perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 salam perkenalan dari sy

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
guitar_burok
junior
junior


Posts : 12
Join date : 2009-05-03
Age : 27

PostSubject: salam perkenalan dari sy   Mon May 04, 2009 5:01 pm

Assalammualaikum......name sy nizam,tp encik2 dan cik2 dan puan2 sumer bleh la panggil sy nizam.....tp klu nak panggil nizam pon bleh jgak.....sumpah nizam xmara.....umo aku 20 thn....(19.03.1989).......anak kelahiran kuala kangsar perak......dah name pon nizam mesti la aku nie laki kan?hehehe.....aku baru lagi kat sini so mintak tulun da dr sumer ajarkan.....jgn ajarkan ajaran sesat da la......hehehe........aku kenal forum nie kat room perak1 kay ym......ader org iklan so aku try la......bukan apa sy mau try machine saja......hehehehehe.....id aku kat ym guitar_burok jgak......aku pilih id ni coz tringatkan guitar akustik aku yg ilang.....aku beli ngan duit yg aku kumpul tp ade owang cuik......cian aku........(ngah sedih nie)......k la cau dulu....cayok2......
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: salam perkenalan dari sy   Mon May 04, 2009 5:40 pm

jgn cedih2..
kenangan...
enjoy with forum k...
:group: :group: :group: :group: :group: :group: :group:

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: salam perkenalan dari sy   Mon May 04, 2009 6:49 pm

salam perkenalan
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: salam perkenalan dari sy   Mon May 04, 2009 7:02 pm

gitar...baik je bunyi ayat gitar ni kan...welkam2...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: salam perkenalan dari sy   Mon May 04, 2009 10:00 pm

WELAKM 2 DA CLUB

_____________________________________________________________________________
BADAN MACAM BADANG,MAIN ACAH BLAKANG PARANG
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: salam perkenalan dari sy   Fri May 08, 2009 9:33 am

salam forum salam enjoy salam tangan
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: salam perkenalan dari sy   Sun Jun 07, 2009 6:21 pm

hai gitar lama tak nmpk kat forum takde kat room pon takde g mana

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: salam perkenalan dari sy   Sun Jun 07, 2009 10:05 pm

hai nizam zam zam alakazamm


_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: salam perkenalan dari sy   Today at 1:30 pm

Back to top Go down
 
salam perkenalan dari sy
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gaara is from Uzumaki clan
» Mangrove bonsai
» Philantus Neruri/Cendrawasih

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.