perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Tukar jantina

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Tukar jantina   Mon May 04, 2009 8:04 am

JANGAN TIRU!!!!!!































sodih sodih sodih sodih sodih sodih sodih sodih sodih

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Tukar jantina   Mon May 04, 2009 12:53 pm

kenapa tiba2 nafsu aku macam nak naik ni ...bermasalah ke aku ni
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Tukar jantina   Mon May 04, 2009 1:00 pm

ya Allah..takutnye nengok
isk abg firhan ni bermasalah tol mcm ni pon leh naik ke
adui sakit takut

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Tukar jantina   Tue May 05, 2009 3:57 am

nah kat panx...

lagi satu..

apsal ler ko leh naik napsu tengok? ko suka tengok luka, darah, sakit ker? ish ish..

entahlah.. manusia nih kalo nak mengubah ciptaan Allah, sanggup tanggung rasa sakit camtu.

eeeeeee...... sakitnyer......


.
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Tukar jantina   Fri May 08, 2009 1:29 am

aku penah bc mastika pasal ni,
biasenye diorg wat kat thailand,
pastu yg buat tue die citer sakit die ase cam nak mati,
tmbh2 lagi ble nak buang air kecil,
tp sbbkan pakwe die sanggup wat bnde tue,
ape kejadahnye!!
ble tgk gamba kat atas tu aku rase nak muntah pon ader,
da la... kang muntah toi2 kang naya aku
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Tukar jantina   Sat May 23, 2009 5:44 am

ishhh ngeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nyeeeeeeeeeeeee

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
beLonharapan~~
junior
junior


Posts : 10
Join date : 2009-05-28

PostSubject: Re: Tukar jantina   Mon Jul 27, 2009 7:23 am

WAAAA...CAYA R BEB..EXTREME..!!!!!!!!!!!!!! WAKAKAKA... BRAVO!!BRAVO!!
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: Tukar jantina   Mon Jul 27, 2009 8:01 am

YA ALLAH!!
x jd aku fokus
ape nk jd umat MUHAMMAD S.A.W skang nauzubillah hi min zalik..
ya Allah..jauhkn umat Muhammad S.A.W dr perkare2 yg mendatangkan azab-Mu..amin sedih sedih sedih sedih
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: Tukar jantina   Mon Jul 27, 2009 12:01 pm

menyesal aku bukak
tamau tgk
ngeri n geli
werkkk [b]
Back to top Go down
View user profile
yuOtaci
junior
junior


Posts : 35
Join date : 2009-06-28
Age : 30

PostSubject: Re: Tukar jantina   Mon Sep 28, 2009 10:12 am


potong abis beb...
ni mesti saham tinggi ni klu da oprate
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tukar jantina   Today at 9:45 am

Back to top Go down
 
Tukar jantina
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.