perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 nk cuba ltk pic ni hehe

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: nk cuba ltk pic ni hehe   Tue May 05, 2009 2:51 pm

nk share hero remaja maya..jerry yan ..suka la watak dia dlm
meteor garden 2 hehe..garang n comey..ego..
klu leh nk cr laki yg mcm 2 hehe
sapa yg rasa diri dia mcm 2 leh la knal kn diri hehe

Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: nk cuba ltk pic ni hehe   Tue May 05, 2009 2:54 pm

tq pada anis sbb ajar maya td hehe
pening pala dia bdk bru la kata kn hehe
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: nk cuba ltk pic ni hehe   Tue May 05, 2009 3:05 pm

pic move to share pic menarik ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: nk cuba ltk pic ni hehe   Tue May 05, 2009 3:23 pm

maya wrote:
nk share hero remaja maya..jerry yan ..suka la watak dia dlm
meteor garden 2 hehe..garang n comey..ego..
klu leh nk cr laki yg mcm 2 hehe
sapa yg rasa diri dia mcm 2 leh la knal kn diri hehe

maya...

kalo salju ler, biorlah si dia tu tak comey, asalkan tak garang dan tak ego.



pape pun, mamat tu mmg cute ler. suka tengok pic orang2 cute dan hensem nih. kagum dengan indahnya ciptaan Allah. (ayat cover.. padahal otak pk ke lain.. hahahaa )
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: nk cuba ltk pic ni hehe   Today at 5:32 pm

Back to top Go down
 
nk cuba ltk pic ni hehe
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gerry attended the Malibu Inn Grand Opening
» City Lights
» Saraswatichandra WU 25/04
» Cuban silkscreen film posters
» Yeh Hai Mohabbatein :- New shocking spoiler

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.