perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Lelaki Keje Govement Atau Swasta.... Yang Mana Awek2 atau Pompuan Suka?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Lelaki Keje Govement Atau Swasta.... Yang Mana Awek2 atau Pompuan Suka?   Sat May 02, 2009 9:44 am

Askum, kat sini awak nk tya sket, yg mana pilihan awek2 atau pompuan? nk lelaki yg keje govement atau swata yer? Ce bg komen atau luahan hati berikut hehehe...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Lelaki Keje Govement Atau Swasta.... Yang Mana Awek2 atau Pompuan Suka?   Sat May 02, 2009 11:00 am

bagi aku..tak kisah..apa pn dia keje..gomen or swasta..asal dia tak berkira or kedekut... give n take kata org... dia give, aku take
kata org keje gomen lbh terjamin hmm tak juga.. klu jenis penting diri sendiri cmno tuh..dpt gaji kira kat dia jek.. klu dr sudut pengurangan pekerja may be gomen terjamin la..itu je la.. yg lain2 terpulang pd individu tu sendiri lol!
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Lelaki Keje Govement Atau Swasta.... Yang Mana Awek2 atau Pompuan Suka?   Sat May 02, 2009 11:51 am

skrg ni awek2 x brpa nk pandang sngt laki tu keja pe......yg penting ayat power dh cukup wat modal.... ...tp allah tu maha adil....klu pasangan tu keja bagus2 bnyk duit mst cabaranya besar.......keja x de pun 2x5 gak yg penting keja tu halal hasil usahany ......ceh wah mcm la aku ni baik sngt nk bg komen ni.....
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Lelaki Keje Govement Atau Swasta.... Yang Mana Awek2 atau Pompuan Suka?   Sat May 02, 2009 2:37 pm

apalah ko nih macan.. kasi komen takde kena mengena kamo nih jahat ke baik ke... nak letak komen letak je... abes citer.

pada pendapat peribadi aku, aku tak kisah sangat orang tu keje gomen ker, swasta ker, yang penting dia ada keje tetap, pastu bertanggungjawab. kalo keje ribu2 dan bergaji tetap tapi tak bertanggungjawab pun susah gak. duit tu abes ke lain.. payah gak.



ish ish.. macan... ko nih jangan nak ajor cara2 mengurat awek plak kat sini. nanti ada yang salah pakai ilmu tu.
Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: Lelaki Keje Govement Atau Swasta.... Yang Mana Awek2 atau Pompuan Suka?   Sat May 02, 2009 8:58 pm

hahaha..macan.. kasi sket ayat mcm mn yg awek2 slalu cair gitu hehehe
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: Lelaki Keje Govement Atau Swasta.... Yang Mana Awek2 atau Pompuan Suka?   Sun May 03, 2009 6:08 am

macan... ape org kate...
modal air liur jerrr....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Lelaki Keje Govement Atau Swasta.... Yang Mana Awek2 atau Pompuan Suka?   Today at 5:23 pm

Back to top Go down
 
Lelaki Keje Govement Atau Swasta.... Yang Mana Awek2 atau Pompuan Suka?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.