perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 kekasih gelap..secara daring nye aku story...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Mon May 04, 2009 3:41 pm

lantak la apa org nak kata kan..aku nak cita..nak tya gak kat sini..terutama nya laki laki...hangpa penah tak ada kekasih gelap???.. ...kalau ada ..pernah ada...masih ada...apa kata kita kongsi2 kat sini??

aku mula kan cita ok..

ku mencintaimu lebih dari apapun
meskipun tiada satu orang pun yang tau
ku mencintaimu sedalam-dalam hatiku
meskipun engkau hanya kekasih gelapku

Pada lipanx, kekasih gelap nih org yg rapat dgn kita yg kita tak sangka akan menyimpan perasaan kat dia.. Dia lah tempat mengadu, dia lah tempat nak manja², dia lah tempat utk mintak tolong.

Masalahnye, klu luahkan perasaan kat dia, takut dia dah x nak rapat lg mcm biasa..so pendam jek lah..mcm skrg nih.

Pada korang² yg ade hadapi masalah yg sama jum ler kongsi sama²

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Mon May 04, 2009 4:37 pm

aku mukan lelaki.. leh kongsi citer tak panx? :L-): :L-): :L-):



aku ada sorang kawan yang camtu ler. kalo itu definisi kekasih gelap ko, mmg dialah orangnya. aku pun tengah dalam proses nak lupakan dia.. pasal dia dah nak kawen. aku siap mintak putus kawan lagi. hahaha.. kejam tak aku..

perang

kawan aku tu mmg tahu aku ada perasaan kat dia, sbb aku pernah mengaku gak ler dalam dua tiga kali. disebabkan tu selalu gak ler gado besar. pastu malas nak cakap lagi isu tu, sbb dia banyak kali kata kat aku, dia tak mampu sayang aku lebih dari kawan.

jadi, biler dia ngaku dah nak kawen.. aku pun mintak ler putus kawan.





mungkin ada orang kata aku zalim, emosional, pentingkan diri sendiri, dan sebagainyer...

tapi aku ada sebab untuk buat camtu.

dia dah nak kawen, dengan wanita yang tak pernah tahu pun siapa aku dengan dirinya. aku cuma muncul dalam YM, blog, dan frenster dia je. tak pernah jelma dalam alam nyata pun, kecuali sekali, sbb aku nak sangat tengok muka dia depan mata aku. takde saper pun tahu saper aku dalam idup dia... termasuk kawan2 dan keluarga dia. aku cuma kawan chat dia je pada mata hati dia. kawan2 dan ahli keluarga dia cuma tahu dia ada kawan chat salju_putih, sedang belajar diploma kaunseling, dah kawan dgn dia nak dekat 5 tahun dalam tenet. tapi serapat mana hubungan kami? takde saper pun tahu.



jadi aku rasa, aku pergi pun.. takde kesan pape pun pada dia. dia dah nak kawen pun, dgn pempuan yang jauh lebih hebat. aku tak pk dia perlukan aku lagi pasni.

cuma kenangan 5 tahun berkawan tu, tak semudah tu nak lupakan ler.

kalo korang rasa indahnya bahasa, sifat rendah diri, sopan santun, kebanyakkannya adalah kerana dia yang membentuk pekerti salju. salju pada awalnya hanya seorang gadis berlagak, kerek, angkuh, perasan bagus. tapi dia telah banyak membentuk dan menasihati salju supaya berubah. nasihat dia, ayat2 al-Quran yang dia selalu kongsikan, hadis2 rasulullah yang dia banyak berikan.. banyak mengubah peribadi salju sendiri.

yerlah.. nak lupakan ambik masa. nak redha dgn takdir tu perlukan kekuatannya. aritu masa besday salju dia ada bagi kad, dan antara bait kata2nya..

"Allah has greater plan for you, lina."

harap2 camtu lah. sesungguhnya perancangan Allah s.w.t itu adalah yang terbaek.

wallahualam.



p/s sorry, citer panjang sangat. dah jadi luahan perasaan plak. kekeke. inilah bahana apabila kaunselor tak mampu setel masalah sendiri.



Last edited by salju on Mon May 04, 2009 6:29 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Mon May 04, 2009 4:40 pm

haaa..kan...dah agak..mesti setiap org ada kekasih gelap kan...topik ni tak kesah laki atau pompuan...ok

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Wed May 06, 2009 6:26 pm

mcm berminat je topik kekasih gelap ni.....topik yg sedang hangat ketika ni cuma org x nk ambik tau sngt topik ni.....sbab nk sorok la tu.... .....makna kekasih gelap tu tetap sama je kegelapanya...org tersyg simpanan....... .....aku cerita pengalaman aku menyimpan kekasih gelap seorg janda ank 1 ditinggalkn suami lbh 4 thn ......mula2 kwn2 tmpt keja cabar aku....dia kata..."macan ko klu dpt bwk janda tu kuar ko mmg hebat"..... dia org mua x tau aku ni dlm mengurat ppun masa muda2 dulu mmg x pnh menghampakan....dgn cabaran tu aku mula pasang plan nk ajak kuar.... ....korg bayangkn dlm masa 4thn dia truma ngan laki2 bab suami dia tinggalkn mcm tu je dia....(4thn x pnh de laki2 berjaya ajar dia kuar)...tiba2 aku msk jarum...bayangkan x lak dia menolak rupa2nya dia dh lama jatuh cinta kat aku.....sedang elok la....x pyh pasang umpan baik2 dh mmg dh kena perangkap aku daaaaaaaaaa.....bersambung.....nk isap rokok jap cari idea
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Wed May 06, 2009 6:28 pm

macan yg penuh dgn pengalaman hidup...org nakal2 je selalu penuh dgn pengalaman hidup

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Thu May 07, 2009 9:39 pm

ermmmmm dh kul 2.20 pg ni....iam coming....aku nk sambung citer aku psl janda kat atas tu panx...... .....pelawaan aku kat janda tu...tuk aku ajak kuar di terima ngan hati yg terbuka sekali....hari yg di nanti2kn menjelang tiba....plan aku 1st time nk jln ke seremban 2 jaya jasco ermmmmmm jauh kan dr klang dating kat seremban lain negeri tuuuuuuuuuuuuuuuuuu ...masa aku g kaur ngan janda tu aku x bgtau bini aku...maka smpi la kat sn...pas ngok wayang,makan dlm aktiviti ari tu aku bnyk bertanya tentang diri dia.....orgnya mmg sempoi la best gila...x sombong pn...org lain ckp dia sombong pelik gak aku dr mn dia org tau janda tu sombong erk....jam di tangan dh kul 8 mlm time tu aku berangkat pulang maklum la ank janda org tu kena pulangkn la cpt nnt pe lak org lain ckp aku smpi klang kul 10 mlm...smpi di rumah bini aku tanya...:lambat balik ayah g mn tdi" dgn selambaernya aku jawap"ayah g dating ngan janda sambil tersenyum...aku ingat bini aku nk marah rupa2nya x..bini aku ckp"ayah nk kuar ngan ppun tu blh tp jgn mainkn hati perasan ppun tu....ayah tu x hensem mn pn tp ayat yg kuar dr mulut ayah tu mmg berbahaya bg ppun yg menengarnya...mlm tu sebelum aku msk tido aku terpikir sejenak kata2 bini aku tdi adakah dia sj perli aku...ttba disapa oleh bini aku time aku ngah memikirkn persoalan tdi "ayah ibu x perli ayah pn klu ayah suka kat janda tu ckp jgn main2 ibu x kisah cukup2 la kejahatan yg pnh ayah wat dulu2 tu...wat pengatahuan ko panx aku dh kuar ngan janda tu lbh 100x semua aku mntk izin dr bini aku,klu dia x kasi aku mst x kuar....bersambung lg....aku nk isap rokok dulu panx nasib baik la mak ngan bapak mertua aku dh tido leh la aku sambung citer ni kit
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Fri May 08, 2009 12:48 am

hahaha... sukati ko jerk macan... hadoooyaaaiii!!

penin aku bace.. :rokok:
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Fri May 08, 2009 9:52 am

citer aku ni panx je ye blh phm..org len ssh kit nk phm...ppun yg phm si salju...yg len di ingatkn x yah memahami cerita gila aku bab citer aku bkn aku baca kat buku... berak atau cari kat tenet .....cerita ni akan de pengajaranya di akhir citer ni... .....aku nk merokok dulu
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Fri May 08, 2009 10:01 am

cantik lah macan....pengajaran tu yg penting
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Fri May 08, 2009 5:10 pm

arb.. ni citer mmg susah nak paham. kes ni kalo pempuan pun, tak ramai yang paham. yang paham tu isteri macan je.

tapi isteri dia mmg best. cantik, sporting, tabah. aku suka tengok muka dia. sejuk je rasa ati.

mmg bertuah macan dapat isteri yang memahami dia. orang lelaki cuma mahu dirinya difahami. kalo sayang tapi tak faham susah gak. yang penting dalam hubungan ialah tolak ansur dan saling memahami.

tak sabar nak tunggu apa akhirnya kisah macan dgn kekasih gelapnya...
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Fri May 08, 2009 6:29 pm

aku paham jerk... tp yg aku penin tu sal dr segi hukum islam die camne lak... tak timbul soal fitnah ke? salju ?
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Fri May 08, 2009 7:04 pm

kalo nak diikutkan dari sudut hukum Islam, bercinta tu pun leh datang fitnah. kapel pun leh datang fitnah, walaupun ko tak jumpa dia.. korang pasan tak? apatah lagi kalo pergi dating jumpa berdua. jgn

dalam Islam yang ada taaruf je. masa tu bakal suami akan tengok calon isteri. kalo suka, proceed dengan meminang.

kalo betoi2 nak jadi muslim yang teguh imannya dan kuat hatinya, chatting dgn berforum pun dia tak buat, tau! lebih baik dia penuhkan masa dengan berzikir, membaca al-Quran, membaca buku, mengarang dengan cara blogging. ni biler berforum, berchatting, dah tentu ada private msg ler, apa ler.

tak timbul fitnah ker tu arb?

pasal semua ni aku nak komen banyak pun susah. pasal aku pun pempuan jenis yang giler chatting, blogging dan berforum. jadi pendek kata aku tak sebaek dan sebagus mana ler.
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Fri May 08, 2009 7:34 pm

arb2 ni bkn post agama merokok dulu ....nnt ko kita bentangkn post ni dr segi agama
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Fri May 08, 2009 7:41 pm

aku bru nak jawab soalan salju,,,, tp org kaya macan tak bagi wat kat tanah die niey... xpe2,,, nnti aku jawab,,, macan,,, sambung ar cter tue,,, da x saba2 da ni,, aku da siap coke ngan pop corn da dpan komputer ni ha

Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Sat May 09, 2009 5:34 am

apa ayat ko yg berbisa tu macan

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Sat May 09, 2009 5:54 am

arb nih selalu tak pueh ati kalo aku mula hujah pasal agama.

takper.. aku suka orang berdebat dgn aku pasal apa2 isu pun. dan kalo ko boleh bagi hujah yang mematahkan kata2 aku menurut sudut pandangan yang mantap dan bernas.. aku akan hormat ko.

aku bukanlah degil sangat tak mo dengar kata orang. kalo yang bagus aku akan terima.

maap panx, lari tajuk.
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Sat May 09, 2009 8:23 am

ok salju,,, mmg aku agak tak puas hati sbb aku masih tak paham lagi,,

cume nakkan kepastian jek,,

panx,, aku tak penah lagi la ader kekasih gelap,,,

yg cerah2 ader ar,,,

panx,,, samer ke kekasih gelap ni dgn pompuan simpanan?

ataupon kite suke pompuan tu tapi die taktau?

tolong bg penerangan skit
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Sun May 10, 2009 5:37 am

yang aku tau pompuan simpanan= lebeh kepada seks kita kawan dia .....kekasih gelap ni..kira macam hang menyintai seorang pompuan ni yang dah jadi milik org lain...awek org ke...bini org ke...masing2 saling suka menyukai....dan aku dulu pernah ada kekasih gelap...FYI...dia ada dalam dunia YM..dan hangpa kenai dia...sape dia??? hehehe rahsssssssssssiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Sun May 10, 2009 6:02 am

wooo.... camtu upenyer kekasih gelap,,,, dlu aku ingat kite suke die tapi die taktau,, ataupon kekasih kite bkulit gelap,,huhuhu

centu aku takder la,,, best ke klu ader,,, lu best aku nak caik satu laa

Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Mon May 11, 2009 5:17 am

wakakaka

dari dewan kamus & pustaka...
kekasih gelap erti nya...
kekasih yg berkulit hitam... hitam manis... hitam lebam...
kalo nk jumpa kena diwaktu siang.. dan di tempat yg terang...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kekasih gelap..secara daring nye aku story...   Today at 2:52 am

Back to top Go down
 
kekasih gelap..secara daring nye aku story...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The true story of Frankie and Albert (or Johnny, or Allen, or whomever)
» The Stairway to Triumph - the story of Anne Boleyn
» A Short Imperial Guard Story [revised]
» Karottenkrieg - A German Warhammer/Mordheim-Story
» THIS STORY WILL TOUCH YOUR HEART-IT DID MINE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.