perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Bila...di ofis...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Bila...di ofis...   Tue May 05, 2009 6:54 am

Bila boss tak ada di ofis

Bila boss panggil

Bila kene attend meeting

Bila boss suruh gi training

Bila time tea break

Bila nk dekat2 pukul 5ptg

Bila esok hari cuti

Bila dpt 'assignment' baru dr boss

Bila 'assignment' yg boss bg susah giler nk buat

Bila dpt tau adalah mustahil untuk siapkn 'assignment' boss

OT untuk 2 jam

Boss suruh kita buat OT waktu weekend

Bila dah terbuat silap

Bila berjaya 'perform' sikit jer

Bila gagal, kecewa nk mati

Bila org finance lambat byr claim staff

Bila dpt tau takder BONUS tahun nih

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Bila...di ofis...   Tue May 05, 2009 7:17 am

peace
macam biasa jek
nice bro
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Bila...di ofis...   Wed May 06, 2009 2:13 am

hadoiiiiiiiiiiiiiiiiii
seyes aku memang takleh tahan tgk icon ke image gerak ke ape ni errghhhh lanktak lah
seyes memang takleh tgk icon atas ni sakit perut aku gelak tgk die gerak2 sengal pastu kena lak ngen keadaan peace bg tu

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Bila...di ofis...   Today at 4:41 pm

Back to top Go down
 
Bila...di ofis...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» El barco

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.