perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 asalamulaikum semua...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: asalamulaikum semua...   Mon Apr 13, 2009 4:19 am

nama : camelia a.k.a anis

umur :15/12 baru masuk 22

asal : anak jati sabah negeri di bawah bayu

id messy : akuanis87

email : akuanis87@yahoo.com.my

email myspace : mhfz_hafiz@yahoo.com & hasrul_nizam2001@yahoo.com

id skype : anisanis2490

refer : diri sendiri

p/s : terima kasih untuk korang semua kerana sudi join site ini
dan sama2 memajukan lagi site ini :group:

p/s :kerjasama itu penting dan jgn ada hasad dengki sesama user saling mesra antara satu sama lain



_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai


Last edited by miss-lady on Sun May 24, 2009 6:48 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Mon Apr 13, 2009 7:35 pm






Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Mon Apr 13, 2009 8:58 pm

ape yang penting kerjasama...
ape yang penting kerjasama...
kami tak besar dan kami tak kuat...
bila bekerjasama sume jadi mudah..
wonderpet...

aghaghaghaghaghagha

lol!




Back to top Go down
View user profile
lllxllloptimus.izlllxlll
Site Admin
Site Admin


Posts : 36
Join date : 2009-04-12
Age : 31
Location : Lumut,Perak

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Mon Apr 13, 2009 9:14 pm



Back to top Go down
View user profile
_.-pelangy-._.-ryndu-._
senior
senior


Posts : 11
Join date : 2009-04-30
Age : 28
Location : johor...selangor

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Fri May 01, 2009 8:11 pm

miss..

thankzz menjemput sye ke perak 1..
moga ikatan perkenalan abadi selamanya..

:group: :group: :group:
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Sat May 02, 2009 11:19 am

ade rupanya post kenal diri ko.. sll ko granted org kan..
skg aku "granted" ko lak...thank's anis coz sudi jemput aku wlupun kita dh lama ter lost contact nye..
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Sat May 02, 2009 12:46 pm

isk terharu aku sri
dah lama aku kenalkan diri sejak forum ni di tubuhkan lg
ko je tatau mekaseh sri
pelangi mekaseh syg hope mcm tu la moga persahabatan akan kekal abadi antara kita semua selamanya ..,n for mega thanks a lot coz bnyk membantu dalam menjayakan forum kita ni , ermm for peace thanks bnyk beri kerja sama.. ape yg penting kerja sama :group: for abg iz thanks syg

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Fri May 08, 2009 9:48 am



MISS.. MAK AKU PESAN KAT KO SUWH KO JAGE AKU LEKLOK DLM FORUM

NI.... HUHUHU
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Fri May 08, 2009 11:33 pm

alah ko ni arb...cam kanak2 je...jgn ngade2 nak suh miss jaga ko...miss kak ipaq aku tau...abg aku suh aku jaga miss...

salam miss...tunjuk ajar lau luv x tau eee... (abg kasik)

Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Sat May 09, 2009 9:05 am

alahai arb..mak ko suruh jaga aek..meh meh sini aku jaga ko dengan penuh kasih syg

luv
kasi kat abg dr miss aek
thanks all

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai


Last edited by miss-lady on Sun May 24, 2009 6:53 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Sat May 09, 2009 10:10 am

<<<<ingat ikon ni anis mst ingat abg tahniah kepada anis kerana berkerja keras menjayakn forum ni......... abg nk lyn sebalut dulu
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Sat May 09, 2009 10:21 am

ko tgk luvfama,,,, abg ko tu dpt bunga jek,,, aku dpt kasih sayang beb,,

eeyYahooo!!! hidup forum!!

hidup forum!!

hidup forum!!
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Sat May 09, 2009 11:14 am

anis

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
cam_ni_lah
junior
junior


Posts : 3
Join date : 2009-05-03
Age : 33
Location : earth

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Sun May 10, 2009 6:31 pm

tq anis..
ape yg penting??
kerjasama..
Back to top Go down
View user profile
nurul_diya07
senior
senior


Posts : 19
Join date : 2009-05-23
Age : 28
Location : SeLaNGor

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Sun May 24, 2009 5:35 am



SEMUA NyeR saLIng kerJAsAMa.. :group:
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Tue Jun 02, 2009 1:18 pm

hehe untuk abg macan buat icon ni mesti ingat abg macan
thanks a lot jugak pada abg sebab sama2 menceriakan site ni dan membuat perbincangan dalam forum ni..terima kasih bebanyak abg
for abg firhan nak soh anis nari ke ape tu thanks a lot to abg firhan sebab bnyk memberi kerja sama n bnyk bg nasihat kat anis..ape2 pon anis hormat abg as my brother ok tp skg abg kena denda sebab abg tengah kena musim mengawan la plak pastu dok post pic yg agak sensitif jd abg kena jatuhkn hukuman kena belanja anis mamam kepci bulan7 nnti
for cam_ni_lah thanks a lot sebab sudi join forum ni tp mana lah cik cam_ni_lah ni menghilang lupe url ke ape
for diya thanks sebab sudi berforum kat sini n happy enjoy always bincangkan topik2 yg ada k
thanks a lot for all of u once again
ape yg penting kerje same :group: ape yg penting kerje sama :group:

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: asalamulaikum semua...   Today at 8:55 am

Back to top Go down
 
asalamulaikum semua...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» blackberry 8520 APP ERROR 523..DONE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.