perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 yamaha lc convert max view....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: yamaha lc convert max view....   Sat May 02, 2009 10:52 am

Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Sat May 02, 2009 12:15 pm

huishhh..rim depan moto ni mmg cam ni ke? moto ni boleh berjalan ke?..ke atau tuk pertunjukan je ke ape ke?
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Sun May 03, 2009 11:34 am

MST LA BLEH JALAN...TAYAR CMNI DA BYK GNE UTK MAKEUP2 MTR...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Tue May 05, 2009 5:24 pm

mn la aku letak video moto mcm pic raffey bagi kat atas tu ngah nk ingatkn blk ni....biar lipanx leh ngok sendiri rim moto mcm tu leh jln ke x motonya.... zaman inter ni dh x de yg mustahil tuk dilakukn keta kancil msk enjin vr4 pn leh ...biar aku merokok dulu nk ingatkn kat mn aku letak video moto tu.... tp moto aku EX5 yg raffey pnya tu LC135...tp rim dpn ala2 mcm tu gak la
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Tue May 05, 2009 5:40 pm

ssh jgk moto ni klu pancit tgh jalan
boleh ambik lap cicah lutut ke moto ni mcm ringan jew aku tgk

_______________________________________________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Tue May 05, 2009 11:42 pm

MESTI LA BLEH LAP BAI...TGK JER LA TAYAR NYE CMNER..HUHU...CECAH PALE PON BLEH...X GITU MACAN...HUAHUAHUA...
:group: :group: :group:

______________________________________________________________________________________
kipassusahsusahmati
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
zeal_tech
junior
junior


Posts : 28
Join date : 2009-04-23
Age : 29
Location : Teluk Intan

PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Wed May 06, 2009 11:16 am

moto sape ni weyh...
hoho.....
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Wed May 06, 2009 11:27 am

lawa ar moto nie.... tp ble ujan
Back to top Go down
View user profile
~seputum~
junior
junior


Posts : 35
Join date : 2009-05-09

PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Mon May 11, 2009 11:29 am

pehhh ini motor ke kapal selam.. aku x kira.. LC kuning aku lg best

Back to top Go down
View user profile http://www.seputum.blogspot.com/
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Tue May 12, 2009 12:56 am

BEST SGT KER????BWAHAHAHAHAHAHAHAHA......
ANYWAY...THNX 4 SHARING....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Sat May 16, 2009 4:25 pm



ha.. raffey..aku dh jmpa video tu. ... panx.. ngok dia leh gerak...pakai siput turbo lg tu TD05 kot mcmner la bdk tu dpt idea...malaysia boleh la lol!... jom lyn smbil rokok.

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Sat May 16, 2009 5:26 pm

aku dah tgk setahun yg lepas dah moto ni macan kat forum kereta aku join..dan aku pernah jumpa kat autoshow bukit merah tahun lepas...menurut maklumat moto ni hanya di guna kan masa ada autoshow..moto ni dulu selalu turun bertanding....dah siput turbo tu mmg real..mmg ada turbo moto ni...moto ni tak leh jalan atas jalan..sbb tak pass jpj...hanya autoshow jek...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Gearnob
junior
junior


Posts : 37
Join date : 2009-05-18

PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Wed May 20, 2009 8:13 am

Moto ni mmg leh pakai kt jalan raya buatan JKR ker???? opocot
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Wed May 20, 2009 8:27 am

mana nak dapat rim depan tu.. bezz gak aku tgk...
huuhuhu...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
tupai_jantan
senior
senior


Posts : 8
Join date : 2009-04-17
Age : 31
Location : klang

PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Sat May 23, 2009 11:02 am

oit,pinjam moto aku nk bawak p jenjalan;))
Back to top Go down
View user profile http://bogon_07@yahoo.com
Sponsored content




PostSubject: Re: yamaha lc convert max view....   Today at 8:18 pm

Back to top Go down
 
yamaha lc convert max view....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yamaha Yzr-m1 09 monster energy.
» Has Your World View Changed?
» What's your view on School Uniforms?
» Convert your LT1 to LS1 ignition and ECUs
» Should I convert to the Wicca religion?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Automotive Garaj-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.