perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 amalkan selalu tuk ht2 setiap drpd kita menjadi tenang

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: amalkan selalu tuk ht2 setiap drpd kita menjadi tenang   Sun Apr 12, 2009 7:49 pm

Wirid

أستغفر الله العظيم الذى لا إله إلا الله هو الحى القيوم وأتوب إليه.

لا إله إلا الله وحده لا شريك له, له الملك وله الحمد يحيي ويميت وهو على كل شىء قدير

اللهم أجرنا (أجرنى) من النار

اللهم أنت السلام ومنك السلام وإليك يعود السلام فحينا ربنا بالسلام وأدخلنا الجنة دار السلام تباركت ربنا وتعاليت يا ذا الجلال والاكرام...

الهي يا ربي ربي سبحان الله.

سبحان الله العظيم وبحمده قآئما دآئما ابدا. الحمد لله.

الحمد لله رب العلمين على كل حال وفي كل حال ونعمة الله أكبر.

الله أكبر كبيرا واحمد لله كثيرا وسبحان الله بكرة وأصيلا

Selamat Berwirid , semoga anda senantiasa diberkati Ilahi.... InsyaAllah
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: amalkan selalu tuk ht2 setiap drpd kita menjadi tenang   Sat Apr 18, 2009 7:49 am

wah dea..anis ni buta jawi..nanti leh ajar tak mcm mane nak bace ni
ehek ehek
mekaseh sebab kongsi ye

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: amalkan selalu tuk ht2 setiap drpd kita menjadi tenang   Mon Apr 27, 2009 12:02 am

adik anis.. meh kak salju tolong tuliskan dalam rumi supaya anis senang nak baca. tapi, anis kena jumpa gak orang yang boleh baca jawi nih untuk dapatkan sebutan yang paling tepat, ek?

astaghfirullahal azim allazi la ilaha illa wal haiyul qayyum wa atubu ilaih.

la ilaha illallahu wahdahu la syarikalah. lahul mulku walahul hamdu wa hua ala kulli syain qadir.

allahumma ajirna (ajirni) minnan nar.

allahumma antassalam wa minkassalam wa ilaika ya'udussalam, fahaiyina rabbina bissalam, waadkhilnal jannata darassalam, tabarak tarabbana wataalait, ya zaljalalil wal ikram,

ilahi ya rabbi rabbi subhanallah

subhanallahil azimi wa bihamdihi qaiman daiman abada, alhamdulillah

alhamdulillahi rabbil alamin ala kuli halin wa fi kuli halin wa nikmati Allahuakbar.

Allahuakbaru kabira walhamdulillahi kathira wa subhanallahi bukratau waasila.
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: amalkan selalu tuk ht2 setiap drpd kita menjadi tenang   Mon Apr 27, 2009 7:27 am

sebelum baca..
rujuk kast sape2 dulu ek..
tak pon baca di depan orang yang tau..
sebab panjang pendek tak tau kat situ..
nanti jadi maskud lain..
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: amalkan selalu tuk ht2 setiap drpd kita menjadi tenang   Tue Apr 28, 2009 6:27 pm

terima kasih peace, sbb beri peringatan. harap anis dan yang lain pun ambik berat ek? itu sekadar bacaan secara kasarnya... tapi lebih baik diperhalusi bacaan itu dengan bertanya pada orang yang lebih arif.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: amalkan selalu tuk ht2 setiap drpd kita menjadi tenang   Today at 1:35 pm

Back to top Go down
 
amalkan selalu tuk ht2 setiap drpd kita menjadi tenang
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Kita will be coming to Excel CS at JCube on 1st October 2011
» A-ano.... K-konichiwa... watashi no namai wa... K-kita desu

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SUDUT AGAMA:: .::RELIGION SITE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.