM lg


Last edited by macan_sparrow on Wed Jun 17, 2009 1:49 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: FUNGKURFM KENA TUTUP ..... FUNKERFM KEMBALI MENCERIAKAN   Tue May 05, 2009 9:59 pm

HAH...KNE BANNED LA YER...ADUHAI...XDPT LA AKU DGR LAWAK DORG 2...BRU JER SEMALAM AKU DGR... SDHNYER....APELA DORG NI...DENGKI BTL...PTTLA AKU BKK SNYP JER...RPE NYE KNE GAM...

__________________________________________________________________________________
kipassusahsusahmati
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: FUNGKURFM KENA TUTUP ..... FUNKERFM KEMBALI MENCERIAKAN   Wed May 06, 2009 3:43 am

lo..... nape jadi camtu lak...
takpe2.. kami sokong korang dari blakang..
hidup kan balik fungkurfm....
pasni korang wat lak fungkurfm no.1 kat malaysia trus..
jangan kasi can...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: FUNGKURFM KENA TUTUP ..... FUNKERFM KEMBALI MENCERIAKAN   Wed May 06, 2009 4:19 am

mcm tak caye jer
oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkk
fungkurFM pliz bersiaran semula..i will missing u fungkurFM uwaaaaaaaaaaaa
napa lah leh kena GAM ni
takleh tgk org senang sikit ade je yg dengki
mencik!! mencik!! jelir jelir jelir jelir
bace post abg macan ni anis dah mengalir air mata sedih..
fungkur fm is THE BEST..
untuk DJ DJ fungkurFM jgn sedih k..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: FUNGKURFM KENA TUTUP ..... FUNKERFM KEMBALI MENCERIAKAN   Sat Jun 06, 2009 3:48 pm

fungkur fm

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: FUNGKURFM KENA TUTUP ..... FUNKERFM KEMBALI MENCERIAKAN   Sun Jun 07, 2009 5:43 am

fungkur fm?
wat is ded
saye tatau tapena denga radio

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: FUNGKURFM KENA TUTUP ..... FUNKERFM KEMBALI MENCERIAKAN   Wed Jun 17, 2009 1:37 pm

funkerfm kembali................. http://funker.fm/ .............nama fungkurfm di tukar kepada funkerfm.....yahooooooooooooooo :group: ...ngar funkerfm sambil isap rokok

"JUST FOR FUN".....dunia hiburan tanpa sempadan....

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: FUNGKURFM KENA TUTUP ..... FUNKERFM KEMBALI MENCERIAKAN   Wed Jun 17, 2009 5:29 pm

aku nk share pic gath fungkur.fm di PD rasa cam smgt bila fungkur dh ada skrg wlupun dh tukar nama..... lol!



antara org yg dtg gath





ahli kumpulan aku...



angkat meja



minum dulu



penat...



mcm biasa... rokok dulu...

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
nurul_diya07
senior
senior


Posts : 19
Join date : 2009-05-23
Age : 28
Location : SeLaNGor

PostSubject: Re: FUNGKURFM KENA TUTUP ..... FUNKERFM KEMBALI MENCERIAKAN   Thu Jun 18, 2009 10:39 am

ape ar cm nie...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: FUNGKURFM KENA TUTUP ..... FUNKERFM KEMBALI MENCERIAKAN   Today at 9:47 am

Back to top Go down
 
FUNGKURFM KENA TUTUP ..... FUNKERFM KEMBALI MENCERIAKAN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.