perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 macam mana cinta intenet ni???

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Fri May 08, 2009 7:25 pm

mcmner ni ko sendiri pn x yakin ko lulus ke x???maaf la klu aku katakn bab cinta ni ko cuma de 35% je yg ko tau.....npe aku ckp mcm tu ko je yg tau jwpnya.... setiap komen2 ko aku akan menbaca ngan begitu teliti sekali...pastu aku akan bentangkn kepada beberapa org yg de dlm forum ni sesuatu isu yg ngah hagat jgn ko ambik hati lak pe yg aku ckp ni...forum ni bkn tuk berseliseh phm ngan sapa2....ko bagus bnyk pandangan.....ah lupa kn la pe yg aku katakn di atas tu hidup mst mau happy sllu....merokok jap
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Fri May 08, 2009 8:18 pm

hahaha
arb...ko jgn main2 ngn macan...ni bnyk pengalaman hidop tau...
macan,,,aku pulak camner? ko tngok post aku cmner lak......
aku bkn la caye 100% cinta tenet ni...tapi lau ikhlas i'allah leh jadi jer kan...
camner macan...
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Fri May 08, 2009 9:12 pm

eh bagus la macan... klu ko tak ckp,,, sampe ble pon takkan btul
brani krana benar....... ckp jek,,, klu salah insyaallah de org tegur kan

baru mmbina
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Fri May 08, 2009 10:25 pm

bgs arb,,,seb bek dengar kata
hmmm...macan.....aku nk ckp bnyk pase cinta tenet ni pun xleh gak kn...coz aku pun baru je lg menceburkn diri dlm dunia cyber ni (cewah ayat,,,tlgla cik pah oi)
coz x penah lalui sndiri pun cinta tenet ni (n dlm diri ni pun agak ssh nk caye) sdgkan yg dok di luar nyata ni leh tipu@auta...apatah lagi yg dlm tenet yg x sure leh cyer ke x kan,,,tapi pe2 pun aku selalu doa yg elok2 jer..
cinta tenet ni aku cume blaja dari pengalamn kawan2 yg kaki chating..nal kt ym then jmpa...(ala2 blind date la) gi kuar mkn,,,jln2 window shoping,pastu balik...smbg cinta2 kat ym@phone...xpun wc same2...(dlm msa x sampai 24 jm pun jmpe leh terFALL cinta plak) tapi lbh 24 jm hubung guna teknologi ni la kan...
dari pemerhatian aku la...(lau silap tlg betolkan eee) byk x jd dari jd...
(yg jd alhamdulillah,ada yg kekal smpai ke pelamin) yg x jd frust tonggeng...
coz depa jmpe skali jer..pastu trus cintan cintu dlm ym...mcm x real..
(tp tu depend on diri memasing la kn)

tp bagi aku 1 je...x kira kt cinta tenet atau cinta nyata kat luar lau dh ikhlas n mmg jdh x kemana kan macan...
lau salah btolkan eee..
tq.. ok x lipanx...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Sat May 09, 2009 6:24 am

suka betoi ngan aku komen salju....nak doa kan aku rasa getaran cinta tenet .......tapi kan byk users kat sini bg feedbek..cinta tenet ni tak berapa ok...ermmmm tapi tak pe lah..kalau ada jodoh tetap ada kan...aku nak pk byk pun pening...dok cinta cinta cinta je aku ni..nikah nye tak jugak kawen pun belum ok...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Sat May 09, 2009 6:41 am

btl ke ni panx ko ni blum kawen???ke nikah yg ko belum ...merokok dulu panx
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Sun May 10, 2009 5:59 am

macan ni..eeee tak baik tau ....kita masih teruna ketat lagi tau...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Sun May 10, 2009 8:54 pm

pe yg ketet tu panx??? ngok janggut ko pn aku dh tau panx .....jom panx merokok dulu nnt aku bg ko tips2 baik pnya

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Tue May 12, 2009 3:17 am

haip2... takde kena mengena ketat dgn isu cinta tenet. back to topik.

adesss.. aku plak rampas kuasa nih.
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Tue May 12, 2009 5:34 am


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Tue May 12, 2009 3:47 pm

cinta internet ada baik ada buruk nya..klu tak, xde la jadi cm mega kan sllnya bermula dr chatting..klu dlu pas chatting @ ym.. wat blind date..tp skg dh de webcam..xyah jumpa leh tgk kat w.cam je..dr situ pn blh guna pakai la..dr mata turun ke hati..klu tenet je..x jumpa2 maknanya salah sorang taknak hubungan tu serius atau ada sebab lain yg menghalang dia meneruskan cinta tenet tu tp dlm ms yg sama dia suka melayan tenet mungkin atas sbb2 tertentu..atau mungkin sekadar sayang je..bkn cinta lol! bagi sri susah skit sri nak caye cinta tenet ni..sri lbh suka berkwn je.. lbh trill klu lelaki ngorat kita berdepan
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Tue May 12, 2009 4:15 pm

ooo... camtu ke sri....

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Wed May 13, 2009 3:44 am

sriiiiii!!!
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Wed May 13, 2009 7:20 am

setuju tu sri..

tapi kalo orang macam salju, takde yang berani mengorat berdepan kot. biasanya yang berani ngorat tu masa belum kenal. biler dah kenal semua berlagak macam biasa je.. macam nak kawan je, tak mo lebih2. atas sbb pe? wallahualam.

tapi bukan alam nyata je.. dalam tenet pun camtu gak. belum pape konon nak ngurat ler apa ler.. tapi biler dah kenal.. semua buat muka camni>> nak kawan je.. tak mo lebih2.

adoi.. lelaki.. lelaki.. susahnya nak faham ciptaan Allah s.w.t yang kompleks dan berbelit2 nih. makin mengkaji makin tak paham.


p/s maaf kalo lari tajuk jap. jangan mara ek abang polis?
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Sat May 16, 2009 6:37 am

seb baik kita pompuan kan kan salju

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Sat May 16, 2009 7:36 am

sbb tu leh fluk panx...

tapi bagi aku ler.. cinta tu leh muncul kat mana2 je. ada orang cintanya muncul dalam tenet. ada yang muncul dalam sms, ada yang dalam tepon je. macam2 caralah. tengok pada orangnya.

takleh nak kata cinta tenet tu tipu.. sbb lum tentu yang ngorat kat depan tu betoi2 jujur.jgn orang yang bercinta dgn orang depan mata pun.. selalu gak putus cinta, kan? cinta tenet pun camtu gak.

asal dah namanya manusia.. sama jelah. kecualilah korang bercinta dengan software yang tiru lagak manusia.
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Mon May 18, 2009 5:12 am

tapi klu korg bercinta mggunakan internet sbagai penghubung utama,, mmg sakit ati bler tenet wat hal,,, aku aritu 5 ari takde tenet,, pas tu ade lik tp cam haram,,, brat yg teramat la sgt,,, aku nak tpon gune tenet tak lepas,,, aku nak men forum pon tak lepas,,, lepas tp lembap la,,, tu yg wat kau tak semangat nak komen da tu,,, letih la cinta tenet nih
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Mon May 18, 2009 5:17 am

cinta ternet?
huhu no komen la
apa2 pon setiap pendapat berbeza kan n anis tgk ade logik pada setiap pendapat korang :P

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Sat May 23, 2009 6:24 am

kalau sungguh bagai dikata anis...mari lah kita bertenet sekarang ...uhhhh

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Sat May 23, 2009 2:00 pm

abang an.... dapat tangkap.. meh ikut ke balai.
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Sun May 24, 2009 7:00 am

sikit2 kena tangkap...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Tue Jul 28, 2009 5:05 pm

very nice topic...

nk komen gak..

bg ak cinta tenet mmg payah...

kompleks sbb org tu xde dpn mate kt...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Mon Aug 03, 2009 8:14 pm

betui tu enni... enni jugak yg memahami kita tau ..opsssssssssss eee ape nii

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Mon Aug 03, 2009 8:21 pm

panx..

panx..
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Sat Jan 30, 2010 4:44 pm



cinta internet perlukan KEJUJURAN..

cinta internet perlukan PERSEFAHAMAN..

cinta internet perlukan KEIKHLASAN...

insyallah bahagialaaa CINTA INTERNET tu..

tp SYIRA da SERIK dgn CINTA INTERNET nie!!!

kalo nak terus NIKAH ekkk?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: macam mana cinta intenet ni???   Today at 8:59 am

Back to top Go down
 
macam mana cinta intenet ni???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» What's NEXT "POISON"
» 7-week Hiatus
» Laura Speaks CD
» SBS Roothi Roothi Hai Rachana Mana Raha Vihaan!! - Sapne Suhane Ladakpan Ke - 14th Oct 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::. :: .::CERITA KEDAI KOPI::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.