perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 hanya menumpang berteduh...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
crazy-angela
senior
senior


Posts : 9
Join date : 2009-05-04
Age : 31
Location : puchong+Ipoh

PostSubject: hanya menumpang berteduh...   Mon May 04, 2009 9:11 am




hai kawan-kawan.....



cute namaku....crazy-angela...tp lebih di kenali.. sapeah_cayunk..hahahah..
cute aku ni dah tua....[ase2 kamu..aku ni umo bape?]...
cute dah berkawen...
cute menetap di puchong + Ipoh...
cute seorang yang pemaluuuu..hahahahah...
cute takde sape2 pun bagitau forum ni..kome memang...nanak bagi aku join..tau ler aku dak baru..hampeh ar komee....hahahaha..i'm sory terlebih sudah..
cute ape2 pun..forum ni sempoi..harap kekal ler ek..jangan mcm forum2 lain...separuh jln jer..hek hek...
cute maju ler YM untuk negara....
cute peace not war...

:group:

Back to top Go down
View user profile http://cintasejati2239.blogspot.com
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: hanya menumpang berteduh...   Mon May 04, 2009 9:15 am

welcome2..
sape yang tak gtau tu.. habaq mai..
hehehe..
hope enjoy with this forum..
mari kita berkongsi maklumat..

:group: :group: :group: :group: :group: :group: :group: :group: :group: :group:

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: hanya menumpang berteduh...   Mon May 04, 2009 9:24 am

peah my beloved friend erk betui ke tu ke aku syok sendiri je anggap peah kwn baik lalala
welcome peah hope peah enjoy berforum kat sini wah wah isteri artis dah mai lah tabik tabik :^:)^:
GRANTED
actually dah lama anis tak nmpak peah ni on9 tu tak dpt habaq kat peah erm erm meh la share pic muk mase 2 kat AF lalala
k thank peah insyaAllah forum ni akan terus kekal just support us ok

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: hanya menumpang berteduh...   Mon May 04, 2009 9:36 am

siti ropeah

ops!!!!! silap plk
WELCOME
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: hanya menumpang berteduh...   Mon May 04, 2009 11:14 am


sapeah welkom

p/s ri tu aku bukak tv channel 105 tibe2 aku nmpak peah ngan muk dlm rancangan yezza jd kesimpulannya aku nak sain
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: hanya menumpang berteduh...   Mon May 04, 2009 3:25 pm

akak ...

welcome
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: hanya menumpang berteduh...   Mon May 04, 2009 3:53 pm

kak peah

welcome akak..
hope enjoy kat sini...

Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: hanya menumpang berteduh...   Mon May 04, 2009 4:21 pm

salam peah,suh cd join forum ni,leh ako suh dia jadi site artis.hahah...kim salam ako kat dia,lama x jumpa artis ni.huhuhu,cam mana dgn carlos ye,dah kawin ni senyap lak
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: hanya menumpang berteduh...   Mon May 04, 2009 10:03 pm

WELKAM 2 DA CLUB

_______________________________________________________________________________
BADAN MACAM BADANG,MAIN ACAH BLAKANG PARANG
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: hanya menumpang berteduh...   Fri May 08, 2009 9:32 am

lol! lol! lol! :group: :group: :group:

welcome!! welcome!!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: hanya menumpang berteduh...   Today at 2:51 pm

Back to top Go down
 
hanya menumpang berteduh...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.