perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 LAWAK BUDI BAHASA LRT

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: LAWAK BUDI BAHASA LRT   Mon May 04, 2009 9:41 pm

Seorang gadis cantik menaiki LRT yang sangat penuh sesak. Gadis itu berdiri
betul betul didepan seorang pemuda. Seketika kemudian pemuda itu bangun, namun
belum sempat pemuda itu berkata apa apa, gadis cantik itu menolak pemuda itu
dengan lembut ke tempat duduknya sambil berkata, ¿Terima kasih, saya lebih suka
berdiri¿. Pemuda itu tercengang dengan penuh kehairanan. Dia sedikit jengkil
kerana ditolak oleh gadis itu walaupun secara lembut. Pemuda itu pun berdiri
semula tetapi sekali lagi gadis cantik itu menolaknya duduk semula dan berkata
dengan sedikit kuat hingga didengari oleh lain lain penumpang, ¿Tak apa, tak
payah susah susah, saya lebih suka berdiri.¿ Tanpa putus asa pemuda itu berdiri
lagi untuk kali yang ketiga sambil menjerit, ¿Woii cik kak !! Saya nak turun
laaaaa!!! Saya dah terlepas perhentian saya tau !!? Apa punya perasan lah dia
ni?!!!
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: LAWAK BUDI BAHASA LRT   Mon May 04, 2009 11:59 pm

Hahahahahaha...sian jer laki 2...malu jer awek 2...hahahahahahaha...

____________________________________________________________________________________________
BADAN MACAM BADANG,MAIN ACAH BLAKNG PARANG
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: LAWAK BUDI BAHASA LRT   Tue May 05, 2009 4:52 am


aghaghaghaghaghaghagha..
kelakau gile..
aku siap terbayang muke pompuan tu malu..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: LAWAK BUDI BAHASA LRT   Tue May 05, 2009 10:35 pm

TAWU TAPE PEACE...HAR..HAR...HAR...HAR..HAR...HARimau...Opss... wakakaka wakakaka
wakakaka wakakaka wakakaka

___________________________________________________________________________________________
kipassusahsusahmati
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
____.kyodai.____
Moderator
Moderator


Posts : 53
Join date : 2009-11-06

PostSubject: Re: LAWAK BUDI BAHASA LRT   Sat Nov 07, 2009 11:45 pm

_deal0va_ wrote:
Seorang gadis cantik menaiki LRT yang sangat penuh sesak. Gadis itu berdiri
betul betul didepan seorang pemuda. Seketika kemudian pemuda itu bangun, namun
belum sempat pemuda itu berkata apa apa, gadis cantik itu menolak pemuda itu
dengan lembut ke tempat duduknya sambil berkata, ¿Terima kasih, saya lebih suka
berdiri¿. Pemuda itu tercengang dengan penuh kehairanan. Dia sedikit jengkil
kerana ditolak oleh gadis itu walaupun secara lembut. Pemuda itu pun berdiri
semula tetapi sekali lagi gadis cantik itu menolaknya duduk semula dan berkata
dengan sedikit kuat hingga didengari oleh lain lain penumpang, ¿Tak apa, tak
payah susah susah, saya lebih suka berdiri.¿ Tanpa putus asa pemuda itu berdiri
lagi untuk kali yang ketiga sambil menjerit, ¿Woii cik kak !! Saya nak turun
laaaaa!!! Saya dah terlepas perhentian saya tau !!? Apa punya perasan lah dia
ni?!!!

macam shilakak
aku igt kan ape
Back to top Go down
View user profile
deathside
junior
junior


Posts : 18
Join date : 2009-06-20

PostSubject: Re: LAWAK BUDI BAHASA LRT   Thu Dec 03, 2009 7:04 pm

lawa la kak nora nice.....post
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: LAWAK BUDI BAHASA LRT   Today at 9:46 am

Back to top Go down
 
LAWAK BUDI BAHASA LRT
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Budi Sulistyo demonstration in HoChiMinh city
» Budi Sulistyo at Bonsai Autumn 7
» Budi Sulistyo’s garden in Jakarta
» RESTYLING MY OLD BLACKTHORN BONSAI (COMPLETELY)!
» 50 Years BCI in Yangzhao, China

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.