perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 macam mana cinta intenet ni???

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Sat Jan 30, 2010 11:16 pm

hehe setuju sgt syira

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
~neo~
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 51
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Wed Feb 03, 2010 1:46 pm

nak menyampuk gak...

memandangkan tipah pun terlibat sama...

cinta intenet ni dtg bila hati sunyi...

bila kite memerlukan seseorg

bile kite rasa selesa dgn dia...

tapi kene ingat....hati manusia cepat berubah....

jadi jaga2...life must go on...
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Tue May 18, 2010 1:05 am

jujur aku cakap.. aku tak pernah bercinta dgn orang di alam nyata. semua pakat2 orang tenet je... kawan baik pun dok dalam tenet gak. aku rasa kalo aku boleh kawen dgn broadband ni.. dah lama aku nikah dgn broadband ni...

pape pun.. cinta tenet ker.. cinta alam nyata ker.. masing2 ada risikonya, kepayahannya, kesusahannya...

orang tak bercinta terus nikah pun akan ada masalah gak nanti.

yang pastinya manusia tak boleh lari daripada dugaan dan ujian Allah. jgn

pape pun rasa cinta korang.. tenet ker.. alam nyata ker.. pape lah... yang penting...

1. ikhlas
2. menerima si dia seadanya.
3. bertolak-ansur.
4. berusaha memperbaiki diri, dan membantu si dia membaiki dirinya.

dan semua tu memerlukan usaha, kesabaran, kesungguhan dan azam yang tinggi..

mmg susah.. tapi bukannya mustahil..

goodluck...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Today at 1:18 am

Back to top Go down
 
macam mana cinta intenet ni???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» What's NEXT "POISON"
» 7-week Hiatus
» Laura Speaks CD
» SBS Roothi Roothi Hai Rachana Mana Raha Vihaan!! - Sapne Suhane Ladakpan Ke - 14th Oct 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::. :: .::CERITA KEDAI KOPI::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.