perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Apa hukum melihat video lucah?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
tQah
junior
junior


Posts : 26
Join date : 2009-05-04
Age : 28
Location : perak,negeri sembilan,johor....

PostSubject: Apa hukum melihat video lucah?   Tue May 05, 2009 9:13 am

peh,panas tol tjuk sy ni......
heheheh

so,korg rse leh ke x ek???


sy rse xleh,sbb...............................................................................????
ala,sy nk dgr pendpt korg.................

cpat ek post kumen2 korg yg mungkin bernas....
hehehehee
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Apa hukum melihat video lucah?   Wed May 06, 2009 2:31 am

haram hukum die, byk sebab2 yg dharamkan..
tgk aurat,dekat dgn zina, mencampakkan diri ke dalam kebinasaan,
zaman skang ni da truk sgt dah ngan bnde2 camni,
budak skolah rendah pon da tau..
klu nak kate org taktau hukum die,em ade la tp mungkin minoriti..
sbb bukan dr segi agama ja yg xleh, dr segi adat pon dah memalukan,
try la tgk citer lucah ramai2,tayang kat panggung ke...
tak de nye org mlayu yg beradat ni stuju,kan2?
camne tQah? pendapat ko lak?
Back to top Go down
View user profile
 
Apa hukum melihat video lucah?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Old Motor Week Jon Moss T56 Impala SS road test video
» Woman Televangelist Arrested Naked In Heels(Video)
» Video of a family vacation to Laura sites
» Phantom US Tour Video Slideshow Project
» Lusty Latina Goes Loca for Gerry TMZ Video

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SUDUT AGAMA:: .::RELIGION SITE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.