perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 layanzz bau kasut...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: layanzz bau kasut...   Tue May 05, 2009 7:48 am











lol! lol! lol! lol!


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: layanzz bau kasut...   Tue May 05, 2009 8:51 am

peace lau tak silap saya tu kasut awak kan
lorr sampai terpengsan pengsan kucing tu layan bau kasut awak lalala

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: layanzz bau kasut...   Tue May 05, 2009 9:30 am

tu asal tu.. pengsan ke..mati ke..stim ke
tp mmg comey rr kucing tu tido
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: layanzz bau kasut...   Tue May 05, 2009 9:33 pm

sebenarnya kasut tu di perbaut dr kulit pe??? nk kata dlm kasut tu de poka,ganja,ice x de rasanya ... tp mcmner kucing tu tumbang???laloq ke pengsan ke...ke mati???npe x bwk terus ke sepital....x patut tul di biarkn mcm tu oh ye lupa lak pas kucing tu mskkn pale dia dlm kasut tu dia de isap rokok tembakau ijau ngan aku bab tu dia terdampar mcm tu ...cuma peace je x letak pic kucing tu ngan aku ngah isap rokok sebatang kerana pihak finas x menizinkan...(adegan itu terlampau ganas)
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: layanzz bau kasut...   Tue May 05, 2009 9:52 pm

HAHAHAHAHAHA...CAN KO NI MCM2 LA....KLAKA AKU TGK KUCEN 2...DA LA COMeY...BEST JER DIA PENGSAN....HAHAHAHAHAHAHA...

______________________________________________________________________________________
kipassusahsusahmati
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: layanzz bau kasut...   Wed May 27, 2009 3:20 am

warhgahkhakhkha kesian kucin tuh wakakaka

sape la tuan empunye kasut tu sodih

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: layanzz bau kasut...   Today at 9:00 pm

Back to top Go down
 
layanzz bau kasut...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.