perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 sapu muka selepas solat???npe ek???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
tQah
junior
junior


Posts : 26
Join date : 2009-05-04
Age : 28
Location : perak,negeri sembilan,johor....

PostSubject: sapu muka selepas solat???npe ek???   Tue May 05, 2009 3:41 pm


musykil ni....
npe kte kne menyapu mke selepas kte bg salam 2 ek????
de sape2 kt cni leh tlg jwb x??
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: sapu muka selepas solat???npe ek???   Wed May 06, 2009 2:17 am

waalaikumussalam,

sebabnye dlu mase zaman nabi,org kan semayang atas tanah,
mane de kapet2 cam sekarang ni,so ble nabi abis smayang,
nabi sapu pasir yg melekat didahinya, kan stiap percakapan nabi,
perbuatan nabi jd sunnah,hatta diam nabi pon dikira jugak,
dan di amalkan la sampe skang ni,
dan nabi pernah bersabda yg mafhumnya camni
"semayang kamu sepertimana kamu melihat aku semayang"

em tjawab tak soalan ko tu tQah?
Back to top Go down
View user profile
 
sapu muka selepas solat???npe ek???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» What do you think of this Bonsai?
» Beackea Frutescens
» Neeco Temuka Mottled Vase

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SUDUT AGAMA:: .::RELIGION SITE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.