perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 tangga pening

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: tangga pening   Mon May 04, 2009 6:02 pm



agak2 la kan, bila guna tangga tu sampi x ketingkat atas bangunan dibelakang tu????

hahahaha. sambung merokok uh dapnya..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: tangga pening   Mon May 04, 2009 6:19 pm

tangga tu nak kemana tu bro ...bak sebalut bro ..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: tangga pening   Mon May 04, 2009 6:34 pm

klu naik tangga tu tak kemana la jawab nyer...
wakakakak..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: tangga pening   Mon May 04, 2009 6:49 pm

aku pn x tau tangga tu nk ke mana la lipanx ...aku smpi skrg tercari2 jwpanya kenapa tangga tu dicipta ..de kah sekadar tu mendajal org atau pun jurutera tangga tu dh sewel ...jom2 sambung merokok lagi lipanx...jgn sebalut 1 bata aku bg ko ......cari la jawapanya ye kwn2
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: tangga pening   Mon May 04, 2009 7:16 pm

ni kire seni mcm arca gak ni
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: tangga pening   Mon May 04, 2009 7:21 pm

kalau kena sebalut..pastu naik tangga ni ..kompom terus overdose

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: tangga pening   Mon May 04, 2009 7:23 pm

haaa..tangga tu di cipta utk org kuruskan badan kut


Last edited by sriteddy on Mon May 04, 2009 7:33 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : typo la plk)
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: tangga pening   Mon May 04, 2009 10:16 pm

MAK AI...NI TGGA NK TRUN NAIK KER NAIK TRUN...HAHAHHAHAHAHAHA...


___________________________________________________________________________________
BADAN MACAM BADANG,MAIN ACAH BLAKANG PARANG
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: tangga pening   Tue May 05, 2009 9:08 am

erm lau anis sesuai la kot naik tga ni tuk senaman kuruskan badan
tu pon lau tak semput naseb la

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: tangga pening   Tue May 05, 2009 11:01 pm

NI NME NYE TANGGA BERI HARAPAN...HAHAHAHAHAHA...

____________________________________________________________________________________________
kipassusahsusahmati
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: tangga pening   Wed May 27, 2009 3:19 am

haha tangga ni menuju kesebelah tu je.. jadi tapayah la naik tangge baek jalan kt bawah tu tak penat

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: tangga pening   Today at 7:24 pm

Back to top Go down
 
tangga pening
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.