perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 keindahan seni kematian...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: keindahan seni kematian...   Mon May 04, 2009 4:26 pm





Lelaki ini di percayai bunuh diri kat dalam keta....creept siot....
Mcm Kurt Cobain lak....

TAJUK HANYALAH PROVOKASI

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: keindahan seni kematian...   Mon May 04, 2009 4:35 pm

PERGHHHHHHH SENI TU MUAHAHAHAHA
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: keindahan seni kematian...   Mon May 04, 2009 6:46 pm

seni pekejadah nye..
ampeh...
nasib baik tak bape clear....

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: keindahan seni kematian...   Mon May 04, 2009 7:18 pm

tang mana seninya lol!
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: keindahan seni kematian...   Mon May 04, 2009 10:19 pm

..SENI LG...SIOT JER....


___________________________________________________________________________________
[b]BADAN MACAM BADANG,MAIN ACAH BLAKANG PARANG
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: keindahan seni kematian...   Tue May 05, 2009 9:03 am

eeee dah warning bg lg bg lah warning kat subjek tu yg lemah semangat jgn tgk werghhhh

uwaaa pakwe sri ni kan nakal tol la
abg



_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: keindahan seni kematian...   Tue May 05, 2009 9:19 pm

ermmmmmmm seni batik ke ni??? ...bunuh diri ke??? mcm baru kena bom je pale dia ke baru lepas kena belasah ngan geng 08 ni bab lari dr bayar hutang cati ...eeeeeeeee jgn la smpi mati mcm tu selesih malikat 44....meh la layan aku isap tembakau ijau lg best :8-}:
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: keindahan seni kematian...   Tue May 05, 2009 10:59 pm

HADOI.....SKIT MATE TGK OWG MATI NGERI2 NI...HAHAHAHA....

__________________________________________________________________________________________
kipassusahsusahmati
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: keindahan seni kematian...   Today at 2:54 pm

Back to top Go down
 
keindahan seni kematian...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Nippon Suiseki Meihinten 2009- photos by Jeff Amas

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.