perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 hari ni hari bahgia ku

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: hari ni hari bahgia ku   Tue May 05, 2009 7:16 pm

x sngka laki yg ku tggu2 ari ni muncul..
memberi smgt bru bg ku..
ku hrp ada hubungan positif dgn dia nnt..
walaupn telalu awl tuk ku mnaruh hrpn..tp dia dh memberi ku hrpn..

mgkin ni tanda tuk ku mlupakn si dia yg ku cintai n rindui..bru smlm ku tringat n rndu kt dia...
ari ni mmberi ku sribu erti bg ku tuk mlupakn dia slamanye..
hrp korg doakn kebahgian ku jika diala takdir tebaik buat ku..
klu bkn takdir ku ..aku pasrah krn ku pcaya pada ketentuan mu ya allah..

Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: hari ni hari bahgia ku   Tue May 05, 2009 7:27 pm

hari ni due orang dah menunggu org yang diorg suke tegur ni..
ni macam due2 org sama jek..
tul ke ni...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: hari ni hari bahgia ku   Tue May 05, 2009 7:37 pm

bkn org yg sama la awk..
org lain 2 hehe..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: hari ni hari bahgia ku   Tue May 05, 2009 8:06 pm

tp ayat cam same jek ...hmm klu btul..pe salahnya.. luah kat gosip user pn x pe kitaorng doakan
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: hari ni hari bahgia ku   Tue May 05, 2009 8:18 pm

lipanx jugak tak de sapa yg nak

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: hari ni hari bahgia ku   Wed May 06, 2009 12:25 am



panx! bukan ko dah ada siti aishah AF7 ker..

pape pun, tahniah buat maya yang tomei nih.. hehehe
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: hari ni hari bahgia ku   Wed May 06, 2009 12:40 pm

siti aishah af7 dah curang..tadi nampak dia kepit kuku obri dalam af.. ( tertengok af ok )

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: hari ni hari bahgia ku   Wed May 06, 2009 2:26 pm

lipan jgn risau..kn ada byk lg bunga kt dunia ni..pilih je hehe
kepit je blum ada apa2 lg..
ada pluang lg 2 hehe lol!
Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: hari ni hari bahgia ku   Wed May 06, 2009 2:28 pm

pada sri...
ayat je sama tp org nye lain la...
sbb dia x join pn forum ni
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: hari ni hari bahgia ku   Today at 5:38 pm

Back to top Go down
 
hari ni hari bahgia ku
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Tumhari Paakhi Written Update 16th December
» Tumhari Pakhi - Written Update - 26 December 2013
» Tumhari Pakhi -Written Update - 20 January 2014
» Shruti Haasan in Vishal-Hari film!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.