perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 gath GSK teluk intan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: gath GSK teluk intan   Sat May 02, 2009 4:13 am



pic gath GSK kt teluk intan.



GSK kt tgga menara condong.



hero GSK.

Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: gath GSK teluk intan   Sat May 02, 2009 2:23 pm

wohoooo!!!!!

GSK di teluk intan.. adoi.. windu kat GSK. entah bilalah leh jumpa lagi dgn korang semua...

Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: gath GSK teluk intan   Sat May 02, 2009 6:37 pm

wah seronok nye la
lau lah anis leh join kan best tu
tp terasa diri tak layak la plak aluuu auu
ermm thanks coz sharing ur pic anis tumpang seronok tgk pic ni ramai2 lak tu ingat zaman gath tahun 2007 ngan erm erm adelah dulu dah takde dah skng ni
lalala

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: gath GSK teluk intan   Thu May 14, 2009 8:58 am



gaya ayahanda GSK, patam111 ni la patam from IPOH......dia la yg menjaga adik2 dlm GSK.....rokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy


Last edited by macan_sparrow on Thu May 14, 2009 12:49 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: gath GSK teluk intan   Thu May 14, 2009 9:12 am

wahhh apa makna 3 jari tu... 77 33 36 30? apa ni no2 lak ni

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: gath GSK teluk intan   Thu May 14, 2009 12:46 pm

tu bos bos GSK je panx 77 33 36 30? ke mua mkn nasi gak klu mkn besi mmg menyeramkn la wakakaka .....nnt aku akan letak pic 1 per 1 ahli2 GSK mua..........tungguuuuuuuuuuu meh lyn sebalut dulu

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
dirra_honeybie88
junior
junior


Posts : 37
Join date : 2009-04-13
Age : 28
Location : ampang

PostSubject: Re: gath GSK teluk intan   Thu May 14, 2009 11:57 pm

rinduuuu gleerrr dak2 GSK....

Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: gath GSK teluk intan   Mon May 25, 2009 11:12 am



kwn2 mua..... ni org kiri GSK....kafin from kuala kangsar nama dia yg len....abg ngah. dia mmg suka pkai helmet ni...... utk keselamatan katanya....... oh ada api.. nk lyn rokok dulu...

_________________________________________________


hidup mesti mau appy


Last edited by macan_sparrow on Mon May 25, 2009 2:35 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: gath GSK teluk intan   Mon May 25, 2009 12:25 pm

ermm lau tak silap kafin ade masuk sini gak tp napa tak penah nmpk dah die aek ? ari tu lau tak silap ade die regster cume lom kenal kan diri je lg

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: gath GSK teluk intan   Mon May 25, 2009 2:04 pm

adoi.. takyah ler pening2 sayang anis oi.. dia tak minat berforum agaknya. selalu dia masuk dalam room suka sepin lagu je...

kafin... patam... bilerlah nak jumpa semua GSK ni. windu kat semua.. bobo kim salam kat semua GSK. bobo pun rindu korang gak.. kan bobo.. kan kan?
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: gath GSK teluk intan   Mon May 25, 2009 2:25 pm

GENG SUA KETAT!!
ensem macan ni

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: gath GSK teluk intan   Today at 9:44 am

Back to top Go down
 
gath GSK teluk intan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Cho'Gath Eats World
» Savitri - Sathyavan finally wed with Sindoor n Saptapadi ..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.