perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Sun May 10, 2009 6:56 pm

nah ambik ko peace.

bahaya aku nih kalo panggil orang abang.... nanti aku jadi manje. pernah sorang tu mula2 aku panggil saya-awak. pastu aku saje nak panggil abang, sampai dia tegor.

"dah ler.. tak mo panggil camtu lah. rasa lainlah."

hambik ko. wakakaka
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Wed May 13, 2009 2:30 am

hahaha... klu camtu salju,, ko takyah la panggil aku abg,,, ko panggil aku manje PON BOLEH

mmg btul panggilan ni leh ubah ati seseorg,, ikut la nak panggil baik ke jahat ke,,,

msti ader prasaau tu kan,,, tp yg aku plik ni kan ,,, org melayu penuh dgn panggilan,,

mama+papa,saya+awak,sayang+ayang, atuk nenek pon ader,, mmbe aku la tuh

Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Sat Jul 11, 2009 7:22 pm

erm..zmn skg ni x kapel pun pagey syg - abg gak syg dah bersepah.. dh tak tau yg mn asli yg mn manis mulut wakakaka
Back to top Go down
View user profile
comel
junior
junior


Posts : 29
Join date : 2009-06-25

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Sun Jul 12, 2009 5:41 am

sy xkapel pon pggl cyg..ape ksah..hakhakhak
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Tue Jul 14, 2009 7:24 pm

geli?bestnye....tp kan dalam islam pon suh pange pasangan dia manje2...tp yg dah injab n kabul la......tp kita yg runsing sekarang ni yg bercinta pange abg la,sayang la.mama papa la...baby le...tapi dah kawin?ketut pon bau busuk....iyah2....komen2

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
-doc-
Site Admin
Site Admin


Posts : 53
Join date : 2009-04-16
Age : 27
Location : melaka bumi bertuaah

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Tue Jul 14, 2009 8:47 pm

alamak pelam... soklan cepuk emas ni....kah kah...

wa x leh nak komen la pelam....soklan mendalam ni...

antara hati dan perasaan...kah kah kah
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Wed Jul 15, 2009 6:42 am

wakakaka antara aty n perasaan ke..terkene btg idung sndri wakakaka
erm..klu ms kawin kentut busuk..ms bercinta ni kentut wangi ke
klu ms kapel dok pggil mnja segala tp bila kawen mula berterabur pggil tu nmnya x ikhlas..sri tgk arwah ayah sri ngn mak..sp arwah dah 'pergi' pun arwah ayah msh pggil mak syg..erm arwah pggil mak..tak kira kat mana2 pn tetap dia pggil yang or syg.. best jek..hrp2 my future hubby p cmtu
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Wed Jul 15, 2009 3:40 pm

kalo panggil abang sayang tapi baling pinggan pun tak best gak.. yang penting dia tau hargai aku.. panggil nama pun takper... yang penting menyayangi.. memahami.. dan menghargai..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Mon Jul 20, 2009 12:09 pm

hai syg ( sriteddy ) ....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Mon Jul 20, 2009 1:29 pm

time ngah mabuk cinta leh la syg2....cuba dh ank ramai syg tah kemana laaaaaaaaaaaaaaaaaa terbangnya ...mcm aku panggil nama je time bercinta....

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Tue Jul 21, 2009 4:49 am

lipanx_laut wrote:
hai syg ( sriteddy ) ....
hai abg

p/s- slh satu cntoh....tak kapel pn pggil 'syg-abg'


macan..tak sume la cmtu..ade gak yg anak da ramai still bersayam2 lagi tau..best klu tgk psngan cmtu hopefully zmn skg ni msh kekal la pggilan2 romentik tu bkn pe..selain dr ade perasaan lain ia juga utk erat kan lg hubungan
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Tue Jul 21, 2009 12:05 pm

apalah ko macan... masa bercinta soh panggil nama... tapi dgn adik2 angkat GSK nih ko soh dia orang panggil ko abang plak... alamak.. terlebih sudah..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Wed Jul 29, 2009 7:53 am

hai syg ( macan ) .......
















_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Wed Jul 29, 2009 11:33 am

best topik ni..

ak stuju dgn sume pndangan korang..

ms bercinta x perlu melebih..(sape nta yg post..ak x ingt da)

bg ak..x kesah la pnggilan ape pn..ikut korg la..hidup korang..

tp ak xde pngalamn bnde2 mcm ni..hanye ade kwn2 saje yg mmpunyai pnglaman mcm ni..

ape pn pergaulan kene jage sbb korg x diijabkabulkan..hehehe


bak kate admin..dlm Islam pn kene bermanje2 ye bg pasangan yg tlah berkawen..

nk tambah sket...dalam Islam gak x diajar menunjukkan kemesraan pasangan suami isteri di hadapan org len..

jgn

p/s: tu psal agk nye mak dgn ayh kak salju x didik kak salju mcm ape yg kak salju bg tau td ..
kecewa
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Wed Jul 29, 2009 12:22 pm

Panggilan masa couple tak la penting sngt bagi aku..yang penting ati ikhlas,sayang,caring,memahami dan yang sewaktu dengannya..

watpe sayang melayang bagai nak rak...tapi at the end...nothing...

so,bersederhana ajela...
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Sun Aug 16, 2009 3:02 pm

x kire la panggilan apepon yg kite beri pada pasangan kite ... kematangan dlm perhubungan tu yg paling penting .. persefahaman ... kejujuran ... xde semua tu x kemane .. walau pon kite panggil pasangan kite tu sayang , abang , papa-mama, ibu - ayah , ape2 pon la ... sayang separuh mati .. ade yg sampai mati .. ajal maut di tangan tuhan ... jodoh dan ketentuan takdir pon kt tangan tuhan ...

aku redha .......

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
nnonieputeri
junior
junior


Posts : 3
Join date : 2010-12-30
Age : 37
Location : married

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Thu Dec 30, 2010 5:20 pm

askum, semua, saya budak baru belajar kalu salah tolong tunjukkan
Back to top Go down
View user profile
nnonieputeri
junior
junior


Posts : 3
Join date : 2010-12-30
Age : 37
Location : married

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Thu Dec 30, 2010 5:22 pm

Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Thu Dec 30, 2010 5:36 pm

tolong jolokan pon boleh.. : jolok mangga? nangka? apa pon leh.. wakakaka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Tue Feb 01, 2011 2:39 pm

anis... takde kaitan dgn topik.. jgn

alamak.. dah takde papan kuasa nak tangkap.. lupa plak..

cabuttttttttttttttt
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Tue Feb 01, 2011 3:53 pm

wakakaka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..   Today at 8:19 pm

Back to top Go down
 
PANGGILAN MANJA & SAYANG..korang time kapel..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Time Out by CL
» Watching "Genesis of the Daleks" for the first time.
» jml cooking time
» Time Capsule House
» 5 Bites At A Time

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.