perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Sat May 02, 2009 7:42 pm

lai2 ID : osut

10th post win & no double post

no back 2 back post

again no gay and lessbo r allowed....

no admin allowed

asek korang jer menang... bila org lain nak rase
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Sun May 03, 2009 2:03 am

yeah.. aku 1st!
Back to top Go down
View user profile
_amar_
senior
senior


Posts : 19
Join date : 2009-04-11
Age : 32

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Fri May 08, 2009 6:30 pm

x der org nk post bile taun nk abis hahahahaah ape pn aku no

2
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Sat May 09, 2009 5:32 am

no.3
bet kasi la aku muhahahahaha

_______________________________________________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Wed May 13, 2009 3:40 am

erk sbenarnye aku takphm toss id tu pe
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Fri May 29, 2009 4:40 am

arb_mtq wrote:
erk sbenarnye aku takphm toss id tu pe

aku ingt da abes toss ni ... hahahaha rupa ade lg yg x phm sal toss id ni ...

ok .. kt sini sy terangkan serba sedikit pasal toss id dan id crack serta serba sedikit info pasal yahoo related (boot/crack/tool)

toss : apa itu toss ?

toss id adalah satu permainan yg mana user yg berjaya post mengikut turutan no yg telah d tetapkan oleh peng toss nya (tukang toss) akan berjaya memenangi id tersebut

contoh : id : eg-9 <--- id yg nk d toss
10th post win id <--- org yg berjaya reply post yg kesepuluh akan menang
konsep nyer mudah jer ... sape yg ase nk join toss tu cuma perlu reply topic toss tu mengikut nombor... contoh la lau org terakhir reply post no 1 anda sambung la no 2. pas tu org seterusnya reply la no3 sampai la no 10 .. so orang yg ke sepuluh tu yg berjaya post reply no 10 akan dapat id tu ley rujuk topic id toss yg da d closed ... senang jer kan ???

ok citer skit sal id toss ni ...

bkn semua id ley toss .. id yg d toss ni adalah id yg d crack ataupon id2 yg da xle nk wat atau reg d yahoo lg .. cam 4char,dash,undy,undy wing,symbol,number dan macam2 lg ....

contoh :

id 4char :aa20 <--- 4 character
a2a <------ 3 char
jm-t <-- dash 4char
_killer_ <---- undy wing
jen_______we<----undy (undy mean underscore)

ade banyak lg contoh id so untuk anda yg baru nk phm sy btau skit la k ....

kenapa dan ape yg best ngn id crack ???

id2 crack ni korang da xle register ..cam 4char korang try la reg ig 4 ketul huruf .. bole lg ker x?? same gakk ngn id2 yg aku tulis kt atas td .. xkan bole .... so id2 ni telah d crack .. ala ..kire cam rare la kite pakai id tu ... org len x sume ley pakai ... lg pon id2 tu sebenarnya lau nk kene beli .. ade website2 tertentu yg menjalankan urusan trade dan jual bli id ... harga pon bole tahan mahal .. ni org toss bg free jer ...xkan korang xnk ..

dan saya juga percaya yang ramai antara korang penah jumpa id pelik2 or pendek2 lam room .. tu sume adalah id crack yg d crack oleh cracker2 cam aku la .. hahahahaha

ok tutup citer skit sal id crack ...

skunk bukak citer sal boot lak

ape itu boot ???

boot adalah slh satu software yg d gunakan oleh user ym untuk meng dc kan org x kire la org tu lam room ker kx lpk lam room ker ... ape yg d perlukan oleh org yg kaki men boot ni adalah id korangg jer ... saya percaya ramai antara korang penah rasa kene boot .... mesti bengang kan ???


ok kat sini saya beri salah satu tip untuk mengelakkan diri dr kene boot dlm room atau pon mase duk pm tanpa join room korang ley try la tp bergantung gak pada booter yg boot korang tu pakai mesen boot ape .. lau jenis yg otai2 main boot mesen kompom rare kompom lau die boot korang dc sebab tips ni hanya untuk pengguna togel (ym bese)

1 mula2 sebelum korang log in id klik kt ( messenger ) atas ym korang tu ade tulis
pastu klik kt (connections preferences ) dan pilih ( connect via proxy server )
2. log in id korang dan klik pada ( preferences ) dan klik pada ( ignore list ) dan pilih Ignore anyone who is not on my Messenger list.
3.anda akan terima yahoo conference invite juz ignore dan anda sekarang unbootable.


Note: bila anda menggunakan cara ni anda takkan ade vc lam room ... so pilih la mane 1 korang nak .


ade banyak lagi bende yg ssaya ingin kongsi bersama anda ... tp xpe len2 kali lak ... so kt sini sy bgtau pada sesapa yg id kene lock or crack bole pm sy d messy saya .. insya-allah saya akan cuba dapatkan semula id korang tu .. so pada yg nk messy sy ley tanye pada megatron atau miss lady ... dan pada mase akan datang sy akan ajar pada sesapa yg berminat nk mian boot ... lak cane nk menggunakan mesin boot ... ok ... begitu juga yahoo related yg lain ... assalamualaikum ,,,,

Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
a.n.n
junior
junior


Posts : 4
Join date : 2009-04-13
Location : pey-rak

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Fri May 29, 2009 9:22 am

w'salam..
ke-4 btol x eh..
Back to top Go down
View user profile
dirra_honeybie88
junior
junior


Posts : 37
Join date : 2009-04-13
Age : 28
Location : ampang

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Wed Jun 17, 2009 5:20 am

klau ann no 4...
dirra no 5...
Back to top Go down
View user profile
deathside
junior
junior


Posts : 18
Join date : 2009-06-20

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Sun Jun 21, 2009 10:35 am

aq ke-6 huhuh
Back to top Go down
View user profile
dila_L.e.O
junior
junior


Posts : 15
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Mon Jun 29, 2009 3:31 pm

leo yg ke 7...
uyeah!!
Back to top Go down
View user profile
mrs.ottomen
junior
junior


Posts : 4
Join date : 2009-06-25

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Tue Jun 30, 2009 6:39 pm

[b][i] ema pown nak gak....
xpe kan... klu cam tuh...sy ke - 8...tol x....
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Fri Jul 03, 2009 4:09 pm

aku nombo 9..
cepat2 dapatkan no.10..
wakakak..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Fri Jul 03, 2009 4:13 pm

10!!
wakakaka akhirnya aku dapat...pat2 bet
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Sun Jul 05, 2009 9:43 am

Quote :
no admin allowed

asek korang jer menang... bila org lain nak rase

sri takleh menang... bet dah letak syarat camtu...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Sun Jul 05, 2009 9:49 am

huwaaaaa lupa la plk... ms bet buka toss id ni aku super mod
aku 'site admin' bkn admin xleh cowteam ke
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Fri Jul 10, 2009 6:07 am

next post must be no 9 ...
sri pls refer to me ... pm my messy u got something from me...

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
yuOtaci
junior
junior


Posts : 35
Join date : 2009-06-28
Age : 30

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Fri Jul 24, 2009 7:50 am

ader lg x
so spe menang nih
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Fri Jul 24, 2009 7:59 am

ada lagi taci... cepat cakap.. ko nombor 10!!!!!! nanti ko menang......
Back to top Go down
View user profile
mrs.ottomen
junior
junior


Posts : 4
Join date : 2009-06-25

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Fri Jul 24, 2009 11:57 am


klu sy kata sy yg no 10, leh dapat x... huhuhuh

sy ke - 10 nih.....
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Fri Jul 24, 2009 1:21 pm

adoi.. ottomen yang dapat nih... entahlah... kena pm bet nih... bet... oh bet... dah ada pemenang nih...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Sat Jul 25, 2009 5:48 am

wahhh...mrs otomen berjaya
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Sun Jul 26, 2009 2:39 pm

Quote :
10th post win & no double post

no back 2 back post

adeh huru hara toss aku jadi nyer
tp xpe la aku xnk panjang kan lg toss ni .. so pada ottoimen tu sile pm messy aku tuk menebus hadiah .. lau x tau messy minta pada sriteddy ..

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
yuOtaci
junior
junior


Posts : 35
Join date : 2009-06-28
Age : 30

PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Sun Jul 26, 2009 6:31 pm

bet.... ko bg la kat salju ni
berminat sgt die tuh
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha   Today at 1:14 pm

Back to top Go down
 
aku cinta kau dan dia ?? fak u no heart feeling wif u hahahaha
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Laura Speaks CD
» Bead Embroidered Heart No 2
» Wildheart and Magic Cylinder
» Eco Chic Bath Set - crochet - pdf
» WANTED AXEW and DEINO

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::YAHOO!!::. :: .::YAHOO TOSS ID:.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.