perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 keistimewaan ketiak laki...hahaha..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: keistimewaan ketiak laki...hahaha..   Mon May 04, 2009 3:13 pm

KEISTIMEWAAN BUA KETIAK LELAKI





Benarkah bau ketiak lelaki mampu menjadi penawar kepada gejala tekanan yang dialami oleh wanita? Kenyataan ini dikeluarkan oleh Bahagian Biologi Manusia di University Pensyvania beberapa tahun lalu. Kajian dilakukan di sana membuktikan bahawa peluh lelaki membantu kaum wanita menurunkan tekanan & melancarkan perjalanan haid. Menurut laporan Jurnal Biology of Reproduction America, sebelum ini,bau ketiak lelaki yang sengaja " diproses" daripada lelaki yang tidak memakai deodoran digunakan sebagai bahan uji kaji bagi mencari bukti bahawa hidung wanita boleh "digoda" dengan bau lawan sejenisnya.

Dalam uji kaji yang dilakukan, wangian semulajadi itu kemudian di sapukan ke atas bibir puluhan wanita berumur 25 dan 45 tahun tanpa memberitahu ia adalah bau peluh lelaki dan hanya diberitahu bahawa mereka sedang menguji satu aroma wangian tersebut. Enam jam pertama selepas itu, skala mood wanita yang di sapu wangian yang diperbuat daripada peluh ketiak lelaki tersebut diukur. Hasilnya sungguh unik.

Selain boleh mencerahkan mood, wangian ketiak lelaki ternyata dapat membuatkan wanita menjadi kurang tegang.... di petik dari majalah PA&MA...Feb2004...kalau tak caya... So kengkawan kalau tengah strees tu ....bolehlah cium ketiak suami atau boyfriend. Bagi kaum adam pulak ,simpan bau ketiak untuk orang tersayang.

Moral of the Story....
So kalau isteri dok tensyen tu...lepas balik riadah..calit sikit bau ketiak anda..yang masam tu. insyaallah mood dia ok....... ha..ha...ha....selamat mencuba...& Kepada para isteri jangan dok tension sangat...nanti kena cium bau ketiak suami........

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: keistimewaan ketiak laki...hahaha..   Mon May 04, 2009 3:18 pm


adohyai no komen la panx
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: keistimewaan ketiak laki...hahaha..   Mon May 04, 2009 3:37 pm

kene ketiak bau baik punyerrr..
memang kompem ilang tension..
sebab dah pengsan trus...
wakakakakak...


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: keistimewaan ketiak laki...hahaha..   Tue May 05, 2009 12:25 am

[b]wakakakakaka...lawak jer aku dgr....tp klu da di bukti kn aku stuju jer....hahahahaha...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: keistimewaan ketiak laki...hahaha..   Wed May 06, 2009 4:12 pm



adoii yeke niee..
boleh caya ke..
xsanggup arr..
lalalalala...
hehehehe

Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: keistimewaan ketiak laki...hahaha..   Fri May 08, 2009 10:41 pm

ko ni panx de2 je la tiak lak.....kajian aku lak ppun yg suka cium tiak ni ppun yg seks dia leh tahan la kuatnya.....tah la aku bedal je ni teori macan tau.....meh rokok dulu
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: keistimewaan ketiak laki...hahaha..   Sat May 09, 2009 4:20 am

macan!

ini mukan topik seksologi ok?

nah ambik ko sebijik. nah ambik lagi
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: keistimewaan ketiak laki...hahaha..   Sat May 09, 2009 7:41 am

Jadi aku mncadangkan bg wanita2 tuk meminta bulu ketiak lelaki,
dan lelaki diminta bermurah hati untuk memberi bulu ketiaknya apabila diminta oleh wanita,bukan apa.... bulu tu boh dlm minyak wangi korg la kaum wanita... boh dlm air minum ke.. moga buleh mengurangkan stress korang gtau la kat kami.. sekadar cadangan
selamat mencuba
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: keistimewaan ketiak laki...hahaha..   Sat May 09, 2009 9:34 pm



saje aku nak letak pic ni..
wakakakakakkk....

wakakaka wakakaka wakakaka wakakaka wakakaka wakakaka wakakaka

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: keistimewaan ketiak laki...hahaha..   Sat May 16, 2009 3:34 am

hahaha cam sedap je nnt aku cube calit skit air ketiak kt ehem ehem aku hahaha



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: keistimewaan ketiak laki...hahaha..   Thu May 28, 2009 5:34 am

ehem ehem2 ?.... jgn kuyie...nt salju marah

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: keistimewaan ketiak laki...hahaha..   Today at 7:17 pm

Back to top Go down
 
keistimewaan ketiak laki...hahaha..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Primera dama

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.