perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 first pic ku..tuk anda

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: first pic ku..tuk anda   Tue May 05, 2009 3:28 pm





[url=https://servimg.com/image_preview.php?i=7&u=13855233][img


saje suka2 nk share pic ni...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: first pic ku..tuk anda   Tue May 05, 2009 3:30 pm

kembali kelu lidah ini ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: first pic ku..tuk anda   Tue May 05, 2009 3:31 pm

besar sgt lak pic ni hehe
hrp korg x sakit mata ek..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: first pic ku..tuk anda   Tue May 05, 2009 3:36 pm

lawo..nice pic...senyuman menawan..
panx jgn
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: first pic ku..tuk anda   Tue May 05, 2009 3:49 pm


aisehmen
panx kamo kelu lidah aku krem jari jemari ni
seperti dibius cinta la


_______________________________________________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: first pic ku..tuk anda   Tue May 05, 2009 4:00 pm

....hai maya...... wakakaka ...ko lie ngan lipannx pantang nmpk ppun dahi licin jgn ...ni kelu la ni krem la....... ....maya sing 1 lagu ..... cutenya maya ni.....ok la maya macan de hal kit ni mcm biasa nk g merokok jap.......
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: first pic ku..tuk anda   Tue May 05, 2009 4:01 pm

adeh sri kamo ni sampai triple post yg sama aku dah buang dua post yg sama tu tgl satu je tu lg
ape daaa lol!
maya cute
thanks for sharing

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: first pic ku..tuk anda   Tue May 05, 2009 4:07 pm

ada2 je korg ni kelu lidah la krem la..maya x wat apa2 pn kn hehe..
Back to top Go down
View user profile
master_devildeadnew
Police
Police


Posts : 7
Join date : 2009-04-14

PostSubject: Re: first pic ku..tuk anda   Tue May 05, 2009 5:44 pm

huhuhu maya lawa ooo,tergoda lak ako nih,huhuuh maya dah bg komen ni,jgn ngajok2 ek..kekekk forum ni untuk semua,maya kasi la lagi pic yg lawa2,tentu ade yg suka nanti,kan2
Back to top Go down
View user profile
aziz4619
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2009-05-05

PostSubject: Re: first pic ku..tuk anda   Tue May 05, 2009 6:26 pm

maya ni bt saya terpikat ni...br tgk pic.....hehehheheehhee....borang masih kosong lg kan
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: first pic ku..tuk anda   Wed May 06, 2009 2:05 am



suka tengok ciptaan Allah yang indah ni...

Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: first pic ku..tuk anda   Fri May 08, 2009 8:02 am

kenyit mate skeeett!!!
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: first pic ku..tuk anda   Fri May 15, 2009 4:08 pm

ijoooooooooo nyee this pitchaaa

sejok mata nengok


Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: first pic ku..tuk anda   Today at 7:21 pm

Back to top Go down
 
first pic ku..tuk anda
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.