perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 petua-petua

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: petua-petua   Sun May 03, 2009 10:08 am

Petua : Menguatkan Zakar ketika bersetubuh

Caranya amat mudah dan senang diamalkan iaitu :
1) Sediakan segelas susu dan dicampur isi jagong 3 x sehari atau lebih (amalkan).
2) Sediakan segelas susu dan buah kismis ( amalkan ) 3 x sehari atau lebih.
3) Sediakan segelas susu dan kacang hijau yg dah direbus ( amalkan ) 3 x sehari atau lebih.
Tempuh masa diamalkan adalah 3/hari setiap yg dinyatakan diatas maknanya
3 x 3 = 9 hari Insyaallah terbukti hasilnya kelakian anda.
Selamat mencuba....

Petua : Menguatkan Dan Membesarkan Zakar

Semasa zakar masih lembik, pegang dan tarik kepala zakar ke bawah antara
kedua belah kaki -tarik ke sebelah kiri dan tahan selama lebih kurang 5
minit iaitu sebanyak 3 kali sehari ( apabila mandi pagi, tengahari dan
petang ) nescaya dapat membantu membesar saiz, memanjang dan menguatkan
serta mengeraskan zakar anda. Petua ini berhasil menolong kawan-kawan saya. Cubalah.


Petua : Lelaki lambat keluar air mani

Kalau anda seorang yang selalu cepat keluar air mani ketika bersetubuh
cubalah petua ini, anda akan nikmati sendiri.Petuanya bila saja rasa air
mani itu keluar tariklah nafas anda sepanjang yang anda mampu dan bila
ada rasa nak keluar lagi tarik lagi nafas semampu yang anda boleh,dan
lakukan hingga seterusnya.. insyallah anda akan dapat menikmati
persetubuhan yang lebih panjang.

Petua : Tambah Power

Untuk menambahkan power semasa bersetubuh di mana sila amalkan petua berikut;-
1.Kalau nak buang air besar jangan seiring dgn air kecil.Oleh itu kalau nak buang air besar maka air kecil
harus ditahan dan tarik nafas,sebegitu juga sebaliknya. Yang penting jangan buang kedua2 air sekali.
2.Amalkan dikepalkan besar ibu jari nasi dan telan semasa hendak mula makan. Sekian


Petua : Menguatkan Tenaga Batin SiWanita

Bagi wanita yg mahukan lebih 'ummphh' ( Tenaga ) sewaktu bertarung dgn si
suami amalkan petua ini :selama 3 pagi berturut-turut, hendaklah bangun
tidur sebelum si suami terjaga ( Peringatan: petua ini tidak akan mujarab
sekiranya si suami sudah terjaga ), rendamkan 3 jenis daun bunga yg
berasingan, (sebaiknya bunga yg berlainan warna) bersama dgn sedikit madu
asli kedalam sebaldi air suam selama 30 minit .Mandi menggunakan air ini
selepas itu barulah kejutkan si suami untuk mengetahui hasilnya.


Petua : Mengelak Rambut Dari Cepat Beruban.

Kebiasaanya kita orang Asia berambut hitam, lagi hitam lagi nampak
berseri, lagi pun uban tumbuh tak kira usia, ada kalanya masa remaja lagi
ada yang telah beruban. Saya pernah dengar petua dari arwah nenek saya (
dia meninggal semasa berumur 102 tahun ) rambut nya masih hitam. dan dia
bagi petua pada saya katanya,kalau nak lambat atau menahan uban dari
tumbuh caranya :
Ambil segengam biji buah betik ( banyak pun tak apa ) yang dah masak
kamudian jemur ( keringkan ), kamudian goring dengan tidak mengunakan
minyak sampai hangus, lepas tu tumbuk sampai betul-betul lumat, kamudian
masak dengan semangkuk santan pekat sampai menjadi minyak, dan minyak
inilah kita gunakan sebagai minyak rambut seharian, Insyaalah menjadi.

Petua : Mengurangkan Sakit Kepala

Amalkanlah petua datuk nenek kita dahulu. Caranya biasakan diri setiap kali
bangun pagi,basuh muka dahulu sebelum memberus gigi. insya-Allah kita tidakdi serang sakit kepala. Mencegah lebih baik dari mengubati.



p/s: Utk petua sajer.. bukan utk suka².
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: petua-petua   Tue May 05, 2009 4:17 am

petua salah satu keharmonian rumah tangga la ni...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: petua-petua   Mon Jun 15, 2009 8:13 am

Quote :
Petua : Menguatkan Dan Membesarkan Zakar

Semasa zakar masih lembik, pegang dan tarik kepala zakar ke bawah antara
kedua belah kaki -tarik ke sebelah kiri dan tahan selama lebih kurang 5
minit iaitu sebanyak 3 kali sehari ( apabila mandi pagi, tengahari dan
petang ) nescaya dapat membantu membesar saiz, memanjang dan menguatkan
serta mengeraskan zakar anda. Petua ini berhasil menolong kawan-kawan saya. Cubalah.

dah cube ade nampak perubahan skit

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
grandson
junior
junior


Posts : 40
Join date : 2009-06-01

PostSubject: Re: petua-petua   Mon Jun 15, 2009 8:46 am

dengan petua nie.. tak yg la tongkat ali... huhuhu...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: petua-petua   Today at 5:12 am

Back to top Go down
 
petua-petua
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.